zerduszko Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 jambi napisał(a):takie spojrzenie typu "za jakie grzechy" ??? ... TOTO przyprowadziłaś do domu ;) Zresztą przy każdym nowym tymczasie muszę takie spojrzenia znosić ;) Quote
ahedok Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 heh, jak się świetnie bawią na filmiku, jak równy z równym :D Quote
Doginka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 weszka napisał(a):Doginko masz w tytule filmu kto w rolach głównych ;) Hahaha obejrzałam filmik, a nie czytałam tytułu:oops: Quote
weszka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 talerze pokonały suki ;) w cieniu lepiej Quote
weszka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 nie można wrócić czystym ze spaceru ;) trzeba choć brodę i łapy uświnić Quote
ahedok Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 śliczne zdjęcia, a jak dużo :) oj gorąco było dzisiaj, to fakt :D Quote
zerduszko Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Młody rzucający talerz jest świetny :) A jakie suki zaangażowane w współpracę z nim. Quote
Saththa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 nie można wrócić czystym ze spaceru ;-) No pewnie! Toż to skaza na honorze sznupa jest :lol: W szczecinie też było goraco, do czasu az sie nie wybrałam na wybieg zmoczyło nas totalnie :( A Tazzio jutro trymowanie :mdleje: a jest mokry i uświniony a ja go wykapać nie mogę:( https://lh4.googleusercontent.com/_gxmfpROZQsE/TZis8z-UMyI/AAAAAAAAHOo/8V5RO97shNo/DSC_0108.JPG genialne zdjecie, kolory i wogule ahhh CUDO! :D I jeszcze: FURLA!! Hura :) Quote
weszka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 ahedok napisał(a):śliczne zdjęcia, a jak dużo :) oj gorąco było dzisiaj, to fakt :D Troszkę natrzaskałam jak była okazja. Za świetne nie są ale do oglądania na luzie w sam raz. Było dziś cudnie! Oby jak najwięcej takich dni. zerduszko napisał(a):Młody rzucający talerz jest świetny :) A jakie suki zaangażowane w współpracę z nim. Oj tak, Bartek jest świetny jeśli chodzi o podejście do psów. Radzi sobie z nimi idealnie, a one traktują go zupełnie serio, nie jako ostatnie ogniwo w stadzie. Quote
malawaszka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 uwielbiam Kijusia z suczydłami oglądać :loveu: Quote
weszka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='Saththa']No pewnie! Toż to skaza na honorze sznupa jest :lol: Czarnego sznupa :diabloti: Szare jakoś dają radę nie uświnić się totalnie :eviltong: [quote name='Saththa']W szczecinie też było goraco, do czasu az sie nie wybrałam na wybieg zmoczyło nas totalnie :( A Tazzio jutro trymowanie :mdleje: a jest mokry i uświniony a ja go wykapać nie mogę:( https://lh4.googleusercontent.com/_gxmfpROZQsE/TZis8z-UMyI/AAAAAAAAHOo/8V5RO97shNo/DSC_0108.JPG genialne zdjecie, kolory i wogule ahhh CUDO! :D I jeszcze: FURLA!! Hura :) Hehe no to mieliście pecha faktycznie. Dadzą sobie radzę z brudasem. Jak wróci będzie jeszcze większa różnica ;) Miło że się fota podoba :p FURLA - tak tak, żeby nie było marudzenia ;) Quote
weszka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='malawaszka']uwielbiam Kijusia z suczydłami oglądać :loveu: To specjalnie dla Ciebie jeszcze jedna fota :) proszę zwrócić uwagę na fachowy chwyt talerzy nieużywanych i tego co zaraz będzie leciał + pełne zaangażowanie na twarzy :loveu: Quote
malawaszka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 to będzie świetny psiarz :klacz: oby jak najwięcej takich! Quote
weszka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 malawaszka napisał(a):to będzie świetny psiarz :klacz: oby jak najwięcej takich! Świra ma kompletnego. Do tego stopnia, że niedawno pojechaliśmy do Ikei i wróciliśmy z zupełnie nieplanowanym zakupem w postaci beagla - pluszowego rzecz jasna. Bo siedział w takim coś a la transporterku i był zamknięty i Kijoła uznał, że trzeba go uwolnić bo na pewno dzieje mu się krzywda ;) Quote
ahedok Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 weszka napisał(a):Świra ma kompletnego. Do tego stopnia, że niedawno pojechaliśmy do Ikei i wróciliśmy z zupełnie nieplanowanym zakupem w postaci beagla - pluszowego rzecz jasna. Bo siedział w takim coś a la transporterku i był zamknięty i Kijoła uznał, że trzeba go uwolnić bo na pewno dzieje mu się krzywda ;) jakie dobre dziecko :) Quote
Culineo Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 hihihi i oby więcej takich psiarzy (nie malawaszka? ;) hihih ) suczydła piękne :loveu: i FURLA ! :evil_lol: a czysty czarnuch to niezadowolony czarnuch :diabloti: Quote
Doginka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Będzie kolejna dusza do pomocy zwierzakom:klacz: Fajne są takie foty na luzie;-) Quote
Fides79 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 no widzę, że dziś w zdjęcia spacerowe obrodziło w galeriach hi hi https://lh3.googleusercontent.com/_gxmfpROZQsE/TZis7DmyaMI/AAAAAAAAHOg/hDJ71FxAoM8/DSC_0106.JPG :loveu: Młody wymiata :p Quote
Saththa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Czarnego sznupa :diabloti: Szare jakoś dają radę nie uświnić się totalnie :eviltong: Ano zauważyłam już :) Hehe no to mieliście pecha faktycznie. Dadzą sobie radzę z brudasem. Jak wróci będzie jeszcze większa różnica ;-) Miło że się fota podoba :-P FURLA - tak tak, żeby nie było marudzenia ;-) No mam nadzieje heh. Troche go rozczesałam ale przez to wszystko to koszmar jakiś:mad::mad: Ciagnełam go niemilosiernie i mi sie przykro zrobiło heh:oops: Quote
jambi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Zdjęcia! :klacz: Mały Kijek z suczydłami - miodzio! :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/_gxmfpROZQsE/TZis7DmyaMI/AAAAAAAAHOg/hDJ71FxAoM8/DSC - taaa, i weź mi jeszcze powiedz, że każda suka latała za swoim własnym frisbee... i tak czekały w kolejce ;) https://lh6.googleusercontent.com/_gxmfpROZQsE/TZits6Daa3I/AAAAAAAAHQg/3scaSQRDASg/DSC_0155.JPG - jakie cudne, zmęczone stadko :lol: Quote
eria Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/_gxmfpROZQsE/TZis7DmyaMI/AAAAAAAAHOg/hDJ71FxAoM8/DSC_0106.JPG normalnie profesjonalista !!!! :) Dirki se widać porządnie nagrabiła bo stale usmyczkowiona ;) No i miło Furlę zobaczyć, choć mam jeszcze pewnien niedosyt hihih Quote
Tekla64 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 ale mieliscie wszyscy swietna zabawe !!!! i ile radosci i na twarzach i na pyskach !!! sesja z talerzami i malym przewodnikiem superancka!!! drapanko dla suk a sciskanko dla mlodego!!! beda z niego ludzie hihihi nasze ludzie!!! Quote
Recommended Posts