AnkaG Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 waszuniu - młody strzelczyku z okazji urodzin życzę by spełniały się wszystkie twoje najsekretniejsze życzenia. Super wyglądałaś jako gejsza. :lol: Quote
malawaszka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Olga 100 LAT!!!! Spełnienia marzeń ludzkich i tych z psiego świata i jak najmniej sznupkowych bidoczków do ratowania!!! :laola: :drinking: Quote
weszka Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 wszystkim baaaardzo dziĘkujĘ za piĘkne Życzenia! JesteŚcie wspaniali! Quote
weszka Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Dirki dostała cieczkę więc wypady na psi wybieg i inne biegi mamy z głowy na najbliższe 3 tyg. Niezbyt fajnie. A z ciekawostek to w poniedziałek wieczorem przyjeżdża Pan Kot! Mam stresss jak to będzie ale mam nadzieje że się dogadają. Znaczy o Dirki jestem spokojna tylko żeby kot się dopasował do psiego towarzystwa. Quote
eria Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ja czegoś nie wiem :oops: U Ciebie jest ten średniak ? to pies przecież.... jaki kot ? znowu czegos nie wiem :shake::evil_lol: Quote
puzzle Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 eria napisał(a):ja czegoś nie wiem :oops: U Ciebie jest ten średniak ? to pies przecież.... jaki kot ? znowu czegos nie wiem :shake::evil_lol: Bo weszka to kobieta renesansu i za rzadko tu wpadasz, zeby za wszystkim nadazyc:evil_lol: Quote
weszka Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 No to się ciotka zakręciłaś ;) Średniak jest w hotelu k/Krakowa. A oto wyjaśnienie kociej sprawy --> http://www.dogomania.pl/forum/11332261-post3706.html Quote
eria Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 a upiększylaś sredniaka ?? :loveu: ja czekałam na foty jego metamorfozy !! lece zobaczyć co z kotem:lol: Puzzle- po kilka razy dziennie tu jestem :evil_lol: edit. aaaaaaaaaa jaki ten kot piękny !!!!!!!! :loveu::loveu::multi: Quote
puzzle Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 eria napisał(a): Puzzle- po kilka razy dziennie tu jestem :evil_lol: widocznie i tak za malo:evil_lol: Quote
weszka Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Hihi puzzle nie przesadzaj ;) aż tyle się tu nie dzieje :evil_lol: Średniaka o wdzięcznym imieniu Fabio jeszcze nie upiększyłam bo w tygodniu absolutnie nie mam kiedy. Będę się starać podjechać do niego w weekend, tyle że niestety trzeba w hotelu być do godz. 10 co jest dla mnie masakrą w weekend. Można też być popołudniu ale wtedy jest ciemno jak w doopie i ani fot ani zabiegów fryzjerskich nie ma jak zrobić. Quote
Od-Nowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 czyli już tylko kilka dni dzieli Cię od zakocenia :lol::multi: wyprawka przygotowana?? to wielki krok dla domowników ;) trzymam kciuki,żeby wszystko się udało jak najlepiej ;) bedziesz miała piękny grafitowy duecik :lol: Quote
ariss Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ja też trzymam mocno kciuki żeby wszystko było tak jak powinno być:loveu: Quote
weszka Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Kciuki pewnie się przydadzą. A jutro jadę kupić koci zestaw startowy ;) Quote
weszka Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Może ktoś się skusi na kalendarz ze zdjęciami zrobionymi przez bubu - jest śliczny! http://www.dogomania.pl/forum/f99/kalendarze-a3-2009r-schroniskowe-historie-bezdomna-codziennosc-na-zywiec-126475/ Quote
weszka Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Dostałam dzisiaj śliczny prezent mikołajkowy - Faro znalazła na środku ruchliwego skrzyżowania sznaucerkę! No więc w samochód i po nią pojechałam. Ale nie zabawiła długo bo znalazła się właścicielka - cała we łzach i nerwach. Pouczyłam że pies ma mieć obrożę z adresówka no i pojechały do domu. a oto nasz mały gość Quote
Od-Nowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 prezent na mikołaja :cool1: chciałoby się :evil_lol: dobrze,że wróciła do domu :multi: Quote
AnkaG Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ale ktoś ją ostrzygł - ten ogon :evil_lol: Ty to masz ciotka wielkie serce. :lol: Quote
eria Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ale ślicznotka u Ciebie gościła :loveu: miejmy nadzieję że to wydarzenie będzie nauczką dla właścicielki ;) a Dirki jest rewelacyjna jeśli chodzi o przyjmowanie obcych psów do domu ! Quote
weszka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Od-Nowa napisał(a):prezent na mikołaja :cool1: chciałoby się :evil_lol: dobrze,że wróciła do domu :multi: A pewnie że by się chciało :roll: Taki mały brzdząc jest super :loveu: Dirki się na mnie obraziła że przyniosłam taki super prezent, a później zabrałam :mad: AnkaG napisał(a):Ale ktoś ją ostrzygł - ten ogon :evil_lol: Ty to masz ciotka wielkie serce. :lol: Powiedziałam pani że ten ogon to dziwny i tak się nie robi, a ona na to że lepszy taki niż łysy jak u szczura :-o Coż rzecz gustu bo dla mnie taka kita wygląda idiotycznie :angryy: Serce to miała Faro że nie przeszła obojętnie. Ja tylko ją przechowałam. eria napisał(a):ale ślicznotka u Ciebie gościła :loveu: miejmy nadzieję że to wydarzenie będzie nauczką dla właścicielki ;) a Dirki jest rewelacyjna jeśli chodzi o przyjmowanie obcych psów do domu ! Słodziak owszem i też mam nadzieję że te przeżycia czegość właścicielkę nauczą. Zresztą 6 grudnia jest dla niej pechowy bo rok temu odeszła jej poprzednia 9-letnia miniaturka cz-s, a teraz w 1. urodziny zgubła się Lamia (bo tak ma na imię). A Dirki no cóż - takie dobre z niej suczysko :loveu: Quote
malawaszka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 hahaha ogon jak u Samby Kojotowej :evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Jak widzę to ogon rozłożył wszystkich na łopatki. :evil_lol: Dirki ma po pańci wielkie przyjazne serducho. :lol: Quote
madziamn Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 A mnie się ten ogon podoba nawet jest taki no... jedyny w swoim rodzaju i może robic za znak szczególny:evil_lol:. Sunia śliczna ale dobrze że się właścicielka znalazła choc Dirki pewnie przydał by sie taki brzdąc do towarzystwa. A jak tam zakocenie Weszko??? Quote
Doginka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Piękna sznupeczka:loveu:, tylko ten ogon...........:crazyeye::shake: Quote
Recommended Posts