Tekla64 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Fides to nie jestes sama mnie tyz najsamprzod do labkowej psiny pasowala hihihi ale ja sie zagrzebalam na tej wsi i ino kundle i moje widuje hihihi a pozaty juz oczy nie te hihihi no i reszta tyz sie zestarzala. cala trocja pieknie wyglada ale ja tam jednak chyba w sznupach sie kocham i na inne tak ino se patrze Quote
Saththa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Fides, Teklo ja tez się pomyliłam :D A jak przeczytałam, C.C to się wróciłam do zdjęć znowu ale ona mi nadal labkowa się wydaje :D Ale niewazne :D Weszko... czuję niedosyt zdjęciowy :D Quote
Fides79 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='Saththa']Fides, Teklo ja tez się pomyliłam :D A jak przeczytałam, C.C to się wróciłam do zdjęć znowu ale ona mi nadal labkowa się wydaje :D Ale niewazne :D Weszko... czuję niedosyt zdjęciowy :D ufffff ufff uff czyli nie jest ze mna tak źle :lol: Quote
Saththa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Fides79 napisał(a):ufffff ufff uff czyli nie jest ze mna tak źle :lol: Albo nie jest źle albo z nami jest źle :D Quote
weszka Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 [quote name='eria']http://img695.imageshack.us/img695/7484/18032011083.jpg tak myślałam,że to CC. Uszy OK, ale ogon w jej przypadku....sprawia,że pies wygląda jak taki stary,babciowy kundelek... Za to Twoje ogonki -jak zawsze nic dodać nic ująć :) Mnie się podoba w wersji natural. Oczywiście zupełnie inny wyraz ale taki fajny ciapek z niej przez to. Minkę zrobiła piedołowatą bo do niej cmokałam i ciamgałam żeby się popatrzyła i stała ;) Dla mnie najważniejsze, że jest przyjazna dla ludzi i psów. Ja to mam taką swoją zabawną teorię, która dość często się sprawdza. Otóż rasy którym kiedyś obcinano ogony teraz jakoś złagodniały - bo cała psia radość tkwi w ogonie :multi: a jak się malchowi ogon obetnie to wkurzony od dzieciństwa i tak mu zostaje :evil_lol: hah moich ogonków na fotach prawie nie widać :evil_lol: ale dziękują za komplement Powiem wam, że nie macie powodu do wstydu. Jak sąsiedzi kupili Bakę to też na początku myślałam że to lab :evil_lol: Ale coś mi jednak nie grało przy bliższym poznaniu i zapytałam no i było zdziwienie bo nie widziałam nigdy całkiem naturalnego CC. Obawiałam się tego sąsiedztwa żeby nie było walk z moimi bo to suka ale całe szczęście (tfu tfu odpukać!) bardzo się lubią, Baka jest radosna, przyjazna i zabawowa :loveu: A że jest CC to pewne bo ma rodowód :cool3: Quote
Saththa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Weszko, przepraszam ale wkleję do Ciebie zdjęcie :) No i ni cholery Baka mi nie pasuje :) Strasznie dużo zmieniło brak uszu. Ahhh Ale to troche jak u sznupów bez uszu diabeł z uszami ciapuś :D Masakra taka różnica :D Quote
weszka Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Ależ wklejaj ;) Na tej focie ma diableski wyraz pyska! Ale tu już jak Baka i wersja pośrednia - jeszcze bez ogona ale już z uszami Jak dla mnie wszystkie psy są ok w wersji natural poza dobermanami. Quote
Saththa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f2/Cane_corso_temi_2_1024x768x24.png/450px-Cane_corso_temi_2_1024x768x24.png ooo tu juz rzeczywiście bardziej ale mimo to:) Heh chyba mam za bardzo laba zakorzenionego w głowie :D Ale nic to przecież nie musze znac każdej rasy :D A co do dobermana :0 To od kiedy wystepują w wersji natural to ja wogule nie wiem, że stoję obok dobka :D Quote
eria Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Jak dla mnie wszystkie psy są ok w wersji natural poza dobermanami. Dokładnie tak samo uważałam póki właśnie teraz po raz pierwszy nie zobaczyłam CC z ogonem, tak samo jak ogon zmienia dobka w burka tak samo z corso ;) Teraz są już dwie rasy,które ewidentnie mi z ogonem nie pasują. Uszy i u jednej i u drugiej jak najbardziej naturalne są OK ( jeśli tylko się ładnie układają hihihih) Quote
Fides79 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 to ja wam dodam trzecią, która mnie ewidentnie nie podchodzi z ogonem, i juz nawet dobki ogoniaste nie tak nie rażą jak rottwailery, no to dopiero pokracznie z ogonem wygląda http://www.dogsindepth.com/working_dog_breeds/images/rottweiler_id73.jpg Quote
weszka Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Mnie też rottek z ogonem pasuje :) Wszystkie tylko nie doberman. Uszy jeszcze jak ma niecięte to ok ale ogon jest dramat, jak od szczura ;) A propos szczura to mam filmik :cool3: [video=youtube;r_fCv-UMEHE]http://www.youtube.com/watch?v=r_fCv-UMEHE&hd=1[/video] Quote
Rumi. Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Jak kocham dobermany to muszę przyznać że naprawdę trafne określenie z tym ogonem jak u szczura :evil_lol: choć jak sobie wyszukałam w wujku google hasło "doberman z ogonem" to wyświetliło mi się dodatkowo zdjęcie szczeniaka dobcia a obok niego ucięte ogonki :( to sobie pomyślałam że chyba bym przeżyła ten ogon gdybym miała dobcia Quote
Doginka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 To ja jeszcze nie mogę patrzeć na boxera z ogonem i uszami:crazyeye:To dopiero cudak:roflt: Obejrzałam filmik i raaaaaaaaaany julek jak Vesper dudni tymi łapami:roflt: Weszko jak się wstawia filmik z YouTube, żeby nie wyszedł link, tylko okienko z podglądem od razu jak u Ciebie?:hmmmm; Quote
Saththa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Doginko obok wstaw grafilę po prawej masz wstaw film:) Quote
Doginka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Saththa napisał(a):Doginko obok wstaw grafilę po prawej masz wstaw film:) Nie za bardzo łapię o co caman:oops::shake: Quote
Saththa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Doginka napisał(a):Nie za bardzo łapię o co caman:oops::shake: No jak wstawiasz zdjęcia. Jak masz odpowiedz na temat, to masz od lewej ikony : cytat film- taka klisza, grafika linki To klikasz w ta klisze pokazuje się okienko takie jak masz przy dodawaniu zdjęć gdzie wkleja się link do zdjęcia to tutaj masz tak samo tylko wklejasz link do filmiku :) Quote
Doginka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Saththa napisał(a):No jak wstawiasz zdjęcia. Jak masz odpowiedz na temat, to masz od lewej ikony : cytat film- taka klisza, grafika linki To klikasz w ta klisze pokazuje się okienko takie jak masz przy dodawaniu zdjęć gdzie wkleja się link do zdjęcia to tutaj masz tak samo tylko wklejasz link do filmiku :) Aaaaaaaa, to w ten deseń:roll: ja zupełnie inaczej wklejam foty, nie klikam w zadną ikonkę, tylko kopiuję kod z hosta i wklejam w okienko edycji;-) Quote
Saththa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Doginka napisał(a):Aaaaaaaa, to w ten deseń:roll: ja zupełnie inaczej wklejam foty, nie klikam w zadną ikonkę, tylko kopiuję kod z hosta i wklejam w okienko edycji;-) Hmmm rozumiem. Ale czy już jest ok? Quote
Doginka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Saththa napisał(a):Hmmm rozumiem. Ale czy już jest ok? Nie, jeszcze nie sprawdziłam, musze z futrami i łysym skoczyć na spacerek wieczorny;-) Weszko, sorki za offa:modla: Quote
weszka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Nie gniewam się ;) wyręczona w odpowiedzi jestem hihi A w ten syfiasty sobotni dzień mam kilka porannych spacerowych fotek (z komórki tak trzaśnięte na szybko). bez głowy ;) Quote
weszka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 pokraczek idziemy, niuchamy niektórzy biegają a tu już po - mokre szczury i powitanie z Totkiem Quote
malawaszka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 i nie ma śniegu? kurde to nie fair! u nas zima na całego! haha Totek się nie brzydził??? Quote
weszka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Doginka napisał(a):Witam mokre siwe sierściuchy:lol:;-) Dziń dybry :) Idziemy się znów wymoczyć tym razem popołudniowo :) malawaszka napisał(a):i nie ma śniegu? kurde to nie fair! u nas zima na całego! haha Totek się nie brzydził??? No właśnie jestem w szoku jak zobaczyłam zdjęcia u ciebie!!! Tu rano waliło śniegiem ale po godzinie wszystko zeszło i na to leciał deszcz i drobny śnieg z deszczem. Teraz coś jakby lepiej. Totek po każdym naszym powrocie ze spaceru przeprowadza skanowanie suk. Obwąchuje im łapy, ociera się o nie. Sprawdza gdzie były i co robiły. Z atrakcji to wyjęłam już pierwszego w sezonie kleszcza. Wbił się Dirki w wewnętrzny kącik oka. Bleeee. Quote
Recommended Posts