Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Doginko współczuję, bieduleczko :(
Furla wpisana w poczet członków ZK, na rodowód będziemy czekać jakieś... 2,5 mies :crazyeye::angryy: Bardzo szybko działa ZK :shake: Bardzo ładnie się zaprezentowała, nie robiła sobie nic z tłumów ludzi, psów i ogólnego związkowego zamieszania :lol:

Posted

a witaj witaj

no to fajowo ze juz jestesta we zwiazku, ja do gorzowskiego oddzialu mailowalam juz dwa razy z pytaniami i jakos niekt nie chce mi nic odpisac
i nie wiem czy sie zapisywac czy se dac spokoj? ale zab Donie wyrosl w koncu !!!! hihihi
ino teraz wychodzi zem siersc zmarnowala[ ino ze ja trymowac nie potrafie i nawet nie bardzo wiem jak sie za to zabrac]
no ale jakby co to mam chwilka jeszcze [prawie dwa miechy do roku ] bo juz ino prawie.

Posted

Oj tak, nasz ZK wolno coś papierki wysyła;-) Ale to nic w porównaniu z FCI. Na dyplom interki czekam już ósmy miesiąc, a potwierdzenie dostałam na początku roku:crazyeye::baddevil:

Posted

W ten smutny dzień tragedii przyniosłam trochę zdjęć.

Dzisiaj zabrałam się za wytrymowanie Furli i mam jakieś 90% sukcesu Główna część futra została wydarta, pozostaje wykończenie plus głowa, tył itd.

w trakcie

rośnie mi pomocnik

widać gładkość

Posted

A jestem, jestem :) Wciągneła mnie praca, a poza tym dogo było out ;) Teraz też jakoś dziwnie wygląda... Mam kilka fotek to później się pojawią.

Posted

weszka napisał(a):
A jestem, jestem :) Wciągneła mnie praca, a poza tym dogo było out ;) Teraz też jakoś dziwnie wygląda... Mam kilka fotek to później się pojawią.

out:hmmmm: jakoś mnie to ominęło:lol:

czekam na foteczki:)

Posted

Jakoś dziwnie to dogo wygląda... No ale w każdym razie póki działa to zapodaję trochę takich marnawych fotek ;)

Dirulek leniuch :mad:

szare na horyzoncie :loveu:

Posted

i jeszcze był taki kolega ;)

z wolna podążająca Dirulka

najlepsi przyjaciele :) Furla ma totalnego bzika na punkcie swojego małego pana i z wzajemnością :)