Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gassira']:Rose::smilecol::klacz::new-bday::BIG:

:laola::knajpa:
:cunao:
:tort::laola:

NAJLEPSZEGO

Dziękuję w imieniu babci Buni :lol:

[quote name='monita']Eeee jubilatka i na drugim planie :shake:

Akurat tak siedziałam :roll:

[quote name='gassira']uwielbiam mordkę Dirki:loveu::loveu::loveu:

Taka ciapa :loveu:

Posted

weszka napisał(a):

Taka ciapa :loveu:

Bunia jest pocieszna;):loveu:
a Dirkulec.......takiej mordski u olbrzymków p&s nigdy nie widziałam!!!!:loveu:
Muszę przyznać,że takich sznupów za dużo nie widziałam,ale to nie zmienia faktu:loveu:

Posted

[quote name='gassira']Bunia jest pocieszna;):loveu:
a Dirkulec.......takiej mordski u olbrzymków p&s nigdy nie widziałam!!!!:loveu:
Muszę przyznać,że takich sznupów za dużo nie widziałam,ale to nie zmienia faktu:loveu:

Bunia owszem śmiesznota taka, starowinka już ale dzielnie sobie radzi :p
A Dirki ma taką mordeczkę domową na tej fotce, nieuczesana, rozczochrana, zaśliniona i śpiąca, a jeszcze teraz zarośnięta. W wersji wystawowej wygląda tak :)

Posted

Zmykamy na nieco dłuższy spacer bo ja będe po tych świętach szersza niż dłuższa ;) a dziś znów świąteczne obżarstwo u mamy. Biorę na spacer aparat to może będą jakieś fotecki wieczorem.

Posted

weszka napisał(a):
Zmykamy na nieco dłuższy spacer bo ja będe po tych świętach szersza niż dłuższa ;) a dziś znów świąteczne obżarstwo u mamy. Biorę na spacer aparat to może będą jakieś fotecki wieczorem.

:multi:to czekamy na fotulce:multi:

Posted

A jeszcze tak wspominkowo-świątecznie a propos głów i tematu brody (w galerii Gassi). Dirki ma raczej kiepską brodę, jeszcze jej rośnie ale cudów z tego nie będzie :roll: Wielka poprzedniczka Forsa :placz: to miała faaajną, dużą i taką solidną brodę... (ale za to uszy jej odstawały :evil_lol: no i ogon precelek :evil_lol::loveu:)

na wystawie w Bratysławie :loveu:

i w Wierchomli na wakacjach :loveu:

Posted

Dziękuję w imieniu Buni za wszystkie życzenia!!!

Za to Dirki miała dziś zły dzień. Na popołudniowym spacerze wstąpił w nią diabeł i za nic w świecie nie chciała do mnie wrócić. Pół godz. trwało polowanie i namawianie na przyjście do mnie i zapięcie na smycz :angryy: Myślałam że ją ubiję :mad: Po cieczce odjęło jej rozum. Znów muszę wrócić do klikera, smaczków itd. itp. A taka już była grzeczna :roll:
A później zostały same i Dirulec zrzucił z blatu w kuchni moją ukochaną kamionkową formę do pieczenia tarty :mad::angryy: i rozbiła się na 100 kawałków :placz: To była sentymentalna pamiątka z jednego z wyjazdów do Francji :placz: No i nie ma. Dostała za to pantoflem w tyłek bo już nie wytrzymałam i... obraziła się na mnie. Weszła pod stół, wyszła łaskawie na kolację, a potem leżała tyłem do mnie i ani nawet nie spojrzała. Po jakieś pół godz. delikatnie się przesunęła i dotknęła mnie nosem, a potem znów parę cm i położyła głowę na nodze... No i jak się gniewać :loveu:

Aaaa mam mnóstwo fot - będę teraz wydzielać :cool3::eviltong: