Tekla64 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 u mnie dzis bylo kole -14 a piesy gole na spacer lecialy cala runde w tempie ekspresowym hihihi ale odpuscic nie chcialy ino dzis byl prawie bieg a nie szybki marsz, no i nie ma przesiadywania pod brma co mnie jest bardzo na reke Quote
weszka Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 U nas trochę śniegu jest, do tego cudne słońce - bajkowa zima :) Ooo Magda masz gołodupce? Muszę do was lecieć ;) Quote
Saththa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 u mnie dzis o 7.30 tylko -8,5 stopnia ahhhhh Quote
Doginka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 A u mnie w tej chwili jest -17.6, brrrrrrrrrrr:roll: Całe szczęście w domku mam ciepełko:lol: Quote
Patik Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 U nas było coś koło -18 ,a pod koniec tygodnia jak sprawdzi się pogoda ma być -27 Quote
#Etna# Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Miło widzieć Totka i dwie pieprzaste:p U nas też mrozisko straszne, ale pogoda piękna to i z chęcią się spaceruje:razz: Quote
wilczy zew Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Totek leży jak władca :) Brak pożytku z mrozu-u nas śniegu jak na lekarstwo. Kocyk mrozu nie dostrzega ale ma tylko trochę głowę zrobioną,Mordziasta nie ma takiego futra ale nie martwi się mrozem. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 U mnie dziś rano -23 :( auto odmówiło posłuszeństwa, psy na szybkie sii i do domu , Bazylowi uszy zamarzają ;) Totek pięknie się prezentuje :) Quote
weszka Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Meldujemy, że nas nie zamroziło ;) Rano było prawie -21, jak wracałam z pracy to -14. Ja to mam coś z głową bo lubię zimę i wprawdzie -20 to nie musiałoby być ale mnie to nie przeszkadza jakoś specjalnie. Chodzimy po zamrożonych łąkach, wszystkie zadowolone jak nie wiem :) Dzisiaj byłyśmy po pracy prawie godzinę, suki szalały, ja sobie szłam dziarskim krokiem po skrzypiącym śniegu, zachodziło piękne słońce. Od razu człowiekowi lepiej po całym dniu siedzenia w biurze, gapienia się w komputer i gadania przez telefon. Quote
eria Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 U mnie nadal niby -15 ale jakby dziś zimniejniż wczoraj. Wszelkie wyjścia ograniczone do minimum, a do pracy jadę dużo wcześniej niż muszę, bo tam jest ciepło a u mnie w domu temperatura zbliżona już do wnętrza lodówki... Chcę wiosnę. Quote
weszka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Mam jeszcze ciepłe - choć z -14 st. mrozu ;) - zdjęcia ze spaceru z Olo. Ale z niego przekochany chłopak :loveu: Olo biegnie już jak prawdziwy psi mężczyzna :razz: wybaczcie jakość zdjęć ale nie ogarniałam ustawień w rękawiczkach, a poza tym oczywiście cały tydzień było piękne słońce to dzisiaj musiało się schrzanić i jest ponuro :roll: Quote
weszka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 normalnie głowa zdjęta z mamusi dzieciaczek ;) Quote
weszka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Dirki pilnuje czy Vesper za bardzo nie dręczy jej synka ;) Quote
malawaszka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 aaaaa hahaha boskie szajbusy :loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-whIK8o6tmyY/Ty0l6M3EsDI/AAAAAAAAJks/_Pa_jqkcF-Q/s640/DSC_0231.JPG Quote
weszka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 malawaszka napisał(a):aaaaa hahaha boskie szajbusy :loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-whIK8o6tmyY/Ty0l6M3EsDI/AAAAAAAAJks/_Pa_jqkcF-Q/s640/DSC_0231.JPG Świrowali dość potężnie to prawda ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Aż się ciepło robi jak się na nie patrzy :) U mnie tylko - 18 co przy wczorajszym - 29 odczuwalne jest jak tropiki ;) Quote
Fides79 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 no prosze jakie rodzinne śniegowe szaleństwo https://lh6.googleusercontent.com/-AsZM6eMxjhU/Ty0luOT8p5I/AAAAAAAAJjM/DouWIFB8ERc/s640/DSC_0211.JPG a jak się chłopak przyozdobił :lol: Quote
wilczy zew Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 weszka napisał(a):Meldujemy, że nas nie zamroziło ;) Rano było prawie -21, jak wracałam z pracy to -14. Ja to mam coś z głową bo lubię zimę i wprawdzie -20 to nie musiałoby być ale mnie to nie przeszkadza jakoś specjalnie. Chodzimy po zamrożonych łąkach, wszystkie zadowolone jak nie wiem :) Dzisiaj byłyśmy po pracy prawie godzinę, suki szalały, ja sobie szłam dziarskim krokiem po skrzypiącym śniegu, zachodziło piękne słońce. Od razu człowiekowi lepiej po całym dniu siedzenia w biurze, gapienia się w komputer i gadania przez telefon. nic nie masz z głową,bo ja też tak mam,tylko śnieg mi nie skrzypi :( bo go nie ma jakość fot nie ważna,świrowanie super,lubię to podnoszenie łapy u psa :) Quote
#Etna# Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-_0yodHwSFHQ/Ty0lqF3LzzI/AAAAAAAAJis/sQEG9cksLNs/s640/DSC_0201.JPG prawdziwy facet bez dwóch zdań:cool3: Super, że możecie się tak spotkać:) bezcenne chwile... Ale jestem pełna podziwu, że przy takim mrozie dałaś radę robić zdjęcia:-o Quote
Doginka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 #Etna# napisał(a):... jestem pełna podziwu, że przy takim mrozie dałaś radę robić zdjęcia:-o Właśnie miałam to napisać:lol: Ale foty fajne - pokazują klimat;-):loveu: Quote
eria Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/--2m9PhRmQ7U/Ty0l_GW3ZbI/AAAAAAAAJlU/pntJk6zKRwE/s640/DSC_0239.JPG boski !!! a głowa Olo , zwłaszcza uszy, zdecydowanie mamusiowe:loveu::loveu: Quote
weszka Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Pisałam że mam coś z głową bo lubię mróz i zimę hihi A poza tym fociłam w grubych rękawicach ;) więc nie było poświęcenia. Dlatego większość fot jakościowo taka sobie ale nie chciało mi się zmieniać ustawień bo do tego trzeba by było zdjąć rękawice ;) to pokazuję dalej Olo - model :) suczęta i dla wprawnego oka mistrz drugiego planu :D Quote
Recommended Posts