Od-Nowa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 uuu współczuję... akcje prania wszystkiego o 2 w nocy nie należą do przyjemności :mad::mad::mad: Pan Totek pod kreską... wie jednak jak skruszyć serce pańciuchy! Tulaski z Dirki to jego popisowy repertuar :cool3: Quote
eria Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 http://img168.imageshack.us/img168/6987/dsc0618jt9.jpg Dirki tu taka wieeeeelka wyszła :loveu::loveu: ale ślicznie wygląda!! że nie wspomne o tych tulaskach z 'niebieską mendą:evil_lol:' :loveu: Quote
madziamn Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 tulaskami z niebieską menda przebija wszystko te fotki Weszko to na jakiś konkurs sie nadają:loveu: Quote
weszka Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 malawaszka napisał(a):uuu współczuję - a nie ma blokowanego dostępu do kuwety? Nie :shake: myślę że ten typ tak ma z tego co się znam na kotach. Dzisiaj tfu tfu odpukać spokój. Od-Nowa napisał(a): Pan Totek pod kreską... wie jednak jak skruszyć serce pańciuchy! Tulaski z Dirki to jego popisowy repertuar :cool3: Ja w ogóle mam wrażenie że Totek całe uczucie przelał na Dirki :oops: a ja jestem dodatkiem do napełniania miski i sprzątania kuwety :cool3: eria napisał(a):http://img168.imageshack.us/img168/6987/dsc0618jt9.jpg Dirki tu taka wieeeeelka wyszła :loveu::loveu: ale ślicznie wygląda!! Bo ona całkiem sporawa jest :loveu: ostatnimi czasy zmężniała i wzbudza szacuneczek jak ktoś jej nie zna że taka ciapa :evil_lol: madziamn napisał(a):tulaskami z niebieską menda przebija wszystko te fotki Weszko to na jakiś konkurs sie nadają:loveu: Może rzeczywiście wyślę na konkurs do "Mojego Psa" :razz: Quote
weszka Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Mówimy wszystkim pa pa bo jutro w składzie pańcia, Dirul i Sympula wybywamy na kilka dni w górki nacieszyć się zimą :multi: W takim składzie jeszcze nie podróżowałyśmy ale pewnie będzie ok. Totek zostaje pod dobrą opieką w domu i mam nadzieję że nie da czadu opiekunowi :evil_lol: Życzę wszystkim udanego Sylwestra - choć ja nie lubię :diabloti: - i żeby w Nowym Roku było tylko tak jak chcecie :cool1: Quote
AnkaG Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Weszko - miłego wyjazdu i odpoczynku.:lol: Pięknie wyglądał stół wigilijny. Miłość wspaniała a Totka kastruj. :diabloti: Quote
madziamn Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 WESZKO miłego wyjazdu i czekamy na fotki z gór. Spełnienia marzen dla całej Rodzinki ludzko-psio-kociej w Nowym Roku. Quote
madziamn Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Weszko jesteś jeszcze bo mam pytanko o aparat Nikon D60 18-55 mm II znasz może ten model??? Quote
Od-Nowa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 zależy jak bardzo chcesz się wciągnąć w fotografie ;) jeżeli przyszłościowo to odradzam, jeżeli na zdjęcia rodzinne itd to też odradzam a za to polecam jakiegoś canona bo ma potem duuuuuużo tańsze szkiełka niż nikon ;) tak się wcięłam.....:cool1: Quote
eria Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Dzień dobryw tą słoneczną końcówkę roku ;) Wpadłam złożyć życzenia HAPPY NEW YEAR !!!!!! Quote
ewka i haker Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 witamy w nowym roku juz:multi: najlepszego:loveu::lol::multi: Quote
Doginka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Witam w Nowym 2009 Roku:loveu: W tej pięknej Noworocznej porze życzę, co tylko me serce wyrazić może: Zdrowia - bo najważniejsze Miłości - bo najpiękniejsza Radości - bo najweselsza Pięknych marzeń - bo bez nich nudno Wielkich celów - bo bez nich żyć trudno! Quote
puzzle Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 A ja zycze tylo, zeby kazdy nastepny rok byl coraz lepszy i zeby ta piekna psio-kocia sielanka trwala:loveu:, [SIZE="1"]no i stadko sie moze troche powiekszyc:diabloti: Quote
weszka Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Witam w nowym roku i baaardzo wszystkim dziękuję za życzenia :) Wróciłyśmy z bardzo miłego wyjazdu tylko szkoda że tak krótko i jak to zawsze bywa szybko zleciało. Będą foty :) Quote
kiwi Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 chciałam tu zareklamować swój bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/supe-kalendarze-terminarze-na-krakowski-dlug-128343/ zapraszam :) Quote
weszka Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Reklama bardzo wskazana bo potrzeby ogrooomne! A teraz pierwsza część wyjazdowych fotek. wielkie lodowisko czyli zamarznięte Jez. Żywieckie kulig - niestety był na wozach bo mało śniegu jeszcze wtedy było i ja z konikami, ta kobyłka po lewej była wieeelka :) Kary druga para Quote
weszka Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 widoczki Sympula ;) Dirul w zachodzącycm słońcu cdn później :) Quote
ariss Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 piękne foteczki:loveu:i szkoda,że wybrałaś inne okolice bo spacerek napewno byłby udany:diabloti: Quote
AMIGA Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Piekne te zdjęcia, mało piękne - wspaniałe!!! Najlepsze z tym "ihahahahha" roześmianym koniem. No nie, najlepsze te miłosne psio-kocie. Ale właściwie... wszystkie są najlepsze. A moja Amiga znowu ma pokarm i ciążę urojoną :shake: Czy Wasze dziewczynki też tak mają? Moja ma dosłownie po każdej cieczce :-( Quote
Diuna B. Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Moje nigdy nie mają,ale miałam PONkę,które też miała ciążę urojoną bardzo często.A teraz na dt mam wyjątkowo słodkie ,,maleństwo" -4 letnią fila brazileiro,chyba 80 w kłębie i siła konia pociągowego:evil_lol: Quote
weszka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Cieszę się że fotki się podobają :) Za chwilkę będzie więcej. Amiga - Sympa ma po każdej cieczce, Bunia tez tak miała. Dirul odpukać póki co nie zaliczył. DiunaB. to urocze masz "maleństwo" ;) A jak reszta stadka na taki skromny tymczasowy dodatek??? Quote
Recommended Posts