Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
no to chyba w koncu trafilam tam gdzie powinnam,bede mogla sobie cosik porownac i sie doksztalcic, calosci jeszcze nie zdazylam przerobic ale nadrobie. zdjecia swietne, suczki jeszcze bardziej , jesli moge bede tu czesciej zagladac?!

Posted

Buahahaha moje własne miny mnie powaliły :roflt::roflt::roflt: Dziki człowiek z traw :evil_lol:

eria gratuluję bystrego oka! Ale z tego co zauważyłam to używa się albo biomet albo biometr :roll: W każdym razie widuję i tak i tak to nie wiem które jest poprawne :roll:

Tekla miło że u nas jesteś i zapraszam na stałe :)

Posted

można się wsciec z tymi skaczącymi postami :cool1:

Cieszę się że Ci się podoba mój nowy komplet...tyle że av mi zniknął,a wczoraj był :roll:

p.s. a Ty byś nie potrzebowala nowego banerka?? może coś wieczorkiem sklecę :cool3:

Posted

ariss napisał(a):
Olga daj troche fot...porozpływam sie jeszcze nad tym Twoim słodziakiem:loveu:

Nie mam póki co więcej fot ale jak pogoda wytrzyma to popołudniu postaram się pofocić na spacerze. Tylko że nie wiem czy sama opanuję dwie suki, a zwłaszcza jednego małego gryzonia i aparat :cool3:

Posted

gorzej będzie wygrzebać foty Dirki na których nie jest niedźwiedziem :diabloti::diabloti:więc poproszę żebyś mi podesłała na pw linkami trochę fotek

Posted

[quote name='eria']ciekawa sprawa z tym biomet(r)em :evil_lol: trza będzie do jakiego prof.Miodka pisać co ? :evil_lol:

No chyba :razz:

eria już pisałam u Ciebie ale muszę jeszcze raz bo ogromnie mi się podoba ten nowy avkowo-banerkowy image :loveu:

edit: na kompie mam 13:47 a tu widzę znów kompletnie inna rzeczywistość czasowa panuje :angryy: i wszystko w cholerę skacze :angryy:

Posted

eria napisał(a):

p.s. a Ty byś nie potrzebowala nowego banerka?? może coś wieczorkiem sklecę :cool3:

Nawet nie mam śmiałości prosić :oops: Ale gdybyś miała tylko czas i ochotę bedę bardzo ucieszona z nowego zestawu :loveu: (bo avek też się przyda :razz:).
Powinnam mieć też trochę nowych fot popołudniem (podejmę próbę focenia!) to może coś jeszcze wybierzesz. Chociaż i bez tego jest duużo fotek Vesperowych.

Posted

zawsze marzyłam zeby moje psy tak razem spały :loveu::loveu: Ale Foksik zawsze taki niedotykalski był i na odległość od misia sie trzymał :evil_lol:

co do czereśni, normalnie wstyd :oops: mam ogród, mam pyszne czereśnie, a w ogrodzie nie bylam od paru miesięcy, pokrzywy wyższe ode mnie:evil_lol: nie wiem czy tam sie da jeszcze wejść ? :shake: ale dziś spróbuję ! bo moja czereśnia pyszne owoce daje! :cool3:

Posted

O, RANY!!!! ile tu zmian, dawno mnie nie było, bo ostatnio większość czasu spędzam w szpitalach.
Skąd to piękne maleństwo przytargałaś??
Jest Cudowna!!!
Pozdrawiam gorąco, choć za oknem zimno, brrrrrrr

Posted

AnkaG napisał(a):
Doginka gdzie ty mieszkasz na Alasce, ze czeresni jeszcze nie jadłaś?:evil_lol:

ja też nie jadłam ! bo jeszcze nie ma ! po spacerze zajrzałam do mojego buszu a tam czereśnie jeszcze zupełnie zielone ;)

Posted

No co Wy :crazyeye: U mnie zatrzęsienie czereśni! Nigdy tyle nie było. Normalnie po kilku dniach były drzewa opędzlowane, a w tym roku sa od tygodnia i nie widać żeby cokolwiek ubyło :lol: Właśnie przed chwilą wróciłyśmy z uczty :lol:

bina maleństwo przytargałam znów z Węgier :razz:

A teraz trochę popołudniowych fotek. Dzisiaj Vesper po raz pierwszy została luzem puszczona i... jest niesamowita! Pilnuje się, idzie za noga, jak odbiegnie i ją zawołam leci na zabicie :loveu: I cieszy się jak szalona, biega, skacze, goni Dirki :loveu: I uwielbia aportować wszystko - patyczki, buteleczki, śmieci :loveu:

stójka hihi