Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='weszka']No świetnie z tym śniegiem. Mieli w okolicach Wrocka ale widzę że się przesuwa w naszą stronę. Jak spadnie u nas to się chyba załamię.
Jak miło Rudziu że ci się ślimaki podobają! Niewiele osób rozumie moją ślimaczą pasję hihi[/QUOTE]

[quote name='malawaszka']dobrze, że wstawiłaś ślimy - muszę się zmobilizować i moim posprzątać :lol:[/QUOTE]

Widzę że tu cała mafia ślimakowa :)

Zmartwię Cię weszko u mnie już sypie śnieg z deszczem :(

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doginka']Weszuniu, u nas w Wawce śnieg z deszczem sypie aż niemiło:razz: I jest tylko 2 i pół stopnia C:cool3:[/QUOTE]

w Łodzi było to samo :(

dziś na razie od ranka świeci słonko, ale zimnoooo :)

Posted

[quote name='greatmadwomen']Każdemu się co innego podoba ja np. podziwiam węże, lecz sama chyba bym nie odważyła się mieć. [/QUOTE]
węże przyjemne zwierzątka :loveu: z resztą ja tak mówię o wszystkich, i jaszczurach, i rybkach, płazach :evil_lol:

ślimaki świetne :loveu: nie wiedziałam że macie "na stanie" takie stworki ;) aż dziw że nie szare :evil_lol:

Posted

Jesteśmy :) Wszyscy mają się dobrze. Żeby nie było nudno to Vesper od wczoraj zacieczkowała.

A dzisiaj miałyśmy ślicznego gościa :) Córeczka od ariss - Kadi przyszła sobie uporządkować troszkę futerka na główce i dupci ;)

a to nietypowy zestaw - olbrzym p&s i czarny średniak :)

Vesper z uwagi na parszywy charakter nie została przedstawiona uroczemu gościowi ;)

Posted

no wlasnie malo spotykany zestaw ale za to jaki cudny i wsio pasuje!!!!
piekne sa

a co do Vesper to od kiedy ma wredny charakter???? nie bardzo rozumiem ????
i ja protestuje ja tez chcemy ogladac i o Totka sie nie martwie bo mysle ze sam sie zadekowal hihihi

Posted

[quote name='ahedok']śliczny zestaw
a na miejscu Vesper to bym się obraziła :D[/QUOTE]

Ano śliczny ::
A prawda o ciemnej stronie charakteru Vesperki bywa bolesna ;)

[quote name='ariss']zdecydowanie cudny zestawik:loveu::loveu::loveu:

Olga jeszcze raz dziękuję:calus:[/QUOTE]

Taki zestaw właśnie mi pasuje :) Odwrotny niż "wypada" ;)
Ewa - cała przyjemność po mojej stronie! Fajnie było mieć takich gości :)

[quote name='lilo']a wiecie ze nigdy nie wiedzialam na żywo średniego czarnuszka ?? to takie dosc nietypowe pieski chyba :)[/QUOTE]

Ano mniej spotykanie niż p&s, zupełnie odwrotnie niż w olbrzymach ;)
Takie mamy cudaki z :)

[quote name='Fides79']ooo ale fajny zestawik p&s i czarnuszek :p

A jak Dirulek, ma coś w tym brzuszku czy nie ??[/QUOTE]

Ano coś ma ;) Jutro już wszystko napiszę.

[quote name='Rudzia-Bianca']Znęcają się nad Vesper - pewnie w piwnicy ciemnej zamknęli ...[/QUOTE]

Tak! Tak! Tak!

[quote name='ariss']a o Totka już nikt się nie martwi, że zamknięty?:diabloti:[/QUOTE]

No właśnie... bidny kotek, wszyscy tylko te psy i psy ;)

[quote name='Doginka']Ale cz-s zestaw śliczny:lol:
Napisałam czarno-srebrny, bo p&s przy czarnym tak wygląda jak czarno-srebrny:loveu:[/QUOTE]

Doginko coś ci się na oczka chyba rzucił ten cz-s za bardzo hihi Choć na cz-s olbrzyma bym nie wybrzydzała.

[quote name='Tekla64']no wlasnie malo spotykany zestaw ale za to jaki cudny i wsio pasuje!!!!
piekne sa

a co do Vesper to od kiedy ma wredny charakter???? nie bardzo rozumiem ????
i ja protestuje ja tez chcemy ogladac i o Totka sie nie martwie bo mysle ze sam sie zadekowal hihihi[/QUOTE]

Dziewczynki pasują do siebie owszem. Tylko Dirki wyszła jak wielki słoń przy Kadi! To zdjęcie powinnam pokazywać wszystkim którzy patrząc na Dirki kręcą nosem że jest olbrzymką i usiłują mnie nawrócić że to przecież średniak bo jest za mała na olbrzyma no i ten kolor

Vesper... no cóż... jest chodzącą słodyczą i radością ale pojawiają się już od pewnego czasu "ale". Kocha wszystkich ludzi to się nie zmieniło, jednak w kwestii psów postanowiła zawęzić krąg psich przyjaciół do tych których zna od dzieciństwa. Oznacza to że większość psów jej nie znanych jest ustawiana do gleby. Dlatego jej nie wypuszczałam do Kadi bo jestem pewna, że nie byłaby taka miła i uprzejma jak Dirul słodki pies.

[quote name='Rudzia-Bianca']Dzień dobry :) My sobie chorujemy do pracy nie chodzimy mamy czas w końcu na odwiedziny u znajomych królika :)
Wiadomo już coś o brzuszku:cool3:[/QUOTE]

Ooo biedactwa! A tu sie ładnie zrobiło!
O brzuszku - patrz odpowiedź dla Fides ;)

Posted

Oj czekamy, czekamy wszyscy ;)

A póki co mam kilka zdjęć z dogomaniackiego spaceru na którym byłam z Vesper i Furlą. Vesperka nie zachowywała się zbyt ładnie dlatego wylądowała na smyczy żeby nie prowadzić ustawek ;)

fot by Avaloth :)

Furliszon

"grzeczna" Vesperka ;)

najlepsi przyjaciele