Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Trochę sie człek umorduje ale efekt końcowy wynagradza bolące plecy i odciski :lol:

Chyba się nie chwaliłam że na dniach przybędzie nowy członek rodziny. Następczyni Mizi dla mamy :loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']fajnie też patrzeć jak się potem odciski goją :loveu::evil_lol::evil_lol: jak mój na przegubie palca[/quote]

gass była robiona z 4-5h i mnie tylko troszke paluszek bolał:eviltong:więc nie wiem jak ty sobie ten odcisk zrobiłaś:diabloti::evil_lol:

Posted

a wiesz że ja też nie wiem :evil_lol: w trakcie byłam tak zaaferowana ze nie zarejestrowałam by mnie coś bolało :evil_lol: dopiero popołudniu patrze odcisk:evil_lol:

Posted

Fajne kocisko:loveu:, dachowiec to napewno nie jest, przypomina egzotyka, albo persa z domieszka dachowki:diabloti:.

ariss gdybym moja przeliczyla na godziny to pewnie tez wyszloby mi podobnie, ale ja lecialam po 0,5-1 godz codziennie, a po takim dystansie napewno bym sie odciskow nabawila:evil_lol:, ale ja mam delikatne dlonie, jak wybralam sie kiedys na trzydniowy splyw dezetami, to mialam cale dlonie w bablach od wiosel, a niektorzy nie mieli nic:roll:.

Posted

[quote name='Doginka']Ale piękna:crazyeye::loveu: - to chyba nie jest zwykły dachowiec?:razz:[/quote]

Ano nie jest :razz:

[quote name='puzzle']Fajne kocisko:loveu:, dachowiec to napewno nie jest, przypomina egzotyka, albo persa z domieszka dachowki:diabloti:.
[/quote]

Brawo puzzle! To jest prawdziwy egzotyk :) Ma 10 mies. W czwartek jadę do W-wy po nią. Odkupiona z pseudo przez ciotkę z miau, teraz jest u niej w DT no i trafi do mojej mamusi gdzie będzie miała koci raj na ziemi :lol: Ma wyraz pysia jak klon Mizi i dlatego podbiła serducho :loveu:

Mnie odciski się nie robią ale pęka mi kręgosłup po każdym fryzjerstwie. Mimo stolika i niny wygodnej pozycji. Mój kręgosłup woła o pomstę do nieba niestety :roll:

Posted

Ha!:diabloti: No jezeli ma 10 m-cy to jak dorosnie bedzie pieknym kotem:loveu:. Pozna sie z Totkiem:razz:?

Co do kregoslupa to moja mama tak ma, co by nie robila dluzej niz godzine w jednej pozycji, to jest pozniej zle:roll:...

Posted

Oj tak z pewnością będzie to kicia w sam raz dla mamy :loveu:

A ja właśnie zgłosiłam mojego kochanego szarego niedźwiedzia na wystawę championów do Leszna :multi: Zupełnie zapomniałam o tym show (przypomniał mi przed chwilą kolega z pracy, który jest z Leszna) a lubię tam jeździć. No to teraz jak nic muszę Dirulca doprowadzić do ładu coby na championa wyglądał :razz:

Posted

madziamn napisał(a):
przecież Dirulec i tak na championa wyglada:loveu: tylko na zarośnietego:evil_lol::razz:

Co racja to racja :razz:
Pochwalę się, że zamówiłam dzisiaj nowy trymerek do głowy i spray do chłodzenia ostrza w maszynce :p
A jutro wieczorem przyjeżdża kocica :multi:

Posted

a i dobrze, niech się domy zapełniają :lol::loveu: najbardziej podobają mi się łapy tej koteczki ;)

Phi Leszno Leszno... znowu przejedzie gdzieś obok :eviltong:
ale kciuki tak czy owak potrzymam za championkę ;)

Posted

fajowa kocina :loveu:

jaki to trymerek kupiłaś? numer, firmę poproszę :evil_lol: mnie dziś wykiełkowała mysl, żeby jakiś nowy kupić tylko nei wiem jaki - ariss i Doginka pisały o takim i zapomniałam numeru :lol:

Posted

AnkaG napisał(a):
Jaka śmieszna mordeczka :)

Ciekawy jaki charrrakter ma taki egzotyk???

Charakter zapewne jedyny i niepowtarzalny;). Ogolnie to koty lagodne, dajace czlowiekowi normalnie zyc:diabloti:, zdecydowanie lagodne i delikatne, wyrozumiale, spokojne nawet nie tyle w zachowaniu, co w obejsciu i sposobie bycia, zrownowazone, zdecydowanie podchodzace pod persy;).

Posted

malawaszka napisał(a):
fajowa kocina :loveu:

jaki to trymerek kupiłaś? numer, firmę poproszę :evil_lol: mnie dziś wykiełkowała mysl, żeby jakiś nowy kupić tylko nei wiem jaki - ariss i Doginka pisały o takim i zapomniałam numeru :lol:

Mars 326:razz:i eria też jest z niego zadowolona:razz:

ale polecam jeszcze jeden bez którego nie wiem jak sobie radziłam:evil_lol:
Hauptner 07:razz::diabloti: