weszka Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 jambi napisał(a):no tak, rozumiem, Ty pewnie stałaś na brzegu całkowicie unieruchomiona narastająca paniką i lękiem o swojego pieska, a to tylko ariss, ze stoickim spokojem i uśmiechem na ustach sięgnąwszy po aparat cykała foty... normalnie to widze.... :evil_lol: Tak właśnie było :diabloti: Quote
Doginka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 weszka napisał(a):Tak właśnie było :diabloti: Hahahahahaha:roflt: Quote
jambi Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 weszka napisał(a):Tak właśnie było :diabloti: taak, tego sie spodziewałam :shake: :eviltong: Quote
weszka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Kilka fotek piesków-alesków (z komórki) ale żebyście zobaczyły (troszkę) jakie mają fryzury na sznaucera ;) na pierwszym planie ogon Bajkowej się załapał ;) Marzyciel rodzeństwo z kijaszkiem Quote
Justa Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ale super, że w końcu się poznamy :loveu: Ja jadę bez pociechy, więc w razie czego mogę pomóc w pilnowaniu maluchów ;) Quote
weszka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Justa napisał(a):Ale super, że w końcu się poznamy :loveu: Ja jadę bez pociechy, więc w razie czego mogę pomóc w pilnowaniu maluchów ;) Najwyższy czas poznać się w świecie rzeczywistym ;) Każda para rąk się przyda hehe A może jak się dzieciaczki ładnie uśmiechną to załapią się na cudne zdjęcie od cioci ;) ? Quote
Justa Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 weszka napisał(a):Najwyższy czas poznać się w świecie rzeczywistym ;) Każda para rąk się przyda hehe A może jak się dzieciaczki ładnie uśmiechną to załapią się na cudne zdjęcie od cioci ;) ? Czas najwyższy ! A weźmiesz weszko tę piłkę o której rozmawiałyśmy żebym mogła ją obmacać i ew zakupić? ;) Służę całą sobą :loveu: Ewa Ci może potwierdzić, że jestem super-pilnowaczką :p A co do zdjęć to niestety mój aparat jedzie na wakacje z rodzicami :( Quote
weszka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 O dobrze, że mi przypomniałaś o piłkach. Wezmę ze sobą zestawik pokazowy ;) Oj aparatu szkoda że wyjeżdża :( Aleski pierwszy raz będą w takim wielkim świecie, na hali i ciekawe czy będą się umiały zachować. Więc pomocnik-pilnowacz-oswajacz z pewnością się przyda ;) Quote
ariss Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Potwierdzam, że Justa jest super-pilnowaczką :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale marzyciel jest mój:evil_lol::diabloti: Quote
Tekla64 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 znaczy trzymac kciuki???? a maluchi tyz wystawiasz???? czy ino tak se jada? no rosna i sa coraz fajniejsze juz tak po wiekszemu hihihi Quote
weszka Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 [quote name='wilczy zew']Fajniutkie te brzdące Przefajniutkie :loveu: [quote name='ariss']Potwierdzam, że Justa jest super-pilnowaczką :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale marzyciel jest mój:evil_lol::diabloti: Jakoś się może dogadacie hihi Marzyciel jest całkiem grzeczniutki więc nie powinien być trudnym obiektem do pilnowania :loveu: [quote name='Tekla64']znaczy trzymac kciuki???? a maluchi tyz wystawiasz???? czy ino tak se jada? no rosna i sa coraz fajniejsze juz tak po wiekszemu hihihi Trzymaj w sobotę! Maluchy jadą się wystawiać w klasie baby ;) razem z ciocią Vesper (ta w championach). Tak, są już małymi rozumnymi pieskami ;) czasem tego rozumku nie jest za wiele ale ogólnie to nie ma z nimi kłopotu i są całkiem grzecznymi szczeniakami. Quote
jambi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 no to trzymamy za maluchy! :kciuki: Marzyciel jest piękny!!! :loveu: musze Ci powiedzieć, że jak przeczytałam ten komentarz: [quote name='weszka']rodzeństwo z kijaszkiem [/URL"]http://img707.imageshack.us/img707/3519/25092011849.jpg to oczekiwałam zupełnie innego zdjęcia.... :evil_lol: Quote
eria Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 mam tak samo, spodziewałam się szczeniaków i dziecka ! :) Quote
Doginka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='eria']mam tak samo, spodziewałam się szczeniaków i dziecka ! :) Coooooooooooo:crazyeye: Jam jest w szoku:crazyeye: Ale tak zazwyczaj jest, jak się wszystkich postów dokładnie nie przeczyta:roflt: Quote
weszka Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Hahaha skojarzenie miałyście jak najbardziej prawidłowe :D Doginko - Kijek to ksywka mojego siostrzeńca ;) Jako że pogoda cudna to udało mi się dzisiaj po południu cyknąć parę fotek, a oto i one: Marzyciel z mamusią szaro-bure kłębowisko psów byłaby ładna fotka to Bajkowa zrobiła masakrę z uszami choć nosi teraz już ładnie :angryy: Marzyciel :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 zajączek polny ;) i sznaucerek Bajkowa skiepszczone ale miłe ;) dwa pędziwiatry ;) Quote
eria Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/-z-ptPXuoeSA/ToIBH0SNfVI/AAAAAAAAIcA/N-lMKAY7JFc/s512/DSC_0702.JPG jaki słodziaaaaaaaaak !!!! uwielbiam go !!! Quote
weszka Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Marzyciel wzbija się do lotu :D i na poważnie w postawie Bajkowa Marzyciel Quote
weszka Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 i Marzyciel raz jeszcze i jeszcze i leniwce na koniec Quote
eria Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/-KL4Iml_xB4A/ToIBkl2iIPI/AAAAAAAAIc8/CAEkkAA6gik/DSC_0740.JPG jaaaaaaa go chceeeeeee Quote
wilczy zew Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Marzyciel jest cudny tak z wyglądu jak i charakteru!! jak łapy im urosły,takie małe szczudła-cudaśne Quote
weszka Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 [quote name='eria']https://lh3.googleusercontent.com/-KL4Iml_xB4A/ToIBkl2iIPI/AAAAAAAAIc8/CAEkkAA6gik/DSC_0740.JPG jaaaaaaa go chceeeeeee Jesteś pierwsza i ostatnia bo dziwnym trafem nikt go nie chce :( To zapakować? hihi [quote name='malawaszka']ale sa piękne!!!!!!!! Miło, że się podobają pieski-aleski :) Quote
eria Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Jest boski, bić się o niego powinni !!!! Mojej mamie nawet nie pokazuję tych fot bo ona każe zapakować hihihi (woli pieprzaste i ogólnie kolorowe psy od czarnych) :) Quote
Recommended Posts