Doginka Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Olga, powiem tylko tak cichutko, że wiem co przeżywasz czekając na maluszki:lol: 3 Tygodnie zleci szybko i mam nadzieję będziemy się cieszyć ślicznymi maluszkami na fotkach, a Ty w realu;-) Quote
Tekla64 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 hihihi i ja znowu zdaze cie wyprzedzic w mnzeniu zwierzatek , kura siedzi na 13 stu ta raza i kole 9 powinny byc nastepne male kuraczki wiosna to piekny czas na mnozenie no nie? Quote
Doginka Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Tekla, ty normalnie produkcję qurowatych masz:crazyeye: Witam się :hand: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Pozdrowienia dla rosnącego brzusia :) i dla nierosnącego też ;) Quote
weszka Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Doginka napisał(a):Olga, powiem tylko tak cichutko, że wiem co przeżywasz czekając na maluszki:lol: 3 Tygodnie zleci szybko i mam nadzieję będziemy się cieszyć ślicznymi maluszkami na fotkach, a Ty w realu;-) Oj leci, leci i już zaczynam łapać stres ;) Fotki pewnie będą choć ja takich slicznych jak Ewa nie umiem robić. Tekla64 napisał(a):hihihi i ja znowu zdaze cie wyprzedzic w mnzeniu zwierzatek , kura siedzi na 13 stu ta raza i kole 9 powinny byc nastepne male kuraczki wiosna to piekny czas na mnozenie no nie? Ja tam nie chce dotrzymac ci kroku i mieć 13 szczeniorów :D Ale gratulacje dla twoich kurzych mam :) Doginka napisał(a):Tekla, ty normalnie produkcję qurowatych masz:crazyeye: Witam się :hand: Witamy się i my :) Rudzia-Bianca napisał(a):Pozdrowienia dla rosnącego brzusia :) i dla nierosnącego też ;) Przekażę :) Brzusio chwilowo troszkę przestał rosnąć ale zmienił kształ - maluszki się przesuwają i pomału szykują do najbardziej traumatycznej podróży życia czyli wyjścia na ten najlepszy z naszych światów :) Quote
weszka Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Ech ale będzie wesoło u Ciebie :) Czuj się zaproszona do domu wariatów :) Quote
Tekla64 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Doginko ano mam produkcje ino ekologicznych samowychowujacych sie kurow za to znoszacych naprawde smaczne jajeczka a szczylkow twoich to sie doczkeac juz nie mogie Quote
weszka Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Tych własnych pysznych jajeczków to tylko pozazdrościć. A do szarych szczylków już bliżej niz dalej ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 weszka napisał(a):Czuj się zaproszona do domu wariatów :) Oj żebyś nie żałowała ;) Ale dziękuję bardzo :) Quote
jambi Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 to czekaj, bo chyba przegapiłam... kiedy szczęsliwy dzień? Quote
Saththa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 A ja się poczełam zastanawiać... nad liteką Miotową?:) Quote
weszka Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 [quote name='jambi']to czekaj, bo chyba przegapiłam... kiedy szczęsliwy dzień? Dnia to dokładnie nie wiem ale 2-2,5 tyg. jeszcze przed nami :) [quote name='Saththa']A ja się poczełam zastanawiać... nad liteką Miotową?:) Nie mam jeszcze żadnej koncepcji ;) Ciężaróweczka pozdrawia z wieczornego spacerku :loveu: i Vesperka też :) i obie :p Quote
malawaszka Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 ale kluska kochana :loveu: oby teraz nie było wielkich upałów bo się lalunia umęczy Quote
Rudzia-Bianca Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 No pięknie i tak dostojnie wygląda mamuśka :) Quote
weszka Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 malawaszka napisał(a):ale kluska kochana :loveu: oby teraz nie było wielkich upałów bo się lalunia umęczy Ano klusia :loveu: Troszkę jej czasem już bywa ciężko ale chodzimy wcześnie rano to nie ma jeszcze upałów, po południu tylko na chwilę, a na dłużej idziemy wieczorem jak jest miły chłodek. Rudzia-Bianca napisał(a):No pięknie i tak dostojnie wygląda mamuśka :) Ładnie jej w tym stanie :loveu: Quote
Tekla64 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 no kolezanka przyszla mamusia juz dostojnie wyglada i juz teraz to widac ze bedzie mamuska no powoli zacznie sie goracy okres oczekiwania a imiona juz teraz se szukaj bo potem bedziesz miala glowe zupelnie czym innym zajeta i nie tylko glowe hihihi Quote
Doginka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Olga, mogę już oficjalnie powiedzieć, że ok. 5 czerwca Gordon zostanie tatusiem:multi: I tak zazdroszczę Ci, bo będziesz miała szczylki na codzień, a ja tylko z doskoku:lol: Quote
jambi Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 łohohoho! jaki grubasek :lol: a z imionkami możemy Ci pomóc :grins: Quote
Culineo Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 jaka brzuchata mama ! :loveu: zorganiuzujemy konkurs imion :D Quote
Saththa Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 wystawimy bazarek :lol: Tak wiem poniosło mnie :lol: Quote
Recommended Posts