Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

uuu współczuję... akcje prania wszystkiego o 2 w nocy nie należą do przyjemności :mad::mad::mad:

Pan Totek pod kreską... wie jednak jak skruszyć serce pańciuchy! Tulaski z Dirki to jego popisowy repertuar :cool3:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
uuu współczuję - a nie ma blokowanego dostępu do kuwety?

Nie :shake: myślę że ten typ tak ma z tego co się znam na kotach. Dzisiaj tfu tfu odpukać spokój.

Od-Nowa napisał(a):

Pan Totek pod kreską... wie jednak jak skruszyć serce pańciuchy! Tulaski z Dirki to jego popisowy repertuar :cool3:

Ja w ogóle mam wrażenie że Totek całe uczucie przelał na Dirki :oops: a ja jestem dodatkiem do napełniania miski i sprzątania kuwety :cool3:

eria napisał(a):
http://img168.imageshack.us/img168/6987/dsc0618jt9.jpg
Dirki tu taka wieeeeelka wyszła :loveu::loveu: ale ślicznie wygląda!!

Bo ona całkiem sporawa jest :loveu: ostatnimi czasy zmężniała i wzbudza szacuneczek jak ktoś jej nie zna że taka ciapa :evil_lol:

madziamn napisał(a):
tulaskami z niebieską menda przebija wszystko te fotki Weszko to na jakiś konkurs sie nadają:loveu:

Może rzeczywiście wyślę na konkurs do "Mojego Psa" :razz:

Posted

Mówimy wszystkim pa pa bo jutro w składzie pańcia, Dirul i Sympula wybywamy na kilka dni w górki nacieszyć się zimą :multi: W takim składzie jeszcze nie podróżowałyśmy ale pewnie będzie ok. Totek zostaje pod dobrą opieką w domu i mam nadzieję że nie da czadu opiekunowi :evil_lol:

Życzę wszystkim udanego Sylwestra - choć ja nie lubię :diabloti: - i żeby w Nowym Roku było tylko tak jak chcecie :cool1:

Posted

zależy jak bardzo chcesz się wciągnąć w fotografie ;)
jeżeli przyszłościowo to odradzam, jeżeli na zdjęcia rodzinne itd to też odradzam a za to polecam jakiegoś canona bo ma potem duuuuuużo tańsze szkiełka niż nikon ;)
tak się wcięłam.....:cool1:

Posted

Witam w Nowym 2009 Roku:loveu:

W tej pięknej Noworocznej porze życzę, co tylko me serce wyrazić może:
Zdrowia - bo najważniejsze

Miłości - bo najpiękniejsza
Radości - bo najweselsza
Pięknych marzeń - bo bez nich nudno
Wielkich celów - bo bez nich żyć trudno!

Posted

A ja zycze tylo, zeby kazdy nastepny rok byl coraz lepszy i zeby ta piekna psio-kocia sielanka trwala:loveu:, [SIZE="1"]no i stadko sie moze troche powiekszyc:diabloti:

Posted

Witam w nowym roku i baaardzo wszystkim dziękuję za życzenia :)
Wróciłyśmy z bardzo miłego wyjazdu tylko szkoda że tak krótko i jak to zawsze bywa szybko zleciało. Będą foty :)

Posted

Reklama bardzo wskazana bo potrzeby ogrooomne!

A teraz pierwsza część wyjazdowych fotek.

wielkie lodowisko czyli zamarznięte Jez. Żywieckie

kulig - niestety był na wozach bo mało śniegu jeszcze wtedy było

i ja z konikami, ta kobyłka po lewej była wieeelka :)

Kary

druga para

Posted

Piekne te zdjęcia, mało piękne - wspaniałe!!!
Najlepsze z tym "ihahahahha" roześmianym koniem. No nie, najlepsze te miłosne psio-kocie. Ale właściwie... wszystkie są najlepsze.
A moja Amiga znowu ma pokarm i ciążę urojoną :shake: Czy Wasze dziewczynki też tak mają? Moja ma dosłownie po każdej cieczce :-(

Posted

Moje nigdy nie mają,ale miałam
PONkę,które też miała ciążę urojoną bardzo często.A teraz na dt mam wyjątkowo słodkie ,,maleństwo" -4 letnią fila brazileiro,chyba 80 w kłębie i siła konia pociągowego:evil_lol:

Posted

Cieszę się że fotki się podobają :) Za chwilkę będzie więcej.
Amiga - Sympa ma po każdej cieczce, Bunia tez tak miała. Dirul odpukać póki co nie zaliczył.
DiunaB. to urocze masz "maleństwo" ;) A jak reszta stadka na taki skromny tymczasowy dodatek???