Tekla64 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 no pikny pokaz jak na debiut!!!! bedzie z niej jeszcze agilitowa sunia a i ty sie wszystkiego nauczysz i bedzie dobrze. fajna zabawa i widac ze mialyscie duzo radochy. Quote
weszka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 I najfajniejsze jest to, że z Dirki też zrobił się pies chętny do pracy i współpracy :) I to jest dla mnie największą nagrodą bo nie był to łatwy przypadek psi. Quote
Saththa Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 weszka napisał(a):Jak na pierwszym treningu zaczęliście od skakania przeszkód strefowych i ćwiczenia stref to nie dziwota że się zniechęciłaś :roll: Dobrze, że pies nie zrobił sobie krzywdy :roll: Strefówki to najtrudniejsza sprawa i nikt przy zdrowych zmysłach tym nie rozpoczyna nauki :crazyeye: To wychodzi w trakcie, a i trzeba mieć dobrą metodę. A najlepsze, że przeważnie zaczyna się od ćwiczenia bez przeszkód :razz: Nie nie. Chyba źle się wyraziłam. Ja właśnie spędziłam godzine naprowadzając go aby tymi łapami był inaczej, ale przeskakiwał może 4 razy po 3 przeszkody wysokości hmmm 15 cm? może 20. A z tej przewalajacej się deski spadł mi na wybiegu bo wbiegł i jak to gruchneło o ziemię to się wystraszył i spadł... Quote
jambi Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ojojo, tyle ważnych wydarzen mnie ominęło!:roll: ale najpierw najważniejsze: stooolat stooolat niech żyje zyje naaaaaaaaam! dla Furli - od Klanu ;) jaki piękny tort! :crazyeye: http://img249.imageshack.us/img249/5656/dsc0281f.jpg jakie cudne zdjęcie! :loveu: http://img821.imageshack.us/img821/1632/dsc0285n.jpg a debiut agilitowy piękny - mi się nigdy nie udało :shake: , moje psy mają zawsze własny plan na tor ... skoczne to są - nie powiem, ale jakoś im zapału i chęci brakuje, robią wszystko na zasadzie "no zrobiłem i co, moge sobie iść?" :evil_lol: ja się weszka tak zawsze zastanawiam, kto wam te zdjęcia robi? jak są dwie pieprzne panienki to rozumiem - Ty, ale jeśli na focie jesteś Ty i jedna z nich to tko robi fotę ... :hmmmm: ... ta druga? http://img707.imageshack.us/img707/7043/dsc0233ps.jpg http://img248.imageshack.us/img248/6598/dsc0222p.jpg [quote name='zerduszko'] Ps. One tak zgodnie, z jednej "miski"? :crazyeye: sie chwalić będę - moje tyż, a wiesz jaka to oszczędność? jedna miska, mniej zmywania, mniej sprzatania... :eviltong: [quote name='zerduszko']Marzy mi się taki czarnuch :loveu: oo! i to jest nareszcie właściwe podejście! :p serio gadasz? znam taką jedną co z radością spełni Twoje marzenia :evil_lol: Quote
zerduszko Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 jambi_ napisał(a):oo! i to jest nareszcie właściwe podejście! :p serio gadasz? znam taką jedną co z radością spełni Twoje marzenia :evil_lol: Przyjmę chętnie, ale tylko wraz z domem z ogrodem! Trza się cenić ;) Quote
weszka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 jambi_ napisał(a): ja się weszka tak zawsze zastanawiam, kto wam te zdjęcia robi? jak są dwie pieprzne panienki to rozumiem - Ty, ale jeśli na focie jesteś Ty i jedna z nich to tko robi fotę ... :hmmmm: ... ta druga? Hehehe no oczywiście, że suki przyuczone do obsługi Nikona :eviltong::evil_lol: Mam jeszcze dwa filmiki z naszych wygłupów agilitowych ;) [video=youtube;5N6P4d6FRGw]http://www.youtube.com/watch?v=5N6P4d6FRGw[/video] [video=youtube;5q5p8R0p-FU]http://www.youtube.com/watch?v=5q5p8R0p-FU[/video] Quote
jambi Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 zerduszko napisał(a):Przyjmę chętnie, ale tylko wraz z domem z ogrodem! Trza się cenić ;) myslę, że jakbys dobrze zagadała nie byłoby problemu :p ... chcesz maila? :diabloti: weszka napisał(a):Hehehe no oczywiście, że suki przyuczone do obsługi Nikona :eviltong::evil_lol: patrz... jakie Ty masz mądre te psy :crazyeye: ... nie to co moje gupki niedouczone :roll: Quote
Tekla64 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 no popatrz coraz wiecej lapie , co to robi konkurencja hihhi beda z niej jeszcze agilitowe gwiazdy a to ze masz madre sunie toc to juz wiemy od dawna hihihi malo ze madre to jeszcze piekne!!!! Vesper sie naprawde swietnie bawi ale tez i stara sie ale jak kondycje bedziesz ty miala !!! Quote
Doginka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Najpierw spóźnione STO LAT PSICH dla roczniaczki i żabka spełniająca psie marzenia i słonik Żebyś Furlątko kochane nabrała jeszcze więcej psiej madrości Fajne zdjęcia, jeszcze lepsze filmiki z Waszych agilitowych poczynań:lol: Zastanawiam się, czy nie zapisać Lotosa na takie zajęcia:hmmmm: Skoro duży sznup potrafi, to mały też załapie:lol: Quote
weszka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Dzięki Doginko :) Mam trochę agiitowych zdjęć. Są średnie raczej ale w ramach relacji wspominkowej się nadadzą. skupiona przed startem Quote
weszka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 i dwie pannice tutaj więcej http://picasaweb.google.com/weszka12/PokazAgilityNiepoOmice Quote
Doginka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Qrcze jak ten czas leci. Jeszcze niedawno dostałam MMSa od Ciebie, jak wiozłaś Vesperkę do domciu, a ona już taka wielka pannica jak Dirki:loveu: Quote
Fides79 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 brawo dla Vesper i dla Ciebie Weszko, bardzo fajne zdjęcia:lol: Quote
weszka Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Ano leci Doginko. Też wczoraj przeglądałam zdjęcia i dopiero co Vesper stawiała pierwsze kroki na szkoleniu jako 4 mies. dzieciak, a tu proszę... zaczynam myśleć o mężu dla niej ;) Fides - dzięki, miło że się podobają :) Quote
Tekla64 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 zdjecia sa super!!! jaki masz naprawde piekny duet!!! one sa ....cudne zdjecia mnie tak w ogole powalily, az mnie scisnelo z lekkiej zazdrosci!!!! Quote
Luna123 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 mnie też ścisnęło:oops: tym bardziej, że widziałam dziewczyny life:cool3: publiczność miała okazję zobaczyć dwa psy wpadające naraz z przeciwległych stron tunelu;) ( to nie była Vesper;) ) przyszłam dołączyć do fanklubu:hand: Quote
weszka Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Tekla Ty też masz piękne stadko to zazdrość nie jest potrzebna ;) choć zdrowa dawka nie jest szkodliwa hihi Luna123 miło Cię u nas gościć :) Ja też was podglądałam bo tak jak pisałam zawsze zwracam uwagę na szorściaki ;) Myślałam, że to cudo szuka domu ale świetnie że jest zupełnie inaczej! Numer z tunelem był świetny to prawda! Witaj w fanklubie i zapraszamy na stałe :) Quote
Luna123 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Dziękuję, będę sobie pozwalać;) Weszka, A Fryzia była 7 miesięcy w hoteliku:shake:, w międzyczasie jak wchodziłam na jej watek i czytałam o potencjalnych domkach, to mnie ściskało;) ale dziewczynka chyba czekała na mnie;):multi: Quote
Tekla64 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 witam przyszlam sprawdzic co nowego a tu prosze jakies spotkania z dwoch stron hihihi zazdrosc to mnie scisnela o te tory i szkolenia nie ilosc piesow ani o "jakosc" ale moze mnie sie kiedys tez jeszcze uda pobawic tak naprawde a sie tak zapytam , masz moze jakies nowe zdjecia? Quote
eria Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Tekla64 napisał(a): a sie tak zapytam , masz moze jakies nowe zdjecia? to jest bardzo dobre pytanie i ja się pod nim też podpisuję :) Quote
weszka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Odpowiadając na pytania to mam kilka marnych fot, których miałam nie wstawiać, no ale skoro nalegacie ;) o tej pozycji już była mowa ;) Quote
weszka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 sznaucer jesienny i dwa jesienne sznaucery Quote
Culineo Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 dziewczynki :loveu: i Furla !! :evil_lol: Quote
Recommended Posts