weszka Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Oto i wyniki - Vesperka zadebiutowała w klasie otwartej i zdobyła ocenę doskonałą, CWC + BOB, a tym samym rzutem na taśmę ukończyła Championat Polski :multi::loveu: Co to się porobiło, że mój przecinaczek już taki utytułowany hihi :evil_lol: marako - GRATULACJE :multi: Honda jest bardzo ładną suczką :loveu: (choć schodząc z ringu chciała wtłuc Vesper :diabloti:) świetnie pokonała konkurentkę, a i syn dał radę :multi: ariss na życzenie fotka konkurentki ;) ale tylko taka z komórki, nie taszczyłam Nikona Zdjęcie tatusia i szczegóły będą po potwierdzeniu że sucz zaciążyła :razz: Quote
ahedok Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 weszka napisał(a):Oto i wyniki - Vesperka zadebiutowała w klasie otwartej i zdobyła ocenę doskonałą, CWC + BOB, a tym samym rzutem na taśmę ukończyła Championat Polski :multi::loveu: Co to się porobiło, że mój przecinaczek już taki utytułowany hihi :evil_lol: marako - GRATULACJE :multi: Honda jest bardzo ładną suczką :loveu: (choć schodząc z ringu chciała wtłuc Vesper :diabloti:) świetnie pokonała konkurentkę, a i syn dał radę :multi: ariss na życzenie fotka konkurentki ;) ale tylko taka z komórki, nie taszczyłam Nikona Zdjęcie tatusia i szczegóły będą po potwierdzeniu że sucz zaciążyła :razz: gratki :) czekamy na zdjęcie tatusia :D Quote
Saththa Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Vesperka zadebiutowała w klasie otwartej i zdobyła ocenę doskonałą, CWC + BOB, a tym samym rzutem na taśmę ukończyła Championat Polski :multi::loveu: Co to się porobiło, że mój przecinaczek już taki utytułowany hihi :evil_lol: gratuluję!!! Boi co tutaj więcej napisać?:D Quote
weszka Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Dzięk :) eria fajnie było się spotkać choć na chwilkę choć nie powiem, że nie mam niedosytu z powodu twojej chwilowej ułomności ;) w postaci braku szkiełka hihi Quote
Rumi. Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 gratuluję takiego utytułowanego już suczydełka :D Quote
malawaszka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 jej GRATULACJE!!!! :laola: ale jak? że już dorosły Ch.Pl?????? :mdleje: Quote
weszka Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 greatmadwomen napisał(a):gratuluję takiego utytułowanego już suczydełka :D Wielkie dzięki :) malawaszka napisał(a):jej GRATULACJE!!!! :laola: ale jak? że już dorosły Ch.Pl?????? :mdleje: Dzięk wielki i bąbelki :p No dorosły! Czas leci... 2 latka suce stuknęło, 6 mies od pierwszego CWC no i się stało ;) Quote
ariss Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: i dzięki za fotkę :razz:jak Ci się ta sunia podobała? Quote
Fides79 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ho ho ale się tu dzieje :) GRATULUJE sukcesu wystawowego :multi::cool2: GRATULUJE przyjemności poślubnych Dirki :klacz: i trzymam :kciuki: za efekty :p Quote
Tekla64 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 No fiu fiu ale masz jednak wazne suki w domciu, takie malo ze z blekitna krwia to jeszcze z tytulami!!! serdeczne najlepsze gratulacje !!! i dla Marako tyz gartulacje a w zasadzie synowi sie ta raza naleza, eeee naleza sie suce znaczy nie wazne kto ja wystawia pokazuje sie jak nalezy i niszczy konkurencje hihihi Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 a będą jakieś fotki gwiazdeczek? Vesperki i Hondy??? Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Gratulacje! :) ja na zdjęcie tatusia nie czekam ... przynajmniej do momentu az się potwierdzi :evil_lol: Saththa napisał(a):Łoooj to ja nie będę mogła Was odwiedzać bo zwariuje na widok (tfu tfu) szczeniorków :loveu: :) no ale jakby co, to jeszcze przez jakies 2 miesiące możesz ;) eria napisał(a):O ja cieee właśnie sobie wyobraziłam jak 7(:diabloti::diabloti:) szczeniorów rozłazi Ci się po mieszkanku i już tego nie zazdroszczę ! :D no to ja mam bogatszą wyobraźnie, ja sobie wyobraziłam 11 :diabloti: Quote
Tekla64 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 a ja se nie musze wyobrazac ino se przypomniec i wiecie co .... zal mi tylek sciska jak cholera!!!! ale to juz dal mnie przeszlosc i juz nie wroci ale bede sie cieszyc wiescimi i zdjeciami Dirkowych dzieciatkow Quote
weszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Vesperka dziękuje za kolejne miłe słowa :) Śmiesznotka moja taka poważna się robi, a dla mnie to taki dzieciak jeszcze :loveu: malawaszko fotki powinny być bo "ekipa od marako" fociła i coś mają. Marako obiecała przesłać jak znajdzie wolną chwilkę. No a my odliczamy czas do po świętach kiedy wybierzemy się z Dirulcem na USG :cool3: ariss powiem ci że całkiem fajna ta suczka :razz: Nie taka jak twoje :evil_lol: ale całkiem miło na nią patrzeć. Quote
Doginka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 To ja cierpliwie poczekam na fotki z wystawy, a tym czasem poprosimy o domowe fotulki;-) Quote
weszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Domowe takie mam :) i zmykam już na dziś! Quote
ariss Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 weszka napisał(a): ariss powiem ci że całkiem fajna ta suczka :razz: Nie taka jak twoje :evil_lol: no nieźle:evil_lol: że ja mam pokraki:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no cóż..., ważne że nie kozy:evil_lol: ale skończyła już Mł.Ch. może nie będzie nam zagrażać :lol: Quote
weszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 No nieee! W sensie że tamta sucz nie taka fajna jak twoje! ;) Mam zdjęcia z Zabrza! Quote
marako Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Co zdjęcia Ewy, to zdjęcia Ewy. Niestety moi choć przywieźli ze trzy setki fotek, to jakieś takie pokraczne pozy na każdej fotce pieski przyjmowały, że godzina wybierania i druga godzina odchudzania, a efekt żałosny. Postaram się wstawić kilka względnie udanych, jak mi ktoś powie, jak. (tzn. czy muszę je najpierw na jakiś imageshack wrzucić, żeby wygenerować url? Net mam powolny taki w domu, że ładują się godzinami na takich serwerach). Quote
marako Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Niestety obrazki nie weszły. (korzystałam z pierwszego linku z imageshacka) Quote
marako Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ale ten jest nieaktywny (każą coś tam podpisać, a nie wiem, czy powinnam na to iść) Quote
Recommended Posts