Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):
A po szaleństwach i śniadaniu najlepiej jest zalegać na kanapie (dziś pranie pokrowców z kanapy po tych wylegiwaniach suczych - widać zresztą że część po prawej stronie goła ;))

A na gołej kanapie to się dopiero super wyleguje:evil_lol: Można pozostawiać mnóstwo ślicznych śladów. Najpiękniejsze są ślady ubłoconych łapek :evil_lol:

Posted

hihi jak one pięknie wyglądają na tej kanapie :loveu: najlepiej jakby była bez kocyka:evil_lol::evil_lol: by tak arystokratycznie wyglądały:diabloti:kanapa też:diabloti:

Posted

weszka napisał(a):
Zdecydowanie tak! Przynajmniej bezpiecznie! Żelazna zasada - nie pchaj rąk pomiędzy gryzące się psy!!!

no między duże i obce bym nie pchała, ale te małe france tak zawzięcie się żarły, że nie mogłam stać i patrzeć :angryy:

Posted

weszka napisał(a):
Stać i patrzeć to nie ale rzucać czymkolwiek :diabloti: a własne rączki pchać tylko w ostateczności :razz:

noo próbowałam - zanim wsadziłam rączki to przywaliłam tym patykiem o który się pobiły :diabloti: ale nawet tego nie poczuły takie były zajęte :mad:

Posted

Och nie lubię takich sytuacji! Amiga też zawsze jest zazdrosna o patyczka. Wychodzi z założenia "mój ci on jest" i tyle. Dlatego z nastaniem Bonusika w moim domu musiałam pochować wszystkie zabawki :-(

Posted

Witanko!
Zaraz będą fotki z dzisiejszej suczej uczty :) Dostały jeżyki do czyszczenia zębów i było duuużo radochy z obgryzania :p Wprawdzie chwilę po konsumpcji Bunia puściła jeżykiem pawia (oczywiście na wykładzinę :mad:) ale co tam :cool3::diabloti:

Posted

Na kanapie jest psi kocyk, a poza tym... niech stracę :diabloti:
Dirki dostała też smycz automatyczną żeby łatwiej było znieść smyczową-cieczkową niewolę :) Bardzo jest zdziwiona że tak można daleko odbiegać ale jednak nie jest się spuszczonym ;)

Posted

U mnie jedna kiedyś wynalazła u Michała starego tosta i zakopala mi w sypialni w łóżku na później.

U mnie o tyle dobrze, że kosci czy żwacze to daję na ogrodzie. Wiedzą, że tych skarbów do domu nie wolno przynosić.