Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zajeeeeefajne zdjęcia Weszka:) Vesper jest urocza pod każdym względem :loveu:, już nie mogę się doczekać następnej okazji na wymizanie jej mięciutkiego brzuszka:) może jakiś spacer wspólny?Negra jest abrdzo ciekawa nowej koleżanki:)

Posted

najpierw przyjemności - Weszko bardzo się cieszę,że mogę CI sprawić tyle radości tymi zdjęciami :lol: Chociaż te które wstawiasz strasznie mnie wzruszają bo ona się tak szybko zmienia i na każdym nowym zdjęciu już jest inna ;)a sesja z Dirki , Symphą, Vesper i KAJUSIEM wspaniała :loveu::loveu::loveu:

a teraz mniej przyjemnie

ariss

Nie wiem co z wystawą we Wrocławiu:placz:...
...Jeśli w Wawie nie dostaniemy Caciba to będzie argument żeby jechac po nigo do Wrocka a tak to nie:placz:...

weszka
Ja to już całkiem nie mam po co jechać

no ładnie...:mad::mad::mad:
będzie foch stulecia :cool1::p oj czuję go w kościach :diabloti::shake:

Posted

w ogóle zalogować się teraz na dogo graniczy z cudem
mam nadzieję,że z tego powodu Weszka się nie odzywa... bo na nudę na pewno narzekać nie może :cool3:

Posted

[quote name='Irviers']Weszka ! Jestesmy tam baaaaaaaaaaaaaaaardzo baaaaaaaaaaaaardzo czesto :lol: az dziw że się jeszcze nie spotkałysmy :)
Teraz na wakacje co prawda mieszkamy na wsi ale będe w krakowie z najmlodszą Figa w nastepny pon-wt-srode :) To moze wybierzemy sie na wspolny spacer :) Na wsi Figa troche zdziczała :lol: wiec przyda jej się socjalizacyjny spacerek:loveu:

Ja też tam bywam prawie w każdy weekend, a i w tygodniu dość często bo umawiam się tam z moją siostrą. Chętnie poznam dogo-sznaucero-maniaczkę. Jak będziecie w Krakowie to dajcie wcześniej znać może akurat będzie okazja się spotkać :)

Od-Nowa masz rację - trzeba być sprytnym i cierpliwym żeby się zalogować. Jedno naprawili to inne popsuli :angryy:
A teraz Vesper ma dla Ciebie prezent pt. mały aporter w pracy :)
YouTube - Vesper w pracy

Posted

Co do filmiku - będą z małej ludzie :loveu::loveu::loveu:

A ja poproszę o jakieś piękne foty :diabloti: Najlepiej całej trójcy :diabloti:

Posted

Justa to fakt - widok dzieci i psów razem jest rozczulający :loveu: jak nie jestem miłośniczką dzieci :diabloti::razz: Ale Kijuś ma tyle serca i czułości do nich że aż niesamowite. Nic go tak nie interesuje jak jego suki :loveu: i ogólnie wszystkie psy, koty i zwierzęta :loveu:
Ludzie pewnie się pukają :diabloti: ale większość patrzy bardzo życzliwie i z uznaniem :)
A czarny duecik będziesz miała z pewnością!

Posted

malawaszka napisał(a):
mnie się marzy czarno-srebrny CTR albo "chociaż" olbrzym :placz::placz::placz: zawsze miałam takie mało realne marzenia :lol:

Cz-s CTR :crazyeye: A są takie??? To taki przypadek jak się czasem trafi cz-s olbrzym???

Posted

weszka napisał(a):
Cz-s CTR :crazyeye: A są takie??? To taki przypadek jak się czasem trafi cz-s olbrzym???

tak - baaaardzo rzadko - u CTRów częściej niż cz-sr rodzą się czarne podpalane - też ciekawe ale to nie to samo co cz-sr :loveu: chociaż podpalańca też bym mogła mieć - zawsze to lepiej się foci niż czarnucha :evil_lol:

Posted

Hihi no tak argument z foceniem do mnie przemawia.
Wiesz malawaszko tak sobie myślę, że to twoje marzenie ma wielkie szanse się ziścić (w sensie że chociażby czarny CTR albo marny olbrzym) tylko się musisz ogrodzić.

Posted

ha! filmik boski :evil_lol:
tylko gdzie radość, gdzie komenda jasna i czytelna na przykład przynieś... proszę mi tu dziecko uczyć przykładnie :diabloti::diabloti::diabloti:
żartuję oczywiście!! bardzo się cieszę,że tak szybko mała łapie! mam nadzieję,że nauczy Dirusiątko potem :lol:
zdjęcia boskie
z tego wycięty kwadrat na środku boski na baner, szkoda tylko,że taki mały może być :lol:
http://img518.imageshack.us/img518/3756/dsc0853.jpg

a w ogóle 3 suki pieprzaczki to już nawet nie ekstrawagancja - to już obłęd :evil_lol::loveu::lol: ale jak CI z tym obłędem do twarzy :lol::lol::lol: tj Wam, bo widać rodzinne :diabloti:

a ciekawe czy teraz już zrywasz się ze szmatką wycierać brodę małej Vesper.
Powiem Wam,że byłam zadziwiona jak siedziałyśmy z Weszką spokojnie w pokoju i rozmawiałyśmy a nagle Weszka się zrywa i biegnie po szmatkę. I stoi z nią.... pytam co się stało, a Weszka na to,że czeka aż Dirki skończy pić.... by wytrzeć brodę :lol::evil_lol:
właściciel nie-sznaucera nie pojmie tych uroków :evil_lol::loveu:

Posted

Od-Nowa napisał(a):

a ciekawe czy teraz już zrywasz się ze szmatką wycierać brodę małej Vesper.
Powiem Wam,że byłam zadziwiona jak siedziałyśmy z Weszką spokojnie w pokoju i rozmawiałyśmy a nagle Weszka się zrywa i biegnie po szmatkę. I stoi z nią.... pytam co się stało, a Weszka na to,że czeka aż Dirki skończy pić.... by wytrzeć brodę :lol::evil_lol:
właściciel nie-sznaucera nie pojmie tych uroków :evil_lol::loveu:

Muhahhhha :lol:
To ja już wolę mieć powódź w kuchni :eviltong:

Posted

[quote name='weszka']Hihi no tak argument z foceniem do mnie przemawia.
Wiesz malawaszko tak sobie myślę, że to twoje marzenie ma wielkie szanse się ziścić (w sensie że chociażby czarny CTR albo marny olbrzym) tylko się musisz ogrodzić.

jak to marny? :evil_lol: :mad: