Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

mi róż się podoba, ale nie na gass:evil_lol:
poza tym jakby wszyscy lubili to samo to nudno by było;)

Totek jest śliczny!!!!Jego zdjęcia wywołują u mnie całą masę wspomnień.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ariss Tobie roz:crazyeye:, nie wpadlabym na to:evil_lol:, ale ja jeszcze 4 lata temu nie moglam na ten kolor patrzec, pozniej mi to zwisalo, a teraz? Moj pies smiga w rozu:evil_lol:.

Dirul wyglada CUDNIE:loveu:, jednak dobrze jest brodatym dziewczynom zaakcentowac plec, bo u mnie np wszyscy na spacerach podchodza z sukami i mowia "przywitaj sie z pieskiem":roll:. Przez te wielkie miniksy mysla, ze to jest miniks, a skoro taki duzy to musi byc pies i w dodatku stary (no bo siwy) i do tego broda, wiec facet mur, beton:roll:. Teraz jak smiga w rozu to juz sie z sukami nie zblizaja:evil_lol:. Hebe suki zwisaja, ale ile razy sie zdarzylo, ze ktos podszedl i tamta suka po obwachaniu Hebe wyladowala na niej z klami. Swoja droga nie wiem o co chodzi, ale jej inne suki wybitnie nie lubia:niewiem:.

Ja zdradzilam lancuszkowe rogz'y:evil_lol:

Posted

madziamn wiesz że kradzione zawsze będzie lepsze :razz:
A ja mam znów problem z Totkiem :shake: ma zapalenie jelita grubego. Od wczoraj biegunka z krwią, pognałam dzisiaj do wetki. Dostał antybiotyk w zastrzyku + tabletki na 10 dni. Znów jestem chudsza o dobrych parę zł...:oops::roll: Dzisiaj ma dietę, dopiero jutro popołudniu troszkę może dostać. Jak się kupa unormuje to ok, a jak nie to znów jutro do weta musimy pojechać. Biedny Totek, dopiero się odchował po tułaczce na ulicy, 10 dni temu kastrowany, teraz znów chory :shake: Mam nadzieję że szybko minie.

Posted

Jednak moja wetka jest najlepsza na świecie :) Totek już nic nie wydalił z siebie :multi: A humor ma taki że rano myślałam że go zamorduję - galopady po mieszkaniu i polowania od 5 rano :mad:

Posted

weszka napisał(a):
Jednak moja wetka jest najlepsza na świecie :) Totek już nic nie wydalił z siebie :multi: A humor ma taki że rano myślałam że go zamorduję - galopady po mieszkaniu i polowania od 5 rano :mad:

:loveu: super, że jużsię dobrze czuje, a te galopady to ja znam :mad: nie wiem skąd się wzięło powiedzenie o kociej zwinności bo Fifka to jakaś upośledzona i ci raz z czegoś spada i nie ma w tym ŻADNEJ gracji i lekkości - w jej galopadach po domu też nie ma lekkości tylko stado koni :lol:

Posted

Moja kotka z kocurem to istna lekkosc i gracja, kocurek wazy 10kg, ale u obu nigdy nie uslyszysz stukotu, brzekniecia, poruszaja sie powoli, nigdy sie im nigdzie nie spieszy, mozna ich puscic w sklad porcelany i nic nie bedzie uszkodzone. No, ale druga kotka, mniejsza i lzejsza, na ktora mowimy rottek:diabloti:, chodzi tak, ze zawsze ja slychac wali lapami jakby kazda po 10kg wazyla, do tego wozi sie koszamrnie i ma tendencje do glosnego spadania, nie wspominajac o tym, ze to jest taka gadula, ze jak ktos przychodzi to psy szczekaja, ale wszyscy mowia, zeby kota uciszyc:diabloti:.

Posted

puzzle napisał(a):
Moja kotka z kocurem to istna lekkosc i gracja, kocurek wazy 10kg, ale u obu nigdy nie uslyszysz stukotu, brzekniecia, poruszaja sie powoli, nigdy sie im nigdzie nie spieszy, mozna ich puscic w sklad porcelany i nic nie bedzie uszkodzone. No, ale druga kotka, mniejsza i lzejsza, na ktora mowimy rottek:diabloti:, chodzi tak, ze zawsze ja slychac wali lapami jakby kazda po 10kg wazyla, do tego wozi sie koszamrnie i ma tendencje do glosnego spadania, nie wspominajac o tym, ze to jest taka gadula, ze jak ktos przychodzi to psy szczekaja, ale wszyscy mowia, zeby kota uciszyc:diabloti:.

błahahhha...usmiałam się z ostatniego zdania najbardziej:diabloti:

Posted

puzzle, malawaszka buahahha :D
Totek generalnie chodzi bardzo cicho i jest zwinny i lekki a tylko rano mu rosną kopytka którymi tupie nawet po miękkiej wykładzinie w sypialni :diabloti: i chyba różki też rosną w komplecie :evil_lol:. Dzisiaj znów na mnie polował o 5.15 :mad: Ale najważniejsze że ozdrowiał. Teraz znowuż nie robi koopy wcale :roll:

Miały być fotki na dzieńdoberek ale nie mogę wejść na imageshack :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']kurcze nie sądziłam, że ja kiedykolwiek coś takiego powiem, ale naprawdę w tym różu jej slicznie :oops: :lol::lol::lol:

Ano widzisz! Nigdy nie mów nigdy :cool1:

To jeszcze zapodam starszą panią Sympę :)

też w różu tyle że na smyczy :)

nie znoszę tego pozowania i wyglądam jak pokraczka :diabloti:

Posted

weszka a mozesz mi powiedziec, czy nitkowo-odblaskowy i ten miekko-lekki maja taki sam kolor (tzn czy te jasniejsze elementy w lekkim sa takie jak kolor lancuszka:razz:)?