Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A widzisz.. wiedziałam, że coś wstawisz :diabloti:
Czasem wystarczy odczekać. Ah.. kobiety :evil_lol:

Jeśli chodzi o Dirki - brak mi słów :loveu: :loveu: :loveu:

A właśnie, tak mi się nasunęło - bo Vesper ma takie podbarwione na brązowo uszy - ja rozumiem to takie szczenięce i z czasem się ta sierść wybarwi na odcienie szarości?
Już nie kleisz? :cool3:

Inspirowana Tobą dziś wyczesałam Galinę po cieczce i w końcu wygląda jak pies :diabloti:

Posted

ha widzę,że Vesper rośnie szyja wreszcie :lol:
a Dirusia piękna!! mogłabyś zrobić dla mnie takie zdjęcie jak zaspana rano siedzi w rogu kanapy?? ten widok zapamiętam na zawsze :loveu::loveu::loveu:

edit:
teraz mi się przypomniało,że miałam wkleić zdjęcia z pobytu u hodowczyni!! zupełnie zapomniałam... postaram sie jutro coś podrzucić :-)

Posted

Wyszykowana Dirki super:loveu::loveu::loveu:
Ja się biorę za podszykowanie Gordona zaraz po powrocie, bo na Kraków już niemiłosiernie zarósł:evil_lol: Nie mam pojecia jak mu się udało zdobyć Rasę w takich kudłach:evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']A widzisz.. wiedziałam, że coś wstawisz :diabloti:
Czasem wystarczy odczekać. Ah.. kobiety :evil_lol:

Jeśli chodzi o Dirki - brak mi słów :loveu: :loveu: :loveu:

A właśnie, tak mi się nasunęło - bo Vesper ma takie podbarwione na brązowo uszy - ja rozumiem to takie szczenięce i z czasem się ta sierść wybarwi na odcienie szarości?
Już nie kleisz? :cool3:

Inspirowana Tobą dziś wyczesałam Galinę po cieczce i w końcu wygląda jak pies :diabloti:

Bo Was koffam :loveu: to wstawiłam.
Kolor Vesper nie ma nic wspólnego z dorosłym kolorem. Pieprzaki są takie czarno-bure dopiero z czasem się wybarwiają. W tej chwili część ogona jest już pieprzasta, a od spodu na grzbiecie rośnie jaśniejszy włos ale do pieprz i sól ma jeszcze daleko :razz:
Cieszę się że zainspirowałam Cię do pracy :razz:

[quote name='Od-Nowa']ha widzę,że Vesper rośnie szyja wreszcie :lol:
a Dirusia piękna!! mogłabyś zrobić dla mnie takie zdjęcie jak zaspana rano siedzi w rogu kanapy?? ten widok zapamiętam na zawsze :loveu::loveu::loveu:

edit:
teraz mi się przypomniało,że miałam wkleić zdjęcia z pobytu u hodowczyni!! zupełnie zapomniałam... postaram sie jutro coś podrzucić :-)

Rosną jej rózne części ciała niekoniecznie w proporcji do siebie :evil_lol:
Mówisz-masz - dzisiejsze pospacerowe :)

No rzeczywiście że wisisz nam zdjęcia!!!

[quote name='Doginka']Wyszykowana Dirki super:loveu::loveu::loveu:
Ja się biorę za podszykowanie Gordona zaraz po powrocie, bo na Kraków już niemiłosiernie zarósł:evil_lol: Nie mam pojecia jak mu się udało zdobyć Rasę w takich kudłach:evil_lol:

Cieszę się że się podoba. Do poprawki jeszcze głowa, dolna linia, front i łapy ale to już w piątek. A Gordon ma super szatę i jest piękny więc jak nawet nieco przerośnięty to mu nie wadzi :loveu:

[quote name='AngelsDream']Strasznie dostojnie wygląda.

A minę klatkową skądś znam.

W końcu się ma te papiery na urodę i pochodzenie :eviltong:
Mina klatkowa bardzo nieszczęśnie wyszła ale jak wiadomo klatka nie jest karą :razz:

Posted

Dirki jest pieprzakiem który burzy mój pogląd że pieprzaki są BE a jedyny słuszny kolor olbrzyma to głęboka czerń :loveu::evil_lol:

Posted

dzięki za kanapową Dirusię :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
a teraz zdjęcia z podróży ;)

na udokumentowanie zrobionych kilometrów kilka strzałów z samochodu ;)

Posted

mama szczeniaków

siostrzyczka - tą wstępnie zakładała przywieźć Weszka ;)
a czy są jakieś wieści o niej? zgłosił się jakiś chętny? ciekawa jestem co z niej wyrośnie

piękne pupy :evil_lol::loveu: