ariss Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 nosek na pewno będzie czarny-tylko cierpliwości;) Quote
monita Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Będzie czarny, ale może zostać ślad ( chociaż ranki są maleńkie ) to może nie :razz: Quote
madziamn Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 nosek na pewno będzie czarny tylko się zagoi. skóra podrazniona i dlatego tak wygląda ale skarbulka jeszcze bedzie niuchac ślicznym czarnym noskiem Quote
weszka Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 :laola: Bunia kończy dziś 13 lat :new-bday: Najstarsza starowinka Bunia-upierdunia :evil_lol::iloveyou: Quote
weszka Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Tak się jubilatka wyleguje po śniadaniu i spacerze :) Quote
ariss Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 :Rose::smilecol::klacz::new-bday::BIG: :laola::knajpa: :cunao: :tort::laola: NAJLEPSZEGO Quote
monita Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Eeee jubilatka i na drugim planie :shake: Quote
ariss Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 uwielbiam mordkę Dirki:loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='gassira']:Rose::smilecol::klacz::new-bday::BIG: :laola::knajpa: :cunao: :tort::laola: NAJLEPSZEGO Dziękuję w imieniu babci Buni :lol: [quote name='monita']Eeee jubilatka i na drugim planie :shake: Akurat tak siedziałam :roll: [quote name='gassira']uwielbiam mordkę Dirki:loveu::loveu::loveu: Taka ciapa :loveu: Quote
monita Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Bunia jest poprostu skromna i nie pcha się przed obiektyw ;) Quote
ariss Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 weszka napisał(a): Taka ciapa :loveu: Bunia jest pocieszna;):loveu: a Dirkulec.......takiej mordski u olbrzymków p&s nigdy nie widziałam!!!!:loveu: Muszę przyznać,że takich sznupów za dużo nie widziałam,ale to nie zmienia faktu:loveu: Quote
eria Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Wszystkiego naj naj najlepsiejszego dla dzisiejszej solenizantki buni :multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='gassira']Bunia jest pocieszna;):loveu: a Dirkulec.......takiej mordski u olbrzymków p&s nigdy nie widziałam!!!!:loveu: Muszę przyznać,że takich sznupów za dużo nie widziałam,ale to nie zmienia faktu:loveu: Bunia owszem śmiesznota taka, starowinka już ale dzielnie sobie radzi :p A Dirki ma taką mordeczkę domową na tej fotce, nieuczesana, rozczochrana, zaśliniona i śpiąca, a jeszcze teraz zarośnięta. W wersji wystawowej wygląda tak :) Quote
Matusz Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Wszystkiego naj !! :multi::loveu::multi: Quote
weszka Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 eria, Matusz - Bunia dziękuje :) Quote
ariss Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 nie umiem cytować zdjęć,ale mordka miodzio,ale zarośnięta też słodko:loveu: Quote
weszka Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Zmykamy na nieco dłuższy spacer bo ja będe po tych świętach szersza niż dłuższa ;) a dziś znów świąteczne obżarstwo u mamy. Biorę na spacer aparat to może będą jakieś fotecki wieczorem. Quote
ariss Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 weszka napisał(a):Zmykamy na nieco dłuższy spacer bo ja będe po tych świętach szersza niż dłuższa ;) a dziś znów świąteczne obżarstwo u mamy. Biorę na spacer aparat to może będą jakieś fotecki wieczorem. :multi:to czekamy na fotulce:multi: Quote
weszka Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 A jeszcze tak wspominkowo-świątecznie a propos głów i tematu brody (w galerii Gassi). Dirki ma raczej kiepską brodę, jeszcze jej rośnie ale cudów z tego nie będzie :roll: Wielka poprzedniczka Forsa :placz: to miała faaajną, dużą i taką solidną brodę... (ale za to uszy jej odstawały :evil_lol: no i ogon precelek :evil_lol::loveu:) na wystawie w Bratysławie :loveu: i w Wierchomli na wakacjach :loveu: Quote
eria Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Kreon miał zawsze boską brodę,ale kurcze,jakoś zmarniała ostatnio....chyba zacznę jakąś odżywkę wcierać....... Quote
AnkaG Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Buni. Proszę ucałować od ciotki w nochalka. :lol: Quote
anetta Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Wszystkeigo dobrego dla Buniiiiiiiii :multi: :iloveyou: 13 lat, wow :))))))))))))))):klacz: Quote
weszka Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Dziękuję w imieniu Buni za wszystkie życzenia!!! Za to Dirki miała dziś zły dzień. Na popołudniowym spacerze wstąpił w nią diabeł i za nic w świecie nie chciała do mnie wrócić. Pół godz. trwało polowanie i namawianie na przyjście do mnie i zapięcie na smycz :angryy: Myślałam że ją ubiję :mad: Po cieczce odjęło jej rozum. Znów muszę wrócić do klikera, smaczków itd. itp. A taka już była grzeczna :roll: A później zostały same i Dirulec zrzucił z blatu w kuchni moją ukochaną kamionkową formę do pieczenia tarty :mad::angryy: i rozbiła się na 100 kawałków :placz: To była sentymentalna pamiątka z jednego z wyjazdów do Francji :placz: No i nie ma. Dostała za to pantoflem w tyłek bo już nie wytrzymałam i... obraziła się na mnie. Weszła pod stół, wyszła łaskawie na kolację, a potem leżała tyłem do mnie i ani nawet nie spojrzała. Po jakieś pół godz. delikatnie się przesunęła i dotknęła mnie nosem, a potem znów parę cm i położyła głowę na nodze... No i jak się gniewać :loveu: Aaaa mam mnóstwo fot - będę teraz wydzielać :cool3::eviltong: Quote
weszka Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Ponieważ dziś Buniowy dzień to będą głównie właśnie jej fotki, a reszta na kolejne dni :) wspólne jedzenie zamarzniętej ziemi to jest to jubilatka Quote
weszka Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 znalazła się też puszka po piwie ;)... ...buteleczka ... Quote
Recommended Posts