Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='weszka']Cieszę się że fotki się podobają :) Za chwilkę będzie więcej.
Amiga - Sympa ma po każdej cieczce, Bunia tez tak miała. Dirul odpukać póki co nie zaliczył.
DiunaB. to urocze masz "maleństwo" ;) A jak reszta stadka na taki skromny tymczasowy dodatek???
Reszta stadka przez tego gościa wyprowadziła się na działkę i są tam przeszczęśliwe,bo zima to ich ukochana pora roku,a mrozy im niestaszne.Zresztą dzialka jest 400 m od mojego domu ispędzam z nimi sporo czasu.A fila jest po sterylce i ze swoją siorstką na mrozie mogła by nie przeżyć.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Diuna B.']Reszta stadka przez tego gościa wyprowadziła się na działkę i są tam przeszczęśliwe,bo zima to ich ukochana pora roku,a mrozy im niestaszne.Zresztą dzialka jest 400 m od mojego domu ispędzam z nimi sporo czasu.A fila jest po sterylce i ze swoją siorstką na mrozie mogła by nie przeżyć.

Czyli wszyscy zadowoleni :cool1:

To cd fotencji wyjazdowych

nad jeziorkiem - pańcia i dziewczęta :p

Posted

top 3 :cool3:
1.z kamieniami i lodem - rewelacja
2.lodowy okręt pod światło
3.to z furtką

"na zdrowie" poza konkurencją :diabloti::lol::multi:

koni już nie będzie???????????????????

Po Sympie od razu widać,że to poczciwa kochana sucz :loveu:

Posted

Jak miło że fotki się podobają :multi: chociaż nie są za specjalne bo jakoś nie miałam nastroju do przemyślanych fot. Strzelałam tak o!

Bliss napisał(a):

panny nietrwożliwe? tak jakos dumnie się przechadzały - nie boją się strzałów?

Nawet się nie bały. A ta przechadzka była ok. 23, na powitanie nowego roku już ich nie zabierałam żeby nie zafundować im nadmiaru wrażeń no i mieć wolne ręce na szampana :evil_lol:, a bez smyczy bym się Dirki nie odważyła zabrać bo ona jednak bywa płochliwa dziewczynka.

Od-Nowa napisał(a):
top 3 :cool3:
1.z kamieniami i lodem - rewelacja
2.lodowy okręt pod światło
3.to z furtką

"na zdrowie" poza konkurencją :diabloti::lol::multi:

koni już nie będzie???????????????????

Po Sympie od razu widać,że to poczciwa kochana sucz :loveu:

O i ranking się pojawił :cool1:
Konie może jeszcze jakieś wyskrobię.
A Sympa wcale nie jest poczciwa - to zołza :diabloti: tylko się dobrze kryje :loveu: Tak na serio jest wrogiem wszelkiego stworzenia psiego, toleruje tylko swoje stado, a poza tym jest słodkim suczyskiem.

puzzle napisał(a):
Kurcze ja chce olbrzyma P&S:loveu:

hihi krąg fanów pieprzaków rośnie
jak suki poszły na ognisko to podbiły serca połowy gości i nagle wszyscy takie chcieli mieć :loveu:

Posted

Dopiero teraz zobaczyłam że stuknęła nam 400 stronka!!! To z tej okazji jeszcze trochę fot :)

odpoczynek z zaprzyjaźnioną ciocią

i w kocyk jeden z wujków owinął

a tu już bardziej ruchliwe

no i widoczki

Posted

sucze zdjęcie - ja, moje przyjaciółeczki i suczydła

edit. A teraz już mówię dobranoc bo jutro znów wróg ludzkości o godz. 6 mnie powita :angryy: będzie masakra po 2 tyg. wakacjowania :placz: Byle dotrwać do weekendu!

Posted

ja już w pracy, Ty zapewno też :placz:
Pobudka była tragiczna,ale spacer poranny bardzo miły :loveu:

Śliczne te Wasze górskie leśne fotki :loveu:

Posted

ariss napisał(a):
ale dużo pięknych fot:loveu:ale masz fają czape:loveu:do twarzy Ci,ja bym w takiej wyglądała jak głupek:evil_lol:

Doginka napisał(a):
Gassirowa krąży w moich myślach:evil_lol: - to samo chciałam napisać o czapuli:diabloti:

Dziękuję za komplementa :p Ja to mam taką buzinkę że różne czapusie mi pasują więc czasem z jakąś zaszaleję :razz:

AngelsDream napisał(a):
Piękne nocne zimowe niebo... :cool1:

Miło mi czytać :cool1:

eria napisał(a):
ja już w pracy, Ty zapewno też :placz:
Pobudka była tragiczna,ale spacer poranny bardzo miły :loveu:

Śliczne te Wasze górskie leśne fotki :loveu:

Poranne wstawanie było koszmarem, spacer też. Później w śnieżycy jechałam 1.5 godz. do pracy, w biurze przez większość dnia nie działał internet - bardzo udany pierwszy dzień :angryy:
A w ogóle to mam kiepski nastrój. Nowy rok i stara bida :shake:

Z dobrych wieści zważyłam Totka i waży prawie 2,8 kg :multi: a ważył niecałe 2kg jak przyjechał prawie miesiąc temu. Zbiera się ładnie więc zasłuży na kastrację niedługo :diabloti: