Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

biedny porzucony sucz ;)

Kijuś ma fasycnację klikerem zwanym przez niego "sztuk" albo "pstryczek-elektryczek". Nauczył się skubaniec, że jak się kliknie i Dirki przyjdzie to trzeba jej dać nagrodę w związku z czym suki zjadły dzisiaj obiad w parku :cool1: Rośnie nam pozytywny szkoleniowiec - drżyjcie fachowcy jak ma taką skuteczność w wieku 2,5 lat :loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']http://img240.imageshack.us/img240/2163/dsc3121.jpg
to zdjęcie zwróciło moją uwagę - w sensie widocznej więzi psa z dzieckiem, odbiór psuje trochę obecność uciętej Sympy, ale i tak fantastycznie wyszło :loveu:

To prawda :loveu: Kijek ma absolutnego *******ca na punkcie "swoich sznaucerów" jak je nazywa, a one są bardzo za nim :loveu: Dla Dirki to nic specjalnego bo ona jest generalnie towarzyska i łagodna ale Sympa raczej ma ostry charakter i jest psem jednej rodziny, a już dzieci nienawidzi :diabloti: i kocha tylko Kija :razz:

Posted

Doginko pieski były zapuszkowane, a Kijek miał się bawić w piasku ale oczywiście po paru minutach jak nie mogli być razem to wolał iść do psów :p
Historia ksywki Kijusia jest dłuuuga :diabloti: w każdym razie to nie od imienia bo on jest Bartek :cool3:
Cieszę się że fotki się podobają :p

Wrrrrrrrr wstawiłam dzisiaj nowy av i znów go nie widzę :mad: jak mnie to wkurza :angryy::angryy:

Posted

Wiosna jest przepiękna:loveu::loveu::loveu:
Weszko, ty wstawiłaś nowy av, którego nie widać, a mój sam wrócił na miejsce i w końcu go widzę:multi::multi::multi:

Posted

Po 3 dniach nieobecności nie wiem w co ręce włożyć wiec jak mawia koleżanka włożę je chyba do kieszeni :evil_lol:

dobre dobre :evil_lol::evil_lol:

a ja już o 5.55 fociłam kropelki rosy na polu o wschodzie słonka:loveu:

Posted

A teraz swój av widzę, a twojego Doginko niet :angryy: Oszaleć można z tym dogo.

Mam mega zwałę pracowniczą. Jechałam do pracy godzinę, ledwo na oczy patrzę i juz bym sobie poszła. Po 3 dniach nieobecności nie wiem w co ręce włożyć wiec jak mawia koleżanka włożę je chyba do kieszeni :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):

a ja już o 5.55 fociłam kropelki rosy na polu o wschodzie słonka:loveu:

:crazyeye:
Jesteś szalona mówię Ci :evil_lol:
Może jakbym umiała to też bym fociła :roll:

Posted

Justa napisał(a):
I niech mi ktoś powie, że dzieci nie powinny wychowywać się z psami..

Dokładnie! Ten mały szkrab całym sobą kocha swoje suki, koty i w ogóle wszystkie psy, koty i wszelakie zwierzęta.
W dodatku ma psią smykałkę i wszystko co z nimi związane łapie w mig :loveu: Mam nadzieję że z tego nie wyrośnie :roll: i będzie z niego w przyszłości rasowy dogomaniak :lol:

Posted

eria tu pełna wersja zdjęcia które ci się podobało - obcięłam siebie ale może w oryginale lepiej się ogląda

I jeszcze kilka innych. Jakość taka sobie bo moja siostra nie zawsze była w stanie złapać na ostrość - szare i ludzkie obiekty szybko się przemieszczały :evil_lol: - ale popatrzeć można, w końcu to nie konkurs fotograficzny.

Posted

Dobry wieczór Weszko,zdjęcia jak zwykle śliczne i widać jak dziewczyny szaleją w tak piękną pogode.No mały koleżka rzeczywiście sprytny:lol: Szkoda że Totuś nie chodzi razem z wami na spacerki;)

Posted

Weszko zdjątka rewelacja:) Suki jak zwykle pięknie się prezentują, po Totku ani śladu perturbacji jelitowych - zadumana minka:) a Kijek jest rozbrajający:loveu:. Ehhhh weekendowe spacery z sukami to jest to.... może by tak powtórzyć naszą niedzielną eskapadę?:)