zerduszko Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='eria']Taaa Foxi wdepnąć w psie to też się brzydzi. Kilka dni temu wdepnęła i piesek okulał na 3/4 spaceru. Jakby to kto widział to by pomyślał,że nóżka złamana, takie biedactwo.:diabloti: 3/4 spaceru łapki nie obciążała małpa. Za to zjeść ludzkie czy inne to co innego. Chodzi w kagańcu i tyle. Ja się nie muszę złościć a ona się nie otruje. ;) Moja Kluska też tak :lol: Natomiast jeśli chodzi o kaganiec, to nie - zdecydowanie nie lubię myć go z gwna :shake: Kiedyś kiedyś, jak Liz nie wiedziała, że jedzenie qp jest złe i pancia nie pozwala, wołam Lizkę i oan leci do mnie, cała szczęśliwa z jęzorem na wierzchu :evil_lol: A jęzor cały brązowy. Wesoło się oblizała i wystawiła go w oczekiwaniu na nagródke :megagrin: Quote
weszka Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Niestety pieskom się nudzi to kombinują. Mimo że mają siebie, kota, zabawki itd. to coś zawsze można odkryć i zmajstrować. No nie będę już antyreklamy im robić hehe bo przecież Marzyciel nadal do sprzedania hihi Quote
Fides79 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='weszka']Niestety pieskom się nudzi to kombinują. Mimo że mają siebie, kota, zabawki itd. to coś zawsze można odkryć i zmajstrować. No nie będę już antyreklamy im robić hehe bo przecież Marzyciel nadal do sprzedania hihi[/QUOTE] to nie antyreklama, trzeba mówić ,ze pieski największe szaleństwa oraz niemądre pomysły przetestowały w domu rodzinnym i w nowym będą grzeczniuteńkie jak aniołki :lol: Quote
#Etna# Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Oj to miałaś co sprzątać:diabloti: Kurcze ale faktycznie może przez chwilę to się wydaje zabawne, ale te szkła i prąd uuuu... Mogło być tak sobie. Dobrze, że pieskom nic się nie stało. Z drugiej strony ciekawe co one sobie myślały:roll: Quote
eria Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin. Spełnienia najskrytszych marzeń, dużo wolnego czasu, pełnego konta i oczywiście najlepszego z najlepszych domku dla Marzyciela . Quote
Fides79 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Olga wszystkiego najlepszego, wiele cierpliwości do Alesków, mnóstwa radości, szczęścia, wygranej w totolotka, codziennego uśmiechu na twarzy i wielu sukcesów :BIG: Quote
Saththa Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Wsiego najlepsiejszego ;) A oto i bukiet :evil_lol: Quote
Margi Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Wszystkiego najlepszego Weszko :Rose: :tort: Quote
Tekla64 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 SAMEGO NAJLEPSZEGO,SPELNIENIA MARZEN 100LAT I ZADOWOLENIA Sandys no bukiecik ci sie udal !!!! ze mnie zatchlo hihihi Quote
Rumi. Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Sto lat sto lat i wszystkiego naj naj najlepszego! :BIG::new-bday: Quote
brygidakuzniak Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 wesołych psów, łatwych spacerów,bukietów ... nooooooooo wszędzie i spełnienia marzeń :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
Saththa Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Tekla64'] Sandys no bukiecik ci sie udal !!!! ze mnie zatchlo hihihi[/QUOTE] Heheh cieśże sie;) Quote
weszka Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Oooo kochane jesteście - jakie piękne życzenia i bukiet ;) Baaardzo dziękuję i bardzo bym chciała żeby wszystkie te życzenia się spełniły. poczęstuję was chociaż wirtualnie moim pysznym tortem zrobionym przez mamusię i szampanem :) było wystrzałowo ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 To i ja do życzeń dołączam , spełnienia wszelkich marzeń życząc :) Quote
weszka Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Parę luźnych (komórkowych) fotek dla przypomnienia Alesków :) poranne spacerowe Quote
weszka Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 A jak się wyszaleją to później jest tak... i tak Quote
Justa Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Aleski megaaa :loveu: Od jakiegoś czasu intryguje mnie czy to wyjście dla kota jest do łazienki? :p Genialny pomysł ! Quote
weszka Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Justa']Aleski megaaa :loveu: Od jakiegoś czasu intryguje mnie czy to wyjście dla kota jest do łazienki? :p Genialny pomysł ![/QUOTE] Przekażę Aleskom :) Tak, to tajemne kocie przejście do łazienki gdzie ma kuwetę, a na pralce miseczkę z suchą karmą. Quote
Justa Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='weszka']Przekażę Aleskom :) Tak, to tajemne kocie przejście do łazienki gdzie ma kuwetę, a na pralce miseczkę z suchą karmą.[/QUOTE] Już się za Aleskami baaaardzo stęskniłam :placz: :loveu: Kot dzięki temu na pewno czuje się nad-zwierzem :diabloti: Quote
Fides79 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 http://img248.imageshack.us/img248/9096/041220111082.jpg hi hi jak się rozwaliły:evil_lol: Quote
weszka Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Justa']Już się za Aleskami baaaardzo stęskniłam :placz: :loveu: Kot dzięki temu na pewno czuje się nad-zwierzem :diabloti: Szkoda że dzieli nas sporo km bo Aleski z wielką radością by się spotkały z ciocią-opiekunką :) To już spore pieski, a nie takie kluchy jak na wystawie ;) To prawda dzięki wejściu kot ma przewagę bo jak go goni banda to myka tam i banda rozbija się o drzwi. Ale one też są cwane bo czasem któryś wsadzi w wejście łeb i Totek ma areszt ;) Cyrk mam tu że hej. [quote name='Fides79']http://img248.imageshack.us/img248/9096/041220111082.jpg hi hi jak się rozwaliły:evil_lol: Zmęczone szczeniaki=dobre szczeniaki Mam jeszcze film :) [video=youtube;seVQGi81930]http://www.youtube.com/watch?v=seVQGi81930[/video] Quote
Justa Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Też żałuję że tak daleko od siebie mieszkamy :( Ja czasem popatrzę sobie jak moich znajomych koty patrzą na ich psy.. to naprawdę wydaje się jakoby ten kot myślał o sobie jako o nad-zwierzu :p Quote
Recommended Posts