weszka Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Właśnie zajrzałam - niezła ekipa! Mam straszne braki na dogo buuuu Quote
AnkaG Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Pierwszy raz widzialam na żywo chińskiego grzywacza. Myślałam że to kundello. :evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 weszka napisał(a):No wiesz ciotka! No coooo ... Taka kupa futra. :evil_lol: Bezwłosego bym odrózniła :eviltong: Quote
ariss Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 sił pisać nie mam więc mówie tylko dobranoc;) Quote
Doginka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 A co to za jeżyki??? :crazyeye:Twoje dziepsinki ze smakiem zajadają to ustrojstwo, to może moje chłopsiaki też by polubiły:razz: - czyjej to firmy jest??????;) Quote
weszka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Takie jeżyki jak są też kostki w kształcie szczoteczek do zębów. Podobno mają czyścić zęby, a ile w tym prawdy to nie wiem. Firma nieznana - kupuje się na sztuki, są 3 rozmiary :) Quote
weszka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 A to fotka z porannego obrzydliwego deszczowo-błotnego spaceru. Dirki prezentuje się na nowej automatycznej smyczce :) By weszka Quote
Doginka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 :diabloti:Do twarzy jej w tej smyczce:loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Widać,że Weszka zapracowana-mało fotek daje:-( Quote
AnkaG Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Z jedną to można na smyczce. A jedna nie wywołuje cieczki u drugiej? Quote
olifka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Że mnie tu jeszcze nie było?:crazyeye: Wpadam z rewizytą i obiecuje zaglądać:loveu: Quote
weszka Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Doginka napisał(a)::diabloti:Do twarzy jej w tej smyczce:loveu::loveu::loveu: ładnemu we wszystkim ładnie :eviltong: gassira napisał(a):Widać,że Weszka zapracowana-mało fotek daje:-( Troszkę zapracowana ale jakieś fotki są więc nie narzekać :cool3: AnkaG napisał(a):Z jedną to można na smyczce. A jedna nie wywołuje cieczki u drugiej? Ja chodzę z dwoma na smyczkach. Teraz Dirki paraduje na automatycznej, a Bunia na zwykłej bo dwie na automacie mogą być nie do opanowania. Jak idziemy na łąki to teraz niestety tylko Bunia biega luzem, a Dirki patrzy zazdrośnie biedaczka. Ale robi się coraz bardziej romantyczna :eviltong: Węszy, rozgląda się... hormony buzują :evil_lol: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Że mnie tu jeszcze nie było?:crazyeye: Wpadam z rewizytą i obiecuje zaglądać:loveu: Witamy i zapraszamy :p Quote
ariss Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 jak dziś przynajmniej jedną fote zobaczę to marudzenie się kończy:cool3: Quote
monita Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 weszka czy Twoje smycze Red Dingo mogą powiększać rozmiary ;) tzn czy można smyczkę wydłużyć ;) Mam na oku jedną, ale 120 cm, to jak narazie zbyt mało ;) a 180 cm za dużo ;) Quote
weszka Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 gassira napisał(a):jak dziś przynajmniej jedną fote zobaczę to marudzenie się kończy:cool3: Hmmm to chyba będziesz marudzić :diabloti: bo nie było wczoraj fot :roll: Najbliższe powinny być dopiero jutro :cool3: AnkaG napisał(a):A jedna nie wywołuje cieczki u drugiej? Przeważnie tak było z Bunią i jej córeczką Sympą - mają jedna po drugiej :razz: monita napisał(a):weszka czy Twoje smycze Red Dingo mogą powiększać rozmiary ;) tzn czy można smyczkę wydłużyć ;) Mam na oku jedną, ale 120 cm, to jak narazie zbyt mało ;) a 180 cm za dużo ;) Owszem reguluje się długość takim plastikowym przesuwakiem. Myślałam że to będzie kiepskie i się nie utrzyma ale patent jest pierwsza klasa - trzyma mocno i wytrzymuje wszelkie sucze szarpnięcia :p Quote
weszka Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Aaaaaaaaaa tak w ogóle to mamy śnieg i zimę w Krakowie :) Quote
monita Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 I jaka, jest najmniejsza długość, przerobiona z 180 cm ?? Quote
AMIGA Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 No własnie!!!:multi: Mamy upragniony śnieg :multi: Quote
Inkaa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 AMIGA napisał(a):No własnie!!!:multi: Mamy upragniony śnieg :multi: Ale my nie mamy. I jestem z tego powodu zrozpaczona ! W każdej galerii i nie tylko widzę zdjęcia na których pies bawi się w śniegowym puchu a u nas ? Dupa za przeproszeniem ! ;) Weszka - równo o północy dopomnę się o zdjęcia :eviltong: Quote
Dzaga Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ktoś coś wspomniał o zdjęciach :diabloti: ? Ciekawe, czy to prawda, czy też podpucha :hmmmm: ? :diabloti: Quote
ariss Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 To to masz co chciałaś!!!!! U na nie ma śniegu,wiedziałam,że fot nie wstawisz,zobaczymy czy jutro to nas nie oszukasz:angryy:Wystarczająco marudna?:evil_lol: Kolorowych Weszko:loveu: Quote
weszka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Witajcie kochane moje :) O północy to ja się bawiłam na krakowskim Kazimierzu :diabloti: Ale mam foty z wczorajszego popołudniowego spaceru - wprawdzie komórką zrobione ale zawsze to foty, no nie :cool3: Zaraz wstawię tylko coś imageshack się ślimaczy :angryy: Quote
weszka Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 :loveu: wspólne niuchanie :) póki co tyle :razz: Quote
Recommended Posts