weszka Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 coś mi się z włosami stało :diabloti::eviltong::evil_lol: radość zwycięstwa :multi: Quote
malawaszka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 http://img301.imageshack.us/img301/2020/dsc2157.jpg i Elitesse się załapała :loveu: Quote
weszka Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 finały nieostre ale śmiesznie wyszło jak pędzimy w świetle jupiterów Quote
ariss Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ślicznie:loveu::loveu::loveu: znów dogo świruje i nie chce zamieniać na link:angryy: widziałam też wilczaki:loveu::loveu::loveu: i głowe czarnego średniaka i właśnie w tym miejscu zaczyna się mój protest:mad::evil_lol: Quote
ariss Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 oj głowa to trudno,ale ładnie się prezentowała:p Quote
weszka Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='ariss'] ślicznie:loveu::loveu::loveu: Ślicznie to by było gdyby głowa wyszła ostra ale akurat dawałam smaczka i się Dirulec ruszył :p Ale i tak nawet sympatyczna fotka ;) i głowe czarnego średniaka i właśnie w tym miejscu zaczyna się mój protest:mad::evil_lol: Nooo to pretensje do fotografa a nie do mnie :evil_lol::eviltong: malawaszko ale myśl o przerąbanej wystawie pojawiła się jako druga :eviltong: pierwsza była odruchem serca, a dopiero druga wyszedł ze mnie hodoffca :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='weszka'] malawaszko ale myśl o przerąbanej wystawie pojawiła się jako druga :eviltong: pierwsza była odruchem serca, a dopiero druga wyszedł ze mnie hodoffca :diabloti: haha tłumacz sie tłumacz teraz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: Quote
JOLY Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Czy mogę skraść suczkę bearded collie ? :oops:Jeśli tak, to bardzo dziękuję i jak podpisać zdjęcie ? Quote
Od-Nowa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 fotorelacja boska!! serdecznie gratuluję :loveu: Quote
Koniczynkakr Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Weszko gratulacje, zdjęcia boskie, Dirki jak zwykle zreszta pokazała klasę:) Buziak gartulacyjny Quote
eria Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 http://img301.imageshack.us/img301/4606/dsc2070.jpg Gently Born Elegant Man - mój nowy sznaucerzy ideał zaraz po Gently Born Lexus :loveu::loveu::loveu: ahhhh chcialabym po nim psa ale do tego to jeszcze laaaaaata..... aaaaaa teraz zobaczyłam birdołka specjalnie dla mnie :loveu::loveu::loveu: ale na takiego to mi w ogóle życia braknie,a tak bym chciała :placz: chciała bym też niufa i soft coated terriera i.... można by jeszcze wymienić kilka:placz: Dirki ślicznie wygląda, szkoda tej fotki gdzie ruszyła głową, ślicznie stoi :loveu: Quote
weszka Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 puzzle, Od-Nowa, koniczynko serdecznie dziękujemy za gratulacje :lol: JOLY proszę brać fotki - podpis może być "Ekstrawagancja FCI" lub "weszka" do wyboru ;) eria całe życie przed tobą więc jeszcze masz czas na te wszystkie psiaki ;) Jeszcze na wspominki sukcesów ;) dobrze że dogomaniacy są wszędzie bo na moich zdjęciach nie widać wszystkich tabliczek a tu pełnia szczęścia :eviltong: Tym razem ja ruszyłam ręką ale Dirul stoi całkiem ok fot. ROOFI Quote
weszka Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 bina66 napisał(a):pięknie wyglądacie!!:klacz::klacz: Hahaha sędzia też powiedział że ładny z nas komplet :evil_lol: Quote
eria Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 weszka napisał(a):Hahaha sędzia też powiedział że ładny z nas komplet :evil_lol: takie słowa chyba bardziej cieszą niż suche oceny psa:lol: Quote
ariss Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 eria napisał(a):takie słowa chyba bardziej cieszą niż suche oceny psa:lol: błahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:szczególnie u Mani:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak mi inny sędzia oceniał psa Mania pojawił się gościnnie i powiedział, że jakby on sędziował to by mi kazał biegać jeszcze raz i spytał czy wiem dlaczego.Ja że nie.To mi powiedział, że teraz patrzyłby na psa:-o:evil_lol::evil_lol::evil_lol: On jest niemożliwy i niewzbogaca swoich wypowiedzi:diabloti:Ten tekst słyszało już wiele kobiet:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 hehehhehe Ariss to już wszystko jasne :evil_lol: Quote
weszka Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Spoko, dobrze że nie miałam złudzeń że to tekst ogólnie stosowany :eviltong: Mania lubi prawić takie "komplementy". To teraz wieczorową porą czas na wczorajsze słoneczne wiosenne fotki. Dzisiaj za to syf i mgła cały dzień, że o błocku po kolana nie wspomnę :mad: kumpelki Quote
Recommended Posts