strasznika Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Jakie słodkie maluszki! :loveu: Gratuluję! Śniło mi się dziś, że Dirki urodziła ... 5 szczeniaków!!! Serio :-o Quote
Saththa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 weszka napisał(a):Doginko wygrałaś - jest 5 psiątek :) no chyba że będzie psikus ale z obmacania wynika, że raczej nie. Czuje się pominieta... Miałam proroczy sen :lol: Saththa napisał(a):a mnie się śniło dzisiaj 5 osobników Silverkowych :loveu: Pomiziaj mamusie i Totka;) :evil_lol: I łoooo matko jakie maluszki, kluski takie aaaaa, cudo :iloveyou: tfu tfu Quote
wilczy zew Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 ale cudeńka :loveu: a jak wujek Totek :crazyeye: Quote
weszka Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 strasznika napisał(a):Jakie słodkie maluszki! :loveu: Gratuluję! Śniło mi się dziś, że Dirki urodziła ... 5 szczeniaków!!! Serio :-o No i wszystko się zgadza :) Piątka to też ładnie choć może nie jest to imponujący miot olbrzymki hehe Saththa napisał(a):Czuje się pominieta... Miałam proroczy sen :lol: :evil_lol: I łoooo matko jakie maluszki, kluski takie aaaaa, cudo :iloveyou: tfu tfu Przep... ale nie jestem zbyt przytomna. Właściwie od wtorku niewiele sypiam, a teraz ciągnę dobę bez snu w ogóle więc musisz mi wybaczyć ;) wilczy zew napisał(a):ale cudeńka :loveu: a jak wujek Totek :crazyeye: Totek był pierwszym asystentem położnych ;) Był tak namolny że na chwilę musiał udać się eksmisję do innego pokoju. Nad ranem zrobił awanturę o wypuszczenie, wyszedł i zobaczył... szczury w jego domu! Zrobił się 2x większy, mina dzika więc na wszelki wypadek lekko go odsunęłam żeby nie wyszedł bilans - 5 szczeniaków i 1 koci trupek gdyby Dirki postanowiła mu wymierzyć sprawiedliwość. Ale jak się ogarnął to poznał maluszki i uznał, że budowa domu naprzeciw lepsza i wyniósł się na balkon. Quote
weszka Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Tekla64 napisał(a):brawo i tak bedzie pelno roboty a cudne sa Jak na moje warunki to jest to rozsądna ilość ;) Wesoło i tak będzie, to fakt :) Quote
ariss Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Gratki, maluchy są słodziutkie:loveu::loveu::loveu: mam nawet swoją ulubienice:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Gratuluję piąteczki grubych chomików:loveu: Ja jeszcze nie wybrałam ulubienicy ani ulubieńca, ale na bank szybko się to zmieni;-):lol: Quote
Culineo Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 jejku jakie słodkie kreciki :loveu: !!! myślałam, że ich tam więcej w środku :hmmmm: Quote
Saththa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 weszka napisał(a): Przep... ale nie jestem zbyt przytomna. Właściwie od wtorku niewiele sypiam, a teraz ciągnę dobę bez snu w ogóle więc musisz mi wybaczyć ;) Alez ja się nie gniewam ;) Domyslam się, że troszku zombi juz jestes :evil_lol: A Totek sie nie popisał hehe Quote
Fides79 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Weszko WIELKIE GRATULACJE z okazji narodzin maluszków :klacz: dla Ciebie-super polożnej i dla Dirki - dzielnej rodzącej:Rose: piątka to całkiem ładny wynik :p bardzo sie ciesze, że wszystko się udało u maluchy są śliczne i zdrowe, oby rosły jak na drożdżach a mamuśka niech dochodzi do siebie i cieszy się z tych kluseczek :lol: chłopak czerwony - urodzony jako pierwszy o 01.50, waga 480 g. Dał popalić zanim się urodził ;) https://lh5.googleusercontent.com/-2pWU7uTyopk/TfNreJet0MI/AAAAAAAAHgc/2Kerj0a9E24/DSC_0215.JPG ojj widać ze sporawy, ciekawe czy bedzie miał "charakterek"? :evil_lol: https://lh6.googleusercontent.com/-nedU7L1aYCE/TfNrqTDlYFI/AAAAAAAAHhc/5kFLvim7f-g/DSC_0233.JPG i takie cosik we mnie siedziało, tyle sztuk :-o Totek był pierwszym asystentem położnych ;) Był tak namolny że na chwilę musiał udać się eksmisję do innego pokoju. Nad ranem zrobił awanturę o wypuszczenie, wyszedł i zobaczył... szczury w jego domu! Zrobił się 2x większy, mina dzika więc na wszelki wypadek lekko go odsunęłam żeby nie wyszedł bilans - 5 szczeniaków i 1 koci trupek gdyby Dirki postanowiła mu wymierzyć sprawiedliwość. Ale jak się ogarnął to poznał maluszki i uznał, że budowa domu naprzeciw lepsza i wyniósł się na balkon. hi hi ciekawiło chłopaka co się dzieje, to został "eksmitowany", a napuszył się boście go zaskoczyły nowymi domownikami;) Quote
malawaszka Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 hahha koci trupek :lol: to teraz czekamy aż malce pięknie i zdrowo urosną i zaczną przypominac pieski :lol: :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Rozpływamy się ja i mój TZ nad tymi maleństwami :) Weszko gratuluję :) Mamusi też oczywiście ... Quote
eria Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Ja jako fanka lodów pistacjowych też mam już swojego ulubieńca :D Quote
LeCoyotte Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/-vuFof1MyoMc/TfNryNImaoI/AAAAAAAAHiA/hkx_YryLj9Q/DSC_0243.JPG fajne zdjęcie, wszystkie chcą na łapie:lol: gratuluję maluchów:) Quote
brygidakuzniak Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Gratulacje najserdeczniejsze :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) i witamy, no cóż... NA ŚWIECIE :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
weszka Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 [quote name='ariss'] mam nawet swoją ulubienice:loveu: Oj są cudne i Dirki jest cudną mamą :loveu: Jako że ulubienicę to albo Silver Rose czyli różową albo białą (tu jeszcze są wahania co do imienia) [quote name='Doginka']Gratuluję piąteczki grubych chomików:loveu: Ja jeszcze nie wybrałam ulubienicy ani ulubieńca, ale na bank szybko się to zmieni;-):lol: Chomików phi toż to piękne "wypieprzone" olbrzymki hihi Ciekawe, który będzie "twój"? [quote name='klaudusia0219']jejku jakie słodkie kreciki :loveu: !!! myślałam, że ich tam więcej w środku :hmmmm: A tu niespodzianka ;) Ale to taka zgrabna i wygodna ilość :) [quote name='Saththa']Alez ja się nie gniewam ;) Domyslam się, że troszku zombi juz jestes :evil_lol: A Totek sie nie popisał hehe E tam nic nie zrobił. Ot zdziwienie przeżył, że parę godz siedzi w pokoju obok a tu taka jazda go czeka po wyjściu. [quote name='Fides79']Weszko WIELKIE GRATULACJE z okazji narodzin maluszków :klacz: dla Ciebie-super polożnej i dla Dirki - dzielnej rodzącej:Rose: piątka to całkiem ładny wynik :p bardzo sie ciesze, że wszystko się udało u maluchy są śliczne i zdrowe, oby rosły jak na drożdżach a mamuśka niech dochodzi do siebie i cieszy się z tych kluseczek :lol: ojj widać ze sporawy, ciekawe czy bedzie miał "charakterek"? :evil_lol: https://lh6.googleusercontent.com/-nedU7L1aYCE/TfNrqTDlYFI/AAAAAAAAHhc/5kFLvim7f-g/DSC_0233.JPG [I]i takie cosik we mnie siedziało, tyle sztuk :-o Dziękujemy! Dirki była bardzo dzielna. Rodziła dość pomału ale samodzielnie (nie licząc pierwszego) i bez problemów. Od razu wiedziała jak się maluchami zająć i szybko nabrała sił po odespaniu 2-3 godz. Oczywiście nie chce wychodzić na spacer, gna do kojca, je tam i pije. No psia mama pełną gębą :) [quote name='malawaszka']hahha koci trupek :lol: to teraz czekamy aż malce pięknie i zdrowo urosną i zaczną przypominac pieski :lol: :loveu: Teraz przypominają małe pieski hihi [quote name='eria']Ja jako fanka lodów pistacjowych też mam już swojego ulubieńca :D To Silver Keep Dreamin' :) [quote name='LeCoyotte']https://lh6.googleusercontent.com/-vuFof1MyoMc/TfNryNImaoI/AAAAAAAAHiA/hkx_YryLj9Q/DSC_0243.JPG fajne zdjęcie, wszystkie chcą na łapie:lol: gratuluję maluchów:) Ooo Kojot! Jak miło :) Dziękujemy za gratulacje :) [quote name='brygidakuzniak']Gratulacje najserdeczniejsze :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) i witamy, no cóż... NA ŚWIECIE :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Dzięki i... ZAPRASZAMY do osobistego poznania nowych mieszkańców :) Quote
eria Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 No proszę, nawet imię najpiękniejsze z całej długiej listy by Ariss ma ! Pistacjowy będzie najpiękniejszy :) Quote
weszka Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Imiona są niemal ustalone :) Trwa właściwie tylko debata nad białą dziewczynką. Quote
wilczy zew Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 jeżeli po kolorach wybrac ulubieńca,to moim ten z niebieskim,musi być pies bo z psicami się gorzej dogaduję Quote
Fides79 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Dziękujemy! Dirki była bardzo dzielna. Rodziła dość pomału ale samodzielnie (nie licząc pierwszego) i bez problemów. Od razu wiedziała jak się maluchami zająć i szybko nabrała sił po odespaniu 2-3 godz. Oczywiście nie chce wychodzić na spacer, gna do kojca, je tam i pije. No psia mama pełną gębą :smile: ochh to rzeczywiście bardzo dzielna :lol: a z wychodzeniem to jej przejdzie pewnie, jak małym zaczną rosnąc zębole ;) Quote
Amber Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Gratuluje maluszków, śliczny miocik :D. Dużo zdrówka dla nich :). Quote
ariss Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 eria napisał(a):No proszę, nawet imię najpiękniejsze z całej długiej listy by Ariss ma ! Pistacjowy będzie najpiękniejszy :) To i również moje ukochane imię:loveu::loveu::loveu: dlatego pistacja staje na równi z moją faworytką:loveu: i jest mi szalenie miło, że Oldze spodobało się na tyle, żeby je wybrać:lol: weszka napisał(a):Oj są cudne i Dirki jest cudną mamą :loveu: Jako że ulubienicę to albo Silver Rose czyli różową albo białą (tu jeszcze są wahania co do imienia) Silver Rose czyli różyczka:loveu::loveu::loveu::loveu: Olga a Ty przedstaw nam resztę stadka z imion:razz: a dla białej jak nie możesz się zdecydować to zrób ankietę:lol: Quote
Recommended Posts