AnkaG Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 No ciotki ciągle zagladają i ogladają, ogladają. :lol: Quote
eria Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 a ja teraz błąd w tv znalazłam:crazyeye::razz: http://img3.imageshack.us/img3/1329/dsc0798w.jpg 'biomet' :evil_lol::evil_lol: coś się pogodynce literka zjadła ? Quote
Tekla64 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Witam no to chyba w koncu trafilam tam gdzie powinnam,bede mogla sobie cosik porownac i sie doksztalcic, calosci jeszcze nie zdazylam przerobic ale nadrobie. zdjecia swietne, suczki jeszcze bardziej , jesli moge bede tu czesciej zagladac?! Quote
ariss Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='eria']a ja teraz błąd w tv znalazłam:crazyeye::razz: http://img3.imageshack.us/img3/1329/dsc0798w.jpg 'biomet' :evil_lol::evil_lol: coś się pogodynce literka zjadła ? przerażasz mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
malawaszka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='eria']a ja teraz błąd w tv znalazłam:crazyeye::razz: http://img3.imageshack.us/img3/1329/dsc0798w.jpg 'biomet' :evil_lol::evil_lol: coś się pogodynce literka zjadła ? hahaha eria :roflt: Quote
ariss Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Olga daj troche fot...porozpływam sie jeszcze nad tym Twoim słodziakiem:loveu: Quote
eria Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 ciekawa sprawa z tym biomet(r)em :evil_lol: trza będzie do jakiego prof.Miodka pisać co ? :evil_lol: Quote
weszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Buahahaha moje własne miny mnie powaliły :roflt::roflt::roflt: Dziki człowiek z traw :evil_lol: eria gratuluję bystrego oka! Ale z tego co zauważyłam to używa się albo biomet albo biometr :roll: W każdym razie widuję i tak i tak to nie wiem które jest poprawne :roll: Tekla miło że u nas jesteś i zapraszam na stałe :) Quote
eria Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 można się wsciec z tymi skaczącymi postami :cool1: Cieszę się że Ci się podoba mój nowy komplet...tyle że av mi zniknął,a wczoraj był :roll: p.s. a Ty byś nie potrzebowala nowego banerka?? może coś wieczorkiem sklecę :cool3: Quote
weszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 ariss napisał(a):Olga daj troche fot...porozpływam sie jeszcze nad tym Twoim słodziakiem:loveu: Nie mam póki co więcej fot ale jak pogoda wytrzyma to popołudniu postaram się pofocić na spacerze. Tylko że nie wiem czy sama opanuję dwie suki, a zwłaszcza jednego małego gryzonia i aparat :cool3: Quote
eria Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 gorzej będzie wygrzebać foty Dirki na których nie jest niedźwiedziem :diabloti::diabloti:więc poproszę żebyś mi podesłała na pw linkami trochę fotek Quote
weszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='eria']ciekawa sprawa z tym biomet(r)em :evil_lol: trza będzie do jakiego prof.Miodka pisać co ? :evil_lol: No chyba :razz: eria już pisałam u Ciebie ale muszę jeszcze raz bo ogromnie mi się podoba ten nowy avkowo-banerkowy image :loveu: edit: na kompie mam 13:47 a tu widzę znów kompletnie inna rzeczywistość czasowa panuje :angryy: i wszystko w cholerę skacze :angryy: Quote
weszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 eria napisał(a): p.s. a Ty byś nie potrzebowala nowego banerka?? może coś wieczorkiem sklecę :cool3: Nawet nie mam śmiałości prosić :oops: Ale gdybyś miała tylko czas i ochotę bedę bardzo ucieszona z nowego zestawu :loveu: (bo avek też się przyda :razz:). Powinnam mieć też trochę nowych fot popołudniem (podejmę próbę focenia!) to może coś jeszcze wybierzesz. Chociaż i bez tego jest duużo fotek Vesperowych. Quote
eria Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 zawsze marzyłam zeby moje psy tak razem spały :loveu::loveu: Ale Foksik zawsze taki niedotykalski był i na odległość od misia sie trzymał :evil_lol: co do czereśni, normalnie wstyd :oops: mam ogród, mam pyszne czereśnie, a w ogrodzie nie bylam od paru miesięcy, pokrzywy wyższe ode mnie:evil_lol: nie wiem czy tam sie da jeszcze wejść ? :shake: ale dziś spróbuję ! bo moja czereśnia pyszne owoce daje! :cool3: Quote
weszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Robię porządki na karcie i coś tam jeszcze wstawię :) Quote
weszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 zapatrzona w dal :) czereśnie mniaaam - chodzimy na grandę :) i wspólnie jemy Quote
weszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Pyyyszne są czeresienki - zwłaszcza że kradzione hihi A to jeszcze suczydła ułożone do snu :loveu: Quote
malawaszka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 http://img3.imageshack.us/img3/9683/dsc0750f.jpg :loveu::loveu::loveu: słodkości no :loveu: Quote
Doginka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 A to już są czereśnie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak one razem słodko śpią:loveu::loveu::loveu: Quote
bina66 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 O, RANY!!!! ile tu zmian, dawno mnie nie było, bo ostatnio większość czasu spędzam w szpitalach. Skąd to piękne maleństwo przytargałaś?? Jest Cudowna!!! Pozdrawiam gorąco, choć za oknem zimno, brrrrrrr Quote
AnkaG Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Doginka gdzie ty mieszkasz na Alasce, ze czeresni jeszcze nie jadłaś?:evil_lol: Niunia się do Dirki jak do mamusi przytula. :loveu: Quote
eria Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 AnkaG napisał(a):Doginka gdzie ty mieszkasz na Alasce, ze czeresni jeszcze nie jadłaś?:evil_lol: ja też nie jadłam ! bo jeszcze nie ma ! po spacerze zajrzałam do mojego buszu a tam czereśnie jeszcze zupełnie zielone ;) Quote
weszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 No co Wy :crazyeye: U mnie zatrzęsienie czereśni! Nigdy tyle nie było. Normalnie po kilku dniach były drzewa opędzlowane, a w tym roku sa od tygodnia i nie widać żeby cokolwiek ubyło :lol: Właśnie przed chwilą wróciłyśmy z uczty :lol: bina maleństwo przytargałam znów z Węgier :razz: A teraz trochę popołudniowych fotek. Dzisiaj Vesper po raz pierwszy została luzem puszczona i... jest niesamowita! Pilnuje się, idzie za noga, jak odbiegnie i ją zawołam leci na zabicie :loveu: I cieszy się jak szalona, biega, skacze, goni Dirki :loveu: I uwielbia aportować wszystko - patyczki, buteleczki, śmieci :loveu: stójka hihi Quote
Recommended Posts