Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Olga, powiem tylko tak cichutko, że wiem co przeżywasz czekając na maluszki:lol: 3 Tygodnie zleci szybko i mam nadzieję będziemy się cieszyć ślicznymi maluszkami na fotkach, a Ty w realu;-)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hihihi i ja znowu zdaze cie wyprzedzic w mnzeniu zwierzatek , kura siedzi na 13 stu ta raza i kole 9 powinny byc nastepne male kuraczki

wiosna to piekny czas na mnozenie no nie?

Posted

Doginka napisał(a):
Olga, powiem tylko tak cichutko, że wiem co przeżywasz czekając na maluszki:lol: 3 Tygodnie zleci szybko i mam nadzieję będziemy się cieszyć ślicznymi maluszkami na fotkach, a Ty w realu;-)

Oj leci, leci i już zaczynam łapać stres ;) Fotki pewnie będą choć ja takich slicznych jak Ewa nie umiem robić.

Tekla64 napisał(a):
hihihi i ja znowu zdaze cie wyprzedzic w mnzeniu zwierzatek , kura siedzi na 13 stu ta raza i kole 9 powinny byc nastepne male kuraczki

wiosna to piekny czas na mnozenie no nie?

Ja tam nie chce dotrzymac ci kroku i mieć 13 szczeniorów :D Ale gratulacje dla twoich kurzych mam :)

Doginka napisał(a):
Tekla, ty normalnie produkcję qurowatych masz:crazyeye:

Witam się :hand:

Witamy się i my :)

Rudzia-Bianca napisał(a):
Pozdrowienia dla rosnącego brzusia :) i dla nierosnącego też ;)

Przekażę :) Brzusio chwilowo troszkę przestał rosnąć ale zmienił kształ - maluszki się przesuwają i pomału szykują do najbardziej traumatycznej podróży życia czyli wyjścia na ten najlepszy z naszych światów :)

Posted

Doginko

ano mam produkcje ino ekologicznych samowychowujacych sie kurow za to znoszacych naprawde smaczne jajeczka

a szczylkow twoich to sie doczkeac juz nie mogie

Posted

[quote name='jambi']to czekaj, bo chyba przegapiłam... kiedy szczęsliwy dzień?

Dnia to dokładnie nie wiem ale 2-2,5 tyg. jeszcze przed nami :)

[quote name='Saththa']A ja się poczełam zastanawiać... nad liteką Miotową?:)

Nie mam jeszcze żadnej koncepcji ;)

Ciężaróweczka pozdrawia z wieczornego spacerku :loveu:

i Vesperka też :)

i obie :p

Posted

malawaszka napisał(a):
ale kluska kochana :loveu: oby teraz nie było wielkich upałów bo się lalunia umęczy

Ano klusia :loveu: Troszkę jej czasem już bywa ciężko ale chodzimy wcześnie rano to nie ma jeszcze upałów, po południu tylko na chwilę, a na dłużej idziemy wieczorem jak jest miły chłodek.

Rudzia-Bianca napisał(a):
No pięknie i tak dostojnie wygląda mamuśka :)

Ładnie jej w tym stanie :loveu:

Posted

no kolezanka przyszla mamusia juz dostojnie wyglada i juz teraz to widac ze bedzie mamuska
no powoli zacznie sie goracy okres oczekiwania

a imiona juz teraz se szukaj bo potem bedziesz miala glowe zupelnie czym innym zajeta i nie tylko glowe hihihi

Posted

Olga, mogę już oficjalnie powiedzieć, że ok. 5 czerwca Gordon zostanie tatusiem:multi:
I tak zazdroszczę Ci, bo będziesz miała szczylki na codzień, a ja tylko z doskoku:lol: