Od-Nowa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 i to by było na tyle z tej wyprawy :lol::lol::lol: Quote
ariss Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/IMG_7241.jpg przecudowne:loveu::loveu::loveu: a "pojedz ze mna do domu" mnie rozczuliło!!!!!!! Od-Nowa welkie brawa dla Ciebie za bezbłędne pokazanie emocji na tych zdjęciach:loveu: Quote
Matusz Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/IMG_7305.jpg rozpływam się ! zdjęcia cudne !! :loveu::loveu: Quote
weszka Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Taniu przeszłaś samą siebie :loveu: Cudowne zdjęcia :loveu: Wspaniała pamiątka :loveu: Wzruszajace niesamowicie!!! Normalnie aż się poryczałam ze wzruszenia :oops: A zła jestem jak nie wiem bo zamiast siedzieć już na wystawie to siedzę w domu i idę w ostatniej chwili tylko na ocenę bo... LEJE RÓWNIUTKO :angryy::placz: Wyprałam sucze łapy, naodżywkowałam, wysuszyłam i szlag to wszystko trafi. I tak będzie chuda noga szczurzy ryjek :angryy: Quote
malawaszka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 oj faktycznie niefajnie jest ale i tak trzymam :kciuki: Quote
Bowtruckle Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/IMG_7277.jpg jakie pysie kochane :loveu: :loveu: i kciuki też trzymamy! :) :kciuki: Quote
Justa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 weszko, uwielbiam Twoje srebrne olbrzymy :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Jak miło Justa :) I po wystawie. Koszmarna pogoda, nic nie widziałam, nie pogadałam, nie pochodziłam. Wpadłam spod dachu na ring i tyle. Zamieniałam jedynie dwa słowa z Gassirą i Ka-Vangą. Deszcz padał cały czas z przerwą na lekką mżawkę na czas naszej oceny po czym się rozlało znów. Pogoda zrobiła się jak wracałam z BOG. Pech. A teraz wyniki. Dirki dostała BOS, CWC, CACIB, BOB :) Bardzo się pani sędzinie spodobała i ma chyba najlepszy opis z dotychczasowych ;) Niestety była sama i nie było z kim powalczyć. Kilka fotek ustrzelonych przez dzielną przyjaciółkę. Quote
weszka Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 śliczna panna Krysia :) a to BOB czarnuchów Quote
weszka Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 eria napisał(a):pięknie się Dirki prezentowała :loveu::loveu: Też jestem zadowolona z dziewczynki :loveu: zwłaszcza że rano miałyśmy sprzeczkę... wytarzała się w zdechłym krecie który bezczelnie zdechł sobie akurat dokładnie na środku ścieżki :angryy: Smród taki że aż mnie zmuliło. Chyba sobie możecie wyobrazić jaka byłam wqrwiona, co mówiłam i co jej obiecywałam że jej zrobię :diabloti::mad: Więc była nieco obrażona na mnie za nawrzucanie jej, a następnie za kąpiel która poza łapami i brodą objęła też szyję i kark, a następnie za suszenie suszarką - oj tego nie lubi. Quote
madziamn Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 ŚLICZNA DIRKI:loveu: A to toranko w zwlokach krecika to nieźle sobie wymyśliła:evil_lol: Quote
AnkaG Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 O ile pamiętam to ona lubi tak przed wystawą się wyperfumować :evil_lol: Jak pooglądałm foty z wyjazdu - zwłaszcza te ostatnie jak już wybrałaś i wzięłaś na ręce to aż mi się łezka zakręciła. :oops: No i oczywiscie graaatki. :multi: Dirki zasługuje na tytuły bo jest baaardzo ładną sunieczką. :lol: Quote
Justa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Gratulacje wielgachne !!! Jejku, jaka ona jest piękna.. Za rok Wam Warszawy nie daruję :loveu: Quote
Bowtruckle Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 gratulujemy :multi: :multi: :multi: sunia się śliczne prezentowała :loveu: http://img39.imageshack.us/img39/7067/dsc0011yhv.jpg a ten czarnuszek ... :loveu: Quote
AMIGA Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Najbardziej mi się podobają te ślady łapeczek poodbijane na chodniku i na [B]weszki [/B]spodniach [URL]http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/IMG_7265.jpg[/URL] [URL]http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/IMG_7263.jpg[/URL] [B]Weszko[/B] wielkie, wielkie gratulacje za Waszą wytrwałość - w taką pogodę się wystawiać, to już bohaterstwo. A Dirulec naprawdę zasługuje na te nagrody - jest pięęęękna i też wieeeeeelkie gratki Quote
weszka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Troszkę mnie nie było więc dopiero teraz dziękuję za wszystkie miłe słowa i gratulacje :loveu: Dziś był wielki dzień! Vesper nie poszła ze mną do pracy tylko została z resztą zoo. Jakoś sama powiedziała że nie chce, pokładała się i wyraźnie dawała do zrozumienia że chce zostać. No i super :multi: Nic nie zniszczyła, nawet nic nie ściągnięte czy przewrócone :loveu: Zesikane w 2 miejscach ale wiadomo że ponad 8 godz. w dzień to ona jeszcze nie wytrzyma. A! Zostawiłam właczony mały aparacik i nakręciło się 48 min. filmu :cool3: Bardzo nudnego zresztą, czasem ktoś przeszedł, gryzą gryzaki, leżą na kanapie, chwilę się bawią. Kochane małe psiątko :loveu: Znaczy małe już mniej bo na wadze 10,6 kg czyli dokładnie po miesiącu pobytu u mnie 3 kg więcej :razz: Quote
eria Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Dzielna dziewczynka z Vesper !!!!! :multi::multi: Quote
weszka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 :loveu: tak sobie czasem myślę że może Forsa do mnie wróciła... tyle że w ulepszonej wersji bez demolowania mieszkania... może... Quote
ariss Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 eria napisał(a):Dzielna dziewczynka z Vesper !!!!! :multi::multi: dokładnie!!!!!!!!! Tyle godzin i dała rade:multi: Quote
madziamn Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 weszka napisał(a)::loveu: tak sobie czasem myślę że może Forsa do mnie wróciła... tyle że w ulepszonej wersji bez demolowania mieszkania... może... a wiesz że to mozliwe ona taka kochana jest:loveu: Quote
ariss Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 malawaszka napisał(a): mogłabym te 48 min filmiku oglądać :loveu: taaaaaaaaaaa jasne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba, że wszystko zamiast pisania:diabloti: Quote
malawaszka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 oj jakie fajne wieści :loveu: aniołek kochany :loveu: mogłabym te 48 min filmiku oglądać :loveu: Quote
Recommended Posts