Doginka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Olga, martwię się ta ciszą. Czy aby u Was wszystko w porządku?:hmmmm: Powiedz, że Was NIE zalało:modla: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 W Krakowie ewakuują schronisko, możliwe że Weszka pomaga a z tego co się orientuje to Olga mieszka na osiedlu gdzie moja psiapsióła i tam jest ok , ale nie wiem jak rodzina :( Quote
ariss Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ja wiem, bo dziś z nią rozmawiałam, wesoło w Krakowie nie jest ale Oldze nic nie grozi!!! Resztę pewnie opowie sama jak tu zajrzy! Quote
weszka Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Dziękuję Wam za gratulacje i troskę :loveu: W Krakowie bardzo nieciekawie ale ja jestem na górce więc mnie nic nie grozi. Woda weszła do miasta :( Zamknięte sa mosty, sporo ulic. W tej chwili ewakuują schronisko :shake::( Większość zwierząt wywieziona ale upchnięcie ok. 1000 zwierzaków to chyba niewykonalne :shake: Wczoraj musiała się przenieść do mamy moja siostra bo podlało ich blok, zalało szwagrowi firmę, odcięli ich od prądu :shake: Dzisiaj mogą już wrócić bo straż wypompowała wodę ale straty są spore. Quote
gusia1972 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 potworne :( przeżyłam powódź we Wrocławiu w 1997 :( miałam miesięczne dziecko i potwornie się bałam :( Quote
Doginka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ale zwierzaki z Koźla to chyba już są stracone:-( Quote
weszka Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Straszne to wszystko :( W Tychach też chyba nieciekawie. Potworny żywioł. Moja siostra dziś już do siebie wróciła, woda wypompowana, prąd włączony ale wszystko co mieli w garażach nadaje się do wyrzucenia. I tak dobrze w tym wszystkim bo dokładnie naprzeciw niej, po drugiej stronie Wisła wylała i poważnie zalała osiedla. Quote
weszka Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Zapraszam - powstaje zbiorowa galeria krakowskich utopców na facebooku http://www.facebook.com/album.php?ai...4&l=05d31925e5 Wszystkie psiaki szukają stałych domów, żeby nie musiały znów wracać do schroniska. To niesamowite jak wczoraj udało się ewakuować tyle zwierzaków! Ludzie okazali się niesamowici. Jesteśmy mistrzami jednoczenia się w sytuacjach ekstremalnych. To szansa w nieszczęściu dla tych zwierzaków. Quote
weszka Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Kilka komórkowych zdjęć z cyklu młody dogomaniak w sforze psów :):loveu: Quote
Doginka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Aż się wierzyć nie chce, że te śliczne foty komornicką robione:crazyeye::loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Podnosimy z rańca i zapraszamy na bazarek gdzie dodany album dla taty ;) http://www.dogomania.pl/threads/186087-DLa-Krakowa-i-dla-Kielc-do-11-czerwca-23.45-kartki-albumy-scrapbookingowo-... Quote
weszka Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Piękne rzeczy Rudziu :) Spamuj sobie takimi do woli ;) Szkoda tylko, że nie mam dla kogo kupić... :( Mój Tata zmarł 11 lat temu :( Mało to ostatnio bywam bo nowy sklepik zajmuje trochę czasu, a poza tym stała praca, suczęta, codzienne sprawki i jeszcze padł mi znów samochodzik :mad: bo go tak świetnie ostatnio naprawili :angryy: Teraz mam przejścia z serwisem, gwarancją itd. :angryy: Ale jakoś daję radę :) Dzisiaj miałam przymusową wyprawę do weta bo Dirki urwała 2 pazury :shake: Bidulka bardzo była cierpiąca :shake: ale dzielnie zniosła obcinanie i oględziny. Oby nic się tam nie zapaprało. Obydwie dostaną jakiś specyfik z biotyną bo mają kiepskie pazurki. Z milszych rzeczy to w środę wybywamy na długi weekend w Beskid Żywiecki :multi: i już się mogę doczekać. Będzie duużo ludzi i duużo psów :lol: Oby pogoda była w miarę znośna. Pozdrawiamy wszystkich :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 weszka napisał(a):Piękne rzeczy Rudziu :) Spamuj sobie takimi do woli ;) Szkoda tylko, że nie mam dla kogo kupić... :( Mój Tata zmarł 11 lat temu :( Mało to ostatnio bywam bo nowy sklepik zajmuje trochę czasu, a poza tym stała praca, suczęta, codzienne sprawki i jeszcze padł mi znów samochodzik :mad: bo go tak świetnie ostatnio naprawili :angryy: Teraz mam przejścia z serwisem, gwarancją itd. :angryy: Ale jakoś daję radę :) Dzisiaj miałam przymusową wyprawę do weta bo Dirki urwała 2 pazury :shake: Bidulka bardzo była cierpiąca :shake: ale dzielnie zniosła obcinanie i oględziny. Oby nic się tam nie zapaprało. Obydwie dostaną jakiś specyfik z biotyną bo mają kiepskie pazurki. Z milszych rzeczy to w środę wybywamy na długi weekend w Beskid Żywiecki :multi: i już się mogę doczekać. Będzie duużo ludzi i duużo psów :lol: Oby pogoda była w miarę znośna. Pozdrawiamy wszystkich :loveu: Weszko Kochana , dzięki za miejsce do spamowania ;) wymiziaj Dirulkę bidulkę , ta to ma przygody ostatnio :( A sama wiem jak to jest z czasem ledwo wyrabiam :( a przy dwóch psach ;) ;) hehehe to już na nic czasu nie mam bo siedzę i gapię się w nie nie mogąc w szczęście swoje uwierzyć :) Trzymam kciuki za udany weekend :) Quote
weszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Jakie tu pustki :( No ale mnie też nie ma zbyt często. W każdym razie powróciłyśmy (niestety) z długiego cudownego weekendu. Suki były zachwycone, podobnie jak i ja. Mamy sporo fotek to niebawem się będą pojawiały ;) Quote
weszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Jest szansa na pierwszą porcję już dziś wieczorem :) Quote
Doginka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 weszka napisał(a):Jest szansa na pierwszą porcję już dziś wieczorem :) To ja na pewno tu zajrzę:lol: Quote
weszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Niestety zdjęcia są beznadziejne :shake: Nie przykładałam się do robienia i coś ostatnimi czasy w ogóle mi nie wychodzą nawet jak się staram. Potraktujcie je jako lekkie-łatwe-przyjemne ;) trochę szaleństw ogródkowych ulubione miejsce Dirki - buda pod stołem stateczna dama była z nami adoptowana z dogo Negra :) Quote
weszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 kotłowanina latająca Negra a to domeczek gdzie mieliśmy metę Quote
weszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Dirki na szlaku na górę Żar i Vespera na szlaku w towarzystwie ;) Ciąg dalszy nastąpi bo coś dziś imageshack cuduje i mi więcej nie wgrał, a to samo zdjęcie wgrał kilka razy :angryy: Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 http://img257.imageshack.us/img257/9339/dsc15837142876.jpg hahaha jezioro łabędzie :lol: a jak tam na górze Żar? bo mówili w TV że tam tez osuwiska? Quote
weszka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Akurat tam gdzie byliśmy w Międzybrodziu Żywieckim w porządku, osuwiska są w Międzybrodziu Bialskim po drugiej stronie Żaru. Quote
Recommended Posts