Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):
Tak, właśnie kijowe są te wstążeczki. Dzisiaj była wymiana tych postrzępionych i końcówki przed założeniem przypaliłam zapalniczką to już nie powinny się snuć.

dobrze że zaznaczyłaś,że przez założeniem podpalałaś :D

Posted

[quote name='Fides79']no u rocza ta zgraja małych pieprzniczek i pieprzaków :loveu::loveu:
https://lh5.googleusercontent.com/-SkqdLcFGlGE/TfPKKpLTEiI/AAAAAAAAHjE/jOO7ErTA__o/DSC_0254.JPG jaka super kolyska dla maluszków :p

i Kijuś jak się ładnie zajmuje dzieciaczkami :lol:

Za kołyskę robi kocia kuweta :D kupiona niby dla małego Totka ale okazała się za mała i dopiero teraz znalazła swoje przeznaczenie hihi
Kijuś nic innego by nie robił tylko siedział w kojcu ;) jest pouczony co i jak i nawet sobie radził.

[quote name='wilczy zew']zdjątek nigdy za dużo,zawsze są inne :loveu:

To zaraz będzie kilka z dzisiaj :)

[quote name='eria']dobrze że zaznaczyłaś,że przez założeniem podpalałaś :D

buahahaha

[quote name='Rudzia-Bianca']Pistacjusz odlotowy jest :)

Mam nadzieję że jako dorosły będzie mniej rozmowny ;)

[quote name='Doginka']ZDECYDOWANIE CZERWONEGO JUŻ KOCHAM:iloveyou:To mój faworyt:loveu::lol:;-)

Synek pierworodny :)

[quote name='Toska1']Gratulacje !!! :lol: Babciu Weszko :evil_lol:
mnóstwo głasków dla dzielnej mamusi :loveu:i całusy w każdy słodki maleńki nosek :loveu:

Toska wielkie dzięki! Głaski i całuski przekazuję :)

[quote name='AnkaG']Gratki dla mamusi i babusi :) Klusiorki cuuudne :)

Dziękujemy obydwie :)

Posted

malawaszka napisał(a):
właśnie właśnie :loveu:

Muszę troszkę żeby za słodko nie było ;)

Saththa napisał(a):
zazdroszcze;)

Poza cudnymi widokami to jest jednak co robić przy nich (a dopiero się zacznie jak podrosną), a poza tym o porządnym wyspaniu się póki co mogę zapomnieć

Posted

weszka napisał(a):

Poza cudnymi widokami to jest jednak co robić przy nich (a dopiero się zacznie jak podrosną), a poza tym o porządnym wyspaniu się póki co mogę zapomnieć

A w to to ja nie wątpie ;)

Posted

Jakie ma różowe usteczka ...

Wygłaskaj i wyciumaj ode mnie głaaadziutkie poduszeczki łapkowe, no i podrap za uchem szczęślliwą mamuśkę.

Jak maluchy zaczną bardziej się kotłować, to będzie plątanina nitek, takie te wstążki są. Ja wtedy na końcach wiązałam /zaciśnięty/ mini węzełek, i przestawały się pruć.

Posted

Jak się przypali końcówki wstążek to są ok przynajmniej dopóki towarzystwo mało ruchliwe. Dzisiaj musiałam prawie wszystkie wymienić bo kluski urosły i miały ciasno ;) Trzeba będzie zrobić nowy zapas to może zobaczę czy nie czegoś lepszego niż wstążeczki.
Wróciła dziś do nas Vesperka. Jest lekka ekscytacja z jej strony ale bez nieładnych zachowań, tylko dość napastliwa ciekawość. Ucieszyły się dziewczynki z siebie, Dirki ją dopuszcza do małych ale patrzy czujnie. Muszą się oswoić z nową sytuacją, póki co jestem na nadzorze tego.

Porcyjka wcale-nie-nudnych-i-nie-takich-samych fotek :)