Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']Taaa Foxi wdepnąć w psie to też się brzydzi. Kilka dni temu wdepnęła i piesek okulał na 3/4 spaceru. Jakby to kto widział to by pomyślał,że nóżka złamana, takie biedactwo.:diabloti: 3/4 spaceru łapki nie obciążała małpa.
Za to zjeść ludzkie czy inne to co innego. Chodzi w kagańcu i tyle. Ja się nie muszę złościć a ona się nie otruje. ;)
Moja Kluska też tak :lol:
Natomiast jeśli chodzi o kaganiec, to nie - zdecydowanie nie lubię myć go z gwna :shake:

Kiedyś kiedyś, jak Liz nie wiedziała, że jedzenie qp jest złe i pancia nie pozwala, wołam Lizkę i oan leci do mnie, cała szczęśliwa z jęzorem na wierzchu :evil_lol: A jęzor cały brązowy. Wesoło się oblizała i wystawiła go w oczekiwaniu na nagródke :megagrin:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety pieskom się nudzi to kombinują. Mimo że mają siebie, kota, zabawki itd. to coś zawsze można odkryć i zmajstrować. No nie będę już antyreklamy im robić hehe bo przecież Marzyciel nadal do sprzedania hihi

Posted

[quote name='weszka']Niestety pieskom się nudzi to kombinują. Mimo że mają siebie, kota, zabawki itd. to coś zawsze można odkryć i zmajstrować. No nie będę już antyreklamy im robić hehe bo przecież Marzyciel nadal do sprzedania hihi[/QUOTE]

to nie antyreklama, trzeba mówić ,ze pieski największe szaleństwa oraz niemądre pomysły przetestowały w domu rodzinnym i w nowym będą grzeczniuteńkie jak aniołki :lol:

Posted

Oj to miałaś co sprzątać:diabloti:
Kurcze ale faktycznie może przez chwilę to się wydaje zabawne,
ale te szkła i prąd uuuu... Mogło być tak sobie.
Dobrze, że pieskom nic się nie stało.
Z drugiej strony ciekawe co one sobie myślały:roll:

Posted

Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin. Spełnienia najskrytszych marzeń, dużo wolnego czasu, pełnego konta i oczywiście najlepszego z najlepszych domku dla Marzyciela .

Posted

Olga wszystkiego najlepszego, wiele cierpliwości do Alesków, mnóstwa radości, szczęścia, wygranej w totolotka, codziennego uśmiechu na twarzy i wielu sukcesów :BIG:

Posted

Oooo kochane jesteście - jakie piękne życzenia i bukiet ;) Baaardzo dziękuję i bardzo bym chciała żeby wszystkie te życzenia się spełniły.

poczęstuję was chociaż wirtualnie moim pysznym tortem zrobionym przez mamusię

i szampanem :)

było wystrzałowo ;)

Posted

[quote name='Justa']Aleski megaaa :loveu:

Od jakiegoś czasu intryguje mnie czy to wyjście dla kota jest do łazienki? :p Genialny pomysł ![/QUOTE]

Przekażę Aleskom :)
Tak, to tajemne kocie przejście do łazienki gdzie ma kuwetę, a na pralce miseczkę z suchą karmą.

Posted

[quote name='weszka']Przekażę Aleskom :)
Tak, to tajemne kocie przejście do łazienki gdzie ma kuwetę, a na pralce miseczkę z suchą karmą.[/QUOTE]

Już się za Aleskami baaaardzo stęskniłam :placz: :loveu:

Kot dzięki temu na pewno czuje się nad-zwierzem :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']Już się za Aleskami baaaardzo stęskniłam :placz: :loveu:

Kot dzięki temu na pewno czuje się nad-zwierzem :diabloti:

Szkoda że dzieli nas sporo km bo Aleski z wielką radością by się spotkały z ciocią-opiekunką :) To już spore pieski, a nie takie kluchy jak na wystawie ;)
To prawda dzięki wejściu kot ma przewagę bo jak go goni banda to myka tam i banda rozbija się o drzwi. Ale one też są cwane bo czasem któryś wsadzi w wejście łeb i Totek ma areszt ;) Cyrk mam tu że hej.

[quote name='Fides79']http://img248.imageshack.us/img248/9096/041220111082.jpg hi hi jak się rozwaliły:evil_lol:

Zmęczone szczeniaki=dobre szczeniaki

Mam jeszcze film :)

[video=youtube;seVQGi81930]http://www.youtube.com/watch?v=seVQGi81930[/video]

Posted

Też żałuję że tak daleko od siebie mieszkamy :(
Ja czasem popatrzę sobie jak moich znajomych koty patrzą na ich psy.. to naprawdę wydaje się jakoby ten kot myślał o sobie jako o nad-zwierzu :p