Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):
Doginko wygrałaś - jest 5 psiątek :) no chyba że będzie psikus ale z obmacania wynika, że raczej nie.

Czuje się pominieta...

Miałam proroczy sen :lol:

Saththa napisał(a):
a mnie się śniło dzisiaj 5 osobników Silverkowych :loveu:

Pomiziaj mamusie i Totka;)

:evil_lol:

I łoooo matko jakie maluszki, kluski takie aaaaa, cudo :iloveyou: tfu tfu

Posted

strasznika napisał(a):
Jakie słodkie maluszki! :loveu:
Gratuluję! Śniło mi się dziś, że Dirki urodziła ... 5 szczeniaków!!! Serio :-o

No i wszystko się zgadza :) Piątka to też ładnie choć może nie jest to imponujący miot olbrzymki hehe

Saththa napisał(a):
Czuje się pominieta...

Miałam proroczy sen :lol:

:evil_lol:

I łoooo matko jakie maluszki, kluski takie aaaaa, cudo :iloveyou: tfu tfu

Przep... ale nie jestem zbyt przytomna. Właściwie od wtorku niewiele sypiam, a teraz ciągnę dobę bez snu w ogóle więc musisz mi wybaczyć ;)

wilczy zew napisał(a):
ale cudeńka :loveu:

a jak wujek Totek :crazyeye:

Totek był pierwszym asystentem położnych ;) Był tak namolny że na chwilę musiał udać się eksmisję do innego pokoju. Nad ranem zrobił awanturę o wypuszczenie, wyszedł i zobaczył... szczury w jego domu! Zrobił się 2x większy, mina dzika więc na wszelki wypadek lekko go odsunęłam żeby nie wyszedł bilans - 5 szczeniaków i 1 koci trupek gdyby Dirki postanowiła mu wymierzyć sprawiedliwość. Ale jak się ogarnął to poznał maluszki i uznał, że budowa domu naprzeciw lepsza i wyniósł się na balkon.

Posted

weszka napisał(a):

Przep... ale nie jestem zbyt przytomna. Właściwie od wtorku niewiele sypiam, a teraz ciągnę dobę bez snu w ogóle więc musisz mi wybaczyć ;)

Alez ja się nie gniewam ;) Domyslam się, że troszku zombi juz jestes :evil_lol:

A Totek sie nie popisał hehe

Posted

Weszko WIELKIE GRATULACJE z okazji narodzin maluszków :klacz: dla Ciebie-super polożnej i dla Dirki - dzielnej rodzącej:Rose:
piątka to całkiem ładny wynik :p
bardzo sie ciesze, że wszystko się udało u maluchy są śliczne i zdrowe, oby rosły jak na drożdżach a mamuśka niech dochodzi do siebie i cieszy się z tych kluseczek :lol:

chłopak czerwony - urodzony jako pierwszy o 01.50, waga 480 g. Dał popalić zanim się urodził ;)
https://lh5.googleusercontent.com/-2pWU7uTyopk/TfNreJet0MI/AAAAAAAAHgc/2Kerj0a9E24/DSC_0215.JPG

ojj widać ze sporawy, ciekawe czy bedzie miał "charakterek"? :evil_lol:

https://lh6.googleusercontent.com/-nedU7L1aYCE/TfNrqTDlYFI/AAAAAAAAHhc/5kFLvim7f-g/DSC_0233.JPG i takie cosik we mnie siedziało, tyle sztuk :-o

Totek był pierwszym asystentem położnych ;) Był tak namolny że na chwilę musiał udać się eksmisję do innego pokoju. Nad ranem zrobił awanturę o wypuszczenie, wyszedł i zobaczył... szczury w jego domu! Zrobił się 2x większy, mina dzika więc na wszelki wypadek lekko go odsunęłam żeby nie wyszedł bilans - 5 szczeniaków i 1 koci trupek gdyby Dirki postanowiła mu wymierzyć sprawiedliwość. Ale jak się ogarnął to poznał maluszki i uznał, że budowa domu naprzeciw lepsza i wyniósł się na balkon.

hi hi ciekawiło chłopaka co się dzieje, to został "eksmitowany", a napuszył się boście go zaskoczyły nowymi domownikami;)

Posted

[quote name='ariss']
mam nawet swoją ulubienice:loveu:

Oj są cudne i Dirki jest cudną mamą :loveu:

Jako że ulubienicę to albo Silver Rose czyli różową albo białą (tu jeszcze są wahania co do imienia)

[quote name='Doginka']Gratuluję piąteczki grubych chomików:loveu:

Ja jeszcze nie wybrałam ulubienicy ani ulubieńca, ale na bank szybko się to zmieni;-):lol:

Chomików phi toż to piękne "wypieprzone" olbrzymki hihi
Ciekawe, który będzie "twój"?

[quote name='klaudusia0219']jejku jakie słodkie kreciki :loveu: !!!
myślałam, że ich tam więcej w środku :hmmmm:

A tu niespodzianka ;) Ale to taka zgrabna i wygodna ilość :)

[quote name='Saththa']Alez ja się nie gniewam ;) Domyslam się, że troszku zombi juz jestes :evil_lol:

A Totek sie nie popisał hehe

E tam nic nie zrobił. Ot zdziwienie przeżył, że parę godz siedzi w pokoju obok a tu taka jazda go czeka po wyjściu.

[quote name='Fides79']Weszko WIELKIE GRATULACJE z okazji narodzin maluszków :klacz: dla Ciebie-super polożnej i dla Dirki - dzielnej rodzącej:Rose:
piątka to całkiem ładny wynik :p
bardzo sie ciesze, że wszystko się udało u maluchy są śliczne i zdrowe, oby rosły jak na drożdżach a mamuśka niech dochodzi do siebie i cieszy się z tych kluseczek :lol:
ojj widać ze sporawy, ciekawe czy bedzie miał "charakterek"? :evil_lol:

https://lh6.googleusercontent.com/-nedU7L1aYCE/TfNrqTDlYFI/AAAAAAAAHhc/5kFLvim7f-g/DSC_0233.JPG [I]i takie cosik we mnie siedziało, tyle sztuk :-o

Dziękujemy! Dirki była bardzo dzielna. Rodziła dość pomału ale samodzielnie (nie licząc pierwszego) i bez problemów. Od razu wiedziała jak się maluchami zająć i szybko nabrała sił po odespaniu 2-3 godz. Oczywiście nie chce wychodzić na spacer, gna do kojca, je tam i pije. No psia mama pełną gębą :)

[quote name='malawaszka']hahha koci trupek :lol:

to teraz czekamy aż malce pięknie i zdrowo urosną i zaczną przypominac pieski :lol: :loveu:

Teraz przypominają małe pieski hihi

[quote name='eria']Ja jako fanka lodów pistacjowych też mam już swojego ulubieńca :D

To Silver Keep Dreamin' :)

[quote name='LeCoyotte']https://lh6.googleusercontent.com/-vuFof1MyoMc/TfNryNImaoI/AAAAAAAAHiA/hkx_YryLj9Q/DSC_0243.JPG fajne zdjęcie, wszystkie chcą na łapie:lol: gratuluję maluchów:)

Ooo Kojot! Jak miło :) Dziękujemy za gratulacje :)

[quote name='brygidakuzniak']Gratulacje najserdeczniejsze :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) i witamy, no cóż... NA ŚWIECIE :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dzięki i... ZAPRASZAMY do osobistego poznania nowych mieszkańców :)

Posted

Dziękujemy! Dirki była bardzo dzielna. Rodziła dość pomału ale samodzielnie (nie licząc pierwszego) i bez problemów. Od razu wiedziała jak się maluchami zająć i szybko nabrała sił po odespaniu 2-3 godz. Oczywiście nie chce wychodzić na spacer, gna do kojca, je tam i pije. No psia mama pełną gębą :smile:

ochh to rzeczywiście bardzo dzielna :lol:
a z wychodzeniem to jej przejdzie pewnie, jak małym zaczną rosnąc zębole ;)

Posted

eria napisał(a):
No proszę, nawet imię najpiękniejsze z całej długiej listy by Ariss ma ! Pistacjowy będzie najpiękniejszy :)

To i również moje ukochane imię:loveu::loveu::loveu: dlatego pistacja staje na równi z moją faworytką:loveu:

i jest mi szalenie miło, że Oldze spodobało się na tyle, żeby je wybrać:lol:

weszka napisał(a):
Oj są cudne i Dirki jest cudną mamą :loveu:

Jako że ulubienicę to albo Silver Rose czyli różową albo białą (tu jeszcze są wahania co do imienia)

Silver Rose czyli różyczka:loveu::loveu::loveu::loveu:

Olga a Ty przedstaw nam resztę stadka z imion:razz: a dla białej jak nie możesz się zdecydować to zrób ankietę:lol: