weszka Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 biedny porzucony sucz ;) Kijuś ma fasycnację klikerem zwanym przez niego "sztuk" albo "pstryczek-elektryczek". Nauczył się skubaniec, że jak się kliknie i Dirki przyjdzie to trzeba jej dać nagrodę w związku z czym suki zjadły dzisiaj obiad w parku :cool1: Rośnie nam pozytywny szkoleniowiec - drżyjcie fachowcy jak ma taką skuteczność w wieku 2,5 lat :loveu: Quote
weszka Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 klikerowiec :cool1: i jego wychowanka :lol: Quote
weszka Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 a to fota będąca ukoronowaniem spaceru :evil_lol: - Sympa wzbija się do lotu :diabloti: i jeszcze wiewiórki (znów daleko) Quote
eria Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 http://img240.imageshack.us/img240/2163/dsc3121.jpg to zdjęcie zwróciło moją uwagę - w sensie widocznej więzi psa z dzieckiem, odbiór psuje trochę obecność uciętej Sympy, ale i tak fantastycznie wyszło :loveu: Quote
weszka Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='eria']http://img240.imageshack.us/img240/2163/dsc3121.jpg to zdjęcie zwróciło moją uwagę - w sensie widocznej więzi psa z dzieckiem, odbiór psuje trochę obecność uciętej Sympy, ale i tak fantastycznie wyszło :loveu: To prawda :loveu: Kijek ma absolutnego *******ca na punkcie "swoich sznaucerów" jak je nazywa, a one są bardzo za nim :loveu: Dla Dirki to nic specjalnego bo ona jest generalnie towarzyska i łagodna ale Sympa raczej ma ostry charakter i jest psem jednej rodziny, a już dzieci nienawidzi :diabloti: i kocha tylko Kija :razz: Quote
Doginka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Super foty.:loveu: Wyrodna pańcia zapuszkowała pieski za kratkami razem z dzieckiem:mad::diabloti: Olga, od jakiego imienia jest skrót Kijuś?:razz: Quote
madziamn Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ale świetne foty te uszy Sympuli są super:loveu::loveu::loveu: A Kijuś juz kiedys Weszka pisała jak ma na imie trzeba by pogrzebac w postach. Quote
ariss Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 mały z psami rzeczywiście super:loveu: ale uszy Sympy fenomenalne:evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Doginka napisał(a): Olga, od jakiego imienia jest skrót Kijuś?:razz: od Kijaszka :evil_lol: super fotki :loveu::loveu::loveu: mały z psami rewelacja :loveu: Quote
weszka Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Doginko pieski były zapuszkowane, a Kijek miał się bawić w piasku ale oczywiście po paru minutach jak nie mogli być razem to wolał iść do psów :p Historia ksywki Kijusia jest dłuuuga :diabloti: w każdym razie to nie od imienia bo on jest Bartek :cool3: Cieszę się że fotki się podobają :p Wrrrrrrrr wstawiłam dzisiaj nowy av i znów go nie widzę :mad: jak mnie to wkurza :angryy::angryy: Quote
weszka Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 A teraz już dobranocka. Jutro wróg ludzkości o 6.00 :placz::angryy: Quote
Doginka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Wiosna jest przepiękna:loveu::loveu::loveu: Weszko, ty wstawiłaś nowy av, którego nie widać, a mój sam wrócił na miejsce i w końcu go widzę:multi::multi::multi: Quote
ariss Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Doginka nie ciesz się tak bo ja ani weszkowego ani Twojego ava nie widzę:evil_lol: Quote
ariss Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 malawaszka napisał(a):a ja widzę wszystkie :lol: bo Ty po cichu pewnie sobie abonament wykupilaś:evil_lol::diabloti: Quote
eria Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Po 3 dniach nieobecności nie wiem w co ręce włożyć wiec jak mawia koleżanka włożę je chyba do kieszeni :evil_lol: dobre dobre :evil_lol::evil_lol: a ja już o 5.55 fociłam kropelki rosy na polu o wschodzie słonka:loveu: Quote
weszka Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 A teraz swój av widzę, a twojego Doginko niet :angryy: Oszaleć można z tym dogo. Mam mega zwałę pracowniczą. Jechałam do pracy godzinę, ledwo na oczy patrzę i juz bym sobie poszła. Po 3 dniach nieobecności nie wiem w co ręce włożyć wiec jak mawia koleżanka włożę je chyba do kieszeni :evil_lol: Quote
Justa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 http://img208.imageshack.us/img208/2647/dsc3135.jpg Rewelka :loveu: I niech mi ktoś powie, że dzieci nie powinny wychowywać się z psami.. Quote
weszka Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 eria napisał(a): a ja już o 5.55 fociłam kropelki rosy na polu o wschodzie słonka:loveu: :crazyeye: Jesteś szalona mówię Ci :evil_lol: Może jakbym umiała to też bym fociła :roll: Quote
weszka Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Justa napisał(a):I niech mi ktoś powie, że dzieci nie powinny wychowywać się z psami.. Dokładnie! Ten mały szkrab całym sobą kocha swoje suki, koty i w ogóle wszystkie psy, koty i wszelakie zwierzęta. W dodatku ma psią smykałkę i wszystko co z nimi związane łapie w mig :loveu: Mam nadzieję że z tego nie wyrośnie :roll: i będzie z niego w przyszłości rasowy dogomaniak :lol: Quote
weszka Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 eria tu pełna wersja zdjęcia które ci się podobało - obcięłam siebie ale może w oryginale lepiej się ogląda I jeszcze kilka innych. Jakość taka sobie bo moja siostra nie zawsze była w stanie złapać na ostrość - szare i ludzkie obiekty szybko się przemieszczały :evil_lol: - ale popatrzeć można, w końcu to nie konkurs fotograficzny. Quote
weszka Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 ech... a teraz muszę siedzieć w głupim biurze :angryy: i aż mnie skręca jak patrzę na te foty i na pogodę za oknem :placz: Quote
AnkaG Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ech wszystkie siedzimy. Jak będziemy na emeryturze to .... :cool3::diabloti: Quote
norka1911 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Dobry wieczór Weszko,zdjęcia jak zwykle śliczne i widać jak dziewczyny szaleją w tak piękną pogode.No mały koleżka rzeczywiście sprytny:lol: Szkoda że Totuś nie chodzi razem z wami na spacerki;) Quote
Koniczynkakr Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Weszko zdjątka rewelacja:) Suki jak zwykle pięknie się prezentują, po Totku ani śladu perturbacji jelitowych - zadumana minka:) a Kijek jest rozbrajający:loveu:. Ehhhh weekendowe spacery z sukami to jest to.... może by tak powtórzyć naszą niedzielną eskapadę?:) Quote
Recommended Posts