Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taniu przeszłaś samą siebie :loveu: Cudowne zdjęcia :loveu: Wspaniała pamiątka :loveu: Wzruszajace niesamowicie!!!
Normalnie aż się poryczałam ze wzruszenia :oops:
A zła jestem jak nie wiem bo zamiast siedzieć już na wystawie to siedzę w domu i idę w ostatniej chwili tylko na ocenę bo... LEJE RÓWNIUTKO :angryy::placz: Wyprałam sucze łapy, naodżywkowałam, wysuszyłam i szlag to wszystko trafi. I tak będzie chuda noga szczurzy ryjek :angryy:

Posted

Jak miło Justa :)

I po wystawie. Koszmarna pogoda, nic nie widziałam, nie pogadałam, nie pochodziłam. Wpadłam spod dachu na ring i tyle. Zamieniałam jedynie dwa słowa z Gassirą i Ka-Vangą. Deszcz padał cały czas z przerwą na lekką mżawkę na czas naszej oceny po czym się rozlało znów. Pogoda zrobiła się jak wracałam z BOG. Pech.
A teraz wyniki. Dirki dostała BOS, CWC, CACIB, BOB :) Bardzo się pani sędzinie spodobała i ma chyba najlepszy opis z dotychczasowych ;) Niestety była sama i nie było z kim powalczyć.
Kilka fotek ustrzelonych przez dzielną przyjaciółkę.

Posted

eria napisał(a):
pięknie się Dirki prezentowała :loveu::loveu:

Też jestem zadowolona z dziewczynki :loveu: zwłaszcza że rano miałyśmy sprzeczkę... wytarzała się w zdechłym krecie który bezczelnie zdechł sobie akurat dokładnie na środku ścieżki :angryy: Smród taki że aż mnie zmuliło. Chyba sobie możecie wyobrazić jaka byłam wqrwiona, co mówiłam i co jej obiecywałam że jej zrobię :diabloti::mad: Więc była nieco obrażona na mnie za nawrzucanie jej, a następnie za kąpiel która poza łapami i brodą objęła też szyję i kark, a następnie za suszenie suszarką - oj tego nie lubi.

Posted

O ile pamiętam to ona lubi tak przed wystawą się wyperfumować :evil_lol:

Jak pooglądałm foty z wyjazdu - zwłaszcza te ostatnie jak już wybrałaś i wzięłaś na ręce to aż mi się łezka zakręciła. :oops:

No i oczywiscie graaatki. :multi: Dirki zasługuje na tytuły bo jest baaardzo ładną sunieczką. :lol:

Posted

Najbardziej mi się podobają te ślady łapeczek poodbijane na chodniku i na [B]weszki [/B]spodniach

[URL]http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/IMG_7265.jpg[/URL]

[URL]http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/IMG_7263.jpg[/URL]

[B]Weszko[/B] wielkie, wielkie gratulacje za Waszą wytrwałość - w taką pogodę się wystawiać, to już bohaterstwo.
A Dirulec naprawdę zasługuje na te nagrody - jest pięęęękna i też wieeeeeelkie gratki

Posted

Troszkę mnie nie było więc dopiero teraz dziękuję za wszystkie miłe słowa i gratulacje :loveu:

Dziś był wielki dzień! Vesper nie poszła ze mną do pracy tylko została z resztą zoo. Jakoś sama powiedziała że nie chce, pokładała się i wyraźnie dawała do zrozumienia że chce zostać. No i super :multi: Nic nie zniszczyła, nawet nic nie ściągnięte czy przewrócone :loveu: Zesikane w 2 miejscach ale wiadomo że ponad 8 godz. w dzień to ona jeszcze nie wytrzyma. A! Zostawiłam właczony mały aparacik i nakręciło się 48 min. filmu :cool3: Bardzo nudnego zresztą, czasem ktoś przeszedł, gryzą gryzaki, leżą na kanapie, chwilę się bawią. Kochane małe psiątko :loveu: Znaczy małe już mniej bo na wadze 10,6 kg czyli dokładnie po miesiącu pobytu u mnie 3 kg więcej :razz:

Posted

weszka napisał(a):
:loveu: tak sobie czasem myślę że może Forsa do mnie wróciła... tyle że w ulepszonej wersji bez demolowania mieszkania... może...

a wiesz że to mozliwe ona taka kochana jest:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
mogłabym te 48 min filmiku oglądać :loveu:

taaaaaaaaaaa jasne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

chyba, że wszystko zamiast pisania:diabloti: