Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ślicznie:loveu::loveu::loveu:

znów dogo świruje i nie chce zamieniać na link:angryy:

widziałam też wilczaki:loveu::loveu::loveu: i głowe czarnego średniaka i właśnie w tym miejscu zaczyna się mój protest:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='ariss']
ślicznie:loveu::loveu::loveu:

Ślicznie to by było gdyby głowa wyszła ostra ale akurat dawałam smaczka i się Dirulec ruszył :p Ale i tak nawet sympatyczna fotka ;)

i głowe czarnego średniaka i właśnie w tym miejscu zaczyna się mój protest:mad::evil_lol:

Nooo to pretensje do fotografa a nie do mnie :evil_lol::eviltong:

malawaszko ale myśl o przerąbanej wystawie pojawiła się jako druga :eviltong: pierwsza była odruchem serca, a dopiero druga wyszedł ze mnie hodoffca :diabloti:

Posted

[quote name='weszka']
malawaszko ale myśl o przerąbanej wystawie pojawiła się jako druga :eviltong: pierwsza była odruchem serca, a dopiero druga wyszedł ze mnie hodoffca :diabloti:

haha tłumacz sie tłumacz teraz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong:

Posted

http://img301.imageshack.us/img301/4606/dsc2070.jpg
Gently Born Elegant Man - mój nowy sznaucerzy ideał zaraz po Gently Born Lexus :loveu::loveu::loveu: ahhhh chcialabym po nim psa ale do tego to jeszcze laaaaaata.....

aaaaaa teraz zobaczyłam birdołka specjalnie dla mnie :loveu::loveu::loveu: ale na takiego to mi w ogóle życia braknie,a tak bym chciała :placz: chciała bym też niufa i soft coated terriera i.... można by jeszcze wymienić kilka:placz:

Dirki ślicznie wygląda, szkoda tej fotki gdzie ruszyła głową, ślicznie stoi :loveu:

Posted

puzzle, Od-Nowa, koniczynko serdecznie dziękujemy za gratulacje :lol:

JOLY proszę brać fotki - podpis może być "Ekstrawagancja FCI" lub "weszka" do wyboru ;)

eria całe życie przed tobą więc jeszcze masz czas na te wszystkie psiaki ;)

Jeszcze na wspominki sukcesów ;) dobrze że dogomaniacy są wszędzie bo na moich zdjęciach nie widać wszystkich tabliczek a tu pełnia szczęścia :eviltong: Tym razem ja ruszyłam ręką ale Dirul stoi całkiem ok

fot. ROOFI

Posted

weszka napisał(a):
Hahaha sędzia też powiedział że ładny z nas komplet :evil_lol:

takie słowa chyba bardziej cieszą niż suche oceny psa:lol:

Posted

eria napisał(a):
takie słowa chyba bardziej cieszą niż suche oceny psa:lol:

błahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:szczególnie u Mani:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak mi inny sędzia oceniał psa Mania pojawił się gościnnie i powiedział, że jakby on sędziował to by mi kazał biegać jeszcze raz i spytał czy wiem dlaczego.Ja że nie.To mi powiedział, że teraz patrzyłby na psa:-o:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
On jest niemożliwy i niewzbogaca swoich wypowiedzi:diabloti:Ten tekst słyszało już wiele kobiet:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Spoko, dobrze że nie miałam złudzeń że to tekst ogólnie stosowany :eviltong: Mania lubi prawić takie "komplementy".

To teraz wieczorową porą czas na wczorajsze słoneczne wiosenne fotki. Dzisiaj za to syf i mgła cały dzień, że o błocku po kolana nie wspomnę :mad:

kumpelki