Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie można wrócić czystym ze spaceru ;-)

No pewnie! Toż to skaza na honorze sznupa jest :lol:

W szczecinie też było goraco, do czasu az sie nie wybrałam na wybieg zmoczyło nas totalnie :( A Tazzio jutro trymowanie :mdleje: a jest mokry i uświniony a ja go wykapać nie mogę:(

https://lh4.googleusercontent.com/_gxmfpROZQsE/TZis8z-UMyI/AAAAAAAAHOo/8V5RO97shNo/DSC_0108.JPG genialne zdjecie, kolory i wogule ahhh CUDO! :D

I jeszcze:

FURLA!! Hura :)

Posted

ahedok napisał(a):
śliczne zdjęcia, a jak dużo :)

oj gorąco było dzisiaj, to fakt :D

Troszkę natrzaskałam jak była okazja. Za świetne nie są ale do oglądania na luzie w sam raz.
Było dziś cudnie! Oby jak najwięcej takich dni.

zerduszko napisał(a):
Młody rzucający talerz jest świetny :) A jakie suki zaangażowane w współpracę z nim.

Oj tak, Bartek jest świetny jeśli chodzi o podejście do psów. Radzi sobie z nimi idealnie, a one traktują go zupełnie serio, nie jako ostatnie ogniwo w stadzie.

Posted

[quote name='Saththa']No pewnie! Toż to skaza na honorze sznupa jest :lol:

Czarnego sznupa :diabloti: Szare jakoś dają radę nie uświnić się totalnie :eviltong:

[quote name='Saththa']W szczecinie też było goraco, do czasu az sie nie wybrałam na wybieg zmoczyło nas totalnie :( A Tazzio jutro trymowanie :mdleje: a jest mokry i uświniony a ja go wykapać nie mogę:(

https://lh4.googleusercontent.com/_gxmfpROZQsE/TZis8z-UMyI/AAAAAAAAHOo/8V5RO97shNo/DSC_0108.JPG genialne zdjecie, kolory i wogule ahhh CUDO! :D

I jeszcze:

FURLA!! Hura :)

Hehe no to mieliście pecha faktycznie. Dadzą sobie radzę z brudasem. Jak wróci będzie jeszcze większa różnica ;)

Miło że się fota podoba :p

FURLA - tak tak, żeby nie było marudzenia ;)

Posted

[quote name='malawaszka']uwielbiam Kijusia z suczydłami oglądać :loveu:

To specjalnie dla Ciebie jeszcze jedna fota :) proszę zwrócić uwagę na fachowy chwyt talerzy nieużywanych i tego co zaraz będzie leciał + pełne zaangażowanie na twarzy :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
to będzie świetny psiarz :klacz: oby jak najwięcej takich!

Świra ma kompletnego. Do tego stopnia, że niedawno pojechaliśmy do Ikei i wróciliśmy z zupełnie nieplanowanym zakupem w postaci beagla - pluszowego rzecz jasna. Bo siedział w takim coś a la transporterku i był zamknięty i Kijoła uznał, że trzeba go uwolnić bo na pewno dzieje mu się krzywda ;)

Posted

weszka napisał(a):
Świra ma kompletnego. Do tego stopnia, że niedawno pojechaliśmy do Ikei i wróciliśmy z zupełnie nieplanowanym zakupem w postaci beagla - pluszowego rzecz jasna. Bo siedział w takim coś a la transporterku i był zamknięty i Kijoła uznał, że trzeba go uwolnić bo na pewno dzieje mu się krzywda ;)

jakie dobre dziecko :)

Posted

hihihi i oby więcej takich psiarzy (nie malawaszka? ;) hihih )

suczydła piękne :loveu: i FURLA ! :evil_lol:
a czysty czarnuch to niezadowolony czarnuch :diabloti:

Posted

Czarnego sznupa :diabloti: Szare jakoś dają radę nie uświnić się totalnie :eviltong:

Ano zauważyłam już :)

Hehe no to mieliście pecha faktycznie. Dadzą sobie radzę z brudasem. Jak wróci będzie jeszcze większa różnica ;-)

Miło że się fota podoba :-P

FURLA - tak tak, żeby nie było marudzenia ;-)

No mam nadzieje heh. Troche go rozczesałam ale przez to wszystko to koszmar jakiś:mad::mad: Ciagnełam go niemilosiernie i mi sie przykro zrobiło heh:oops:

Posted

ale mieliscie wszyscy swietna zabawe !!!!
i ile radosci i na twarzach i na pyskach !!!
sesja z talerzami i malym przewodnikiem superancka!!!

drapanko dla suk a sciskanko dla mlodego!!!
beda z niego ludzie hihihi nasze ludzie!!!