Justa Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 eria napisał(a):ja to się podwójnie cieszę z domku Marzyciela :loveu: :lol: Jesooo ! Już myślałam, że Ty go bierzesz :mdleje: Quote
weszka Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Justa napisał(a):Jesooo ! Już myślałam, że Ty go bierzesz :mdleje: Buahahhaha a wiesz, że mogło faktycznie tak to zabrzmieć :D Quote
anetta Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 paranoja.....:shake: Olo jaki mały przy tym CTRze :evil_lol: Wspaniale że Marzyciel ma już domek :multi: Quote
weszka Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 [video=youtube;f06_whHceMw]http://www.youtube.com/watch?v=f06_whHceMw[/video] Quote
Tekla64 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 no jakie fajne wiesci po powrocie jakie cudne zdjecia ciesze sie bardzo Quote
eria Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 oo masz śnieg !! :) u nas cudne słonko od rana (w sensie od 12 bo o tej porze wstałam hihiih) Quote
wilczy zew Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Zacieszam z domu Marzyciela;Olo lansuje się w TV :) Quote
#Etna# Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Dawno nie było mnie tutaj a tu takie wieści:loveu: Wspaniale, że Aleski znalazły domki:lol: Ale dziwne, że tak późno się odezwali przyszli właściciele... Olo w tv:cool3: Pięknie się bawi z innymi psiskami. CTR fajowy:roll: Tylko, że ten przepis z karaniem za spuszczanie psa to chore... To jedynie na gorsze może wyjść:-( Niewybiegany pies to tykająca bomba zegarowa która kiedyś może wybuchnąć. Nie rozumiem czegoś takiego. Quote
weszka Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Życzę naszym wszystkim gościom, sympatykom i przyjaciołom dobrych Świąt. Quote
Toska1 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 :tree1::x-mas::tree1: Radosnych i rodzinnych Świąt , zdrowia i wszelkiego dobra w Nowym Roku całej zwierzakowo-ludzkiej Rodzince życzą :lol: Toska ,Rodzysia i Tofcik Quote
weszka Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Toska1 napisał(a)::tree1::x-mas::tree1: Radosnych i rodzinnych Świąt , zdrowia i wszelkiego dobra w Nowym Roku całej zwierzakowo-ludzkiej Rodzince życzą :lol: Toska ,Rodzysia i Tofcik Ślicznie dziękujemy :) Jak miło Cię "widzieć" :) Quote
Toska1 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 weszka napisał(a):Ślicznie dziękujemy :) Jak miło Cię "widzieć" :) faktycznie :oops: ujawniam się nieczęsto ... ale za to jestem Waszym stałym podglądaczem :evil_lol: Quote
weszka Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Świąteczne życzenia od Różydła :) (to ta wielka psica po lewej!) Quote
eria Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 noo już kawał psa, głowa już wielka jak u swojej starszej towarzyszki :) Quote
Tekla64 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 hej hej po swietach !!! beda jakie zdjecia??? wiem wiem ze pogoda nie sprzyja ale juz niedlugo zostaniecie znowu we trzy ino co ma dwie strony i fajnie i nie fajnie wiem wiem dla was to bardzo fajne po poczatkowej pustce hihihi normalna kolej rzeczy szcyzle musza isc w swiat coby im sie darzylo!!!! Quote
weszka Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Ano po świętach ale zdjęć jak nie było tak nie ma. Nie ma ani czasu ani pogody. Syf, błoto, ciemno, siąpi, nijak robić zdjęcia. Mam historyczne fotki z występu Marzyciela na klubówce 1 października. Fotki robiła albo Ewa albo Justa :) maluszek Quote
weszka Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Mam też coś świątecznego, przypomniałam sobie ;) Kijuś z Didówką i Dirki prezentuje swój i Vesperki prezent :) Quote
Justa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Kochany ciapciuś :loveu: 1 października ja byłam nadwornym fotografem :diabloti: Quote
weszka Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Justa napisał(a):Kochany ciapciuś :loveu: 1 października ja byłam nadwornym fotografem :diabloti: Dopiero jak porównam te fotki i popatrzę kto mi łazi po domu to widzę jak urosły ;) A to już wszystko jasne co do ręki fotoreporterskiej ;) Quote
Fides79 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 super te pod choinkowe smycze, też takie mamy tylko bez taśm ozdobnych i jestem z nich bardzo zadowolona :p Quote
strasznika Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 My wczoraj oglądaliśmy fotki Froda, od maleńkości, i też właśnie po nich widzimy, jaki koń nam urósł. A takie to było małe poczochraństwo :loveu: W oczach taka niewinność była, a teraz diabeł :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 aaa widzis wystarczy dobrze zmotywowac i jakies zdjecia sie znajda!!!! no Marzyciel juz nie taki sam a za chwile bedzie jeszcze inny zreszta jak wszystkie szczylki hihihi swiateczne fotki piekne Quote
Patik Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 i ja tez zawitałam w galeryjce pięknych pieprzaków, a jak zobaczyła kronikę to jeszcze bardziej cieszę się ,że nie mieszkam w centrum. Zapraszam do Kubusia Quote
weszka Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Fides79 napisał(a):super te pod choinkowe smycze, też takie mamy tylko bez taśm ozdobnych i jestem z nich bardzo zadowolona :p Ja wzięłam je do testów bo zaczęłam Ami Play sprzedawać w moim eko-psie, a lubię wiedzieć co jest warte to co sprzedaję ;) I póki co jestem bardzo zadowolona. strasznika napisał(a):My wczoraj oglądaliśmy fotki Froda, od maleńkości, i też właśnie po nich widzimy, jaki koń nam urósł. A takie to było małe poczochraństwo :loveu: W oczach taka niewinność była, a teraz diabeł :evil_lol: wilczy zew napisał(a):Jaki mały był :) Kiedy to zleciało? ;) Tekla64 napisał(a):aaa widzis wystarczy dobrze zmotywowac i jakies zdjecia sie znajda!!!! no Marzyciel juz nie taki sam a za chwile bedzie jeszcze inny zreszta jak wszystkie szczylki hihihi swiateczne fotki piekne No widzisz coś tam wygrzebałam żeby zadowolić gości :) Aleski rosną, a my młodniejemy prawda hihihi Patik napisał(a):i ja tez zawitałam w galeryjce pięknych pieprzaków, a jak zobaczyła kronikę to jeszcze bardziej cieszę się ,że nie mieszkam w centrum. Zapraszam do Kubusia Miło że nas odwiedziłaś :) Ja również cieszę się, że nie mieszkam w centrum i mam tfu tfu odpukać póki co SM z głowy. Quote
Recommended Posts