Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

To pochwalę się wam moimi planami :) Jak wszystko dobrze pójdzie to w przyszły weekend przyjedzie do mnie takie kocie cudo :loveu:
Muszę choć trochę zapełnić mieszkanie bo puuusto :shake:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ano cudo! W dodatku biedak bezdomny - oprócz niego jest jeszcze jeden taki niebieski tylko ma białe włoski na przodzie i mała puchata czarna koteczka. Póki co są trochę dzikuski ale jutro przyjeżdżają do fundacji Felis w Lublinie i okaże się jak to z nimi jest. Jak się okaże że rokuje na kota domowego to przyjedzie w moje gościnne progi. Zawsze mi się takie niebieskie kociska podobały :)

Posted

A to też ale po nowym roku. Wcześniej byłby kłopot logistyczny ze zorganizowaniem opieki nad zwierzyńcem bo rozjeżdżamy się w okresie poświąteczno-noworocznym. Ale przy okazji wstępnego szukania kotka dla mamy znalazłam dla siebie. to chyba przeznaczenie ;)

Posted

Doginka napisał(a):
Mówisz, że Dirki będzie miała nową kocią:loveu: zabaweczkę:cool3::diabloti:

madziamn napisał(a):
śliczna kicia :loveu::loveu::loveu:
a co na to Dirki?

Dirki jest przyjacielem wszelkiego stworzenia więc o bezpieczeństwo pana kota się nie martwię :p raczej w drugą stronę :evil_lol:

Posted

Macie już kalendarze na 2009 rok? Jeśli nie to polecam kalendarz "Wybierz Miśka". Dzisiaj odebrałam od Tweety i jest super - no i cel szczytny bo kasa idzie na bezdomniaki. Można kupić na bazarku, allegro i stronie Viva!.

Posted

W czerwcu br. w okolicach Chocianowa (woj. dolnośląskie) zaginęła ZOSIA sznaucerka średnia.
Zosia była pod opieką rodziny w czasie nieobecności jej właścicieli. Niestety dopiero teraz właściciele się o tym dowiedzieli. Za wszelką cenę starają się odnaleźć Zosię - są z nią ogromnie związani, a za sunią bardzo tęskni 4-letni chłopczyk :-(
Zosia jest wysterylizowana, ma tatuaż w pachwinie.

Jeśli ktokolwiek widział taką sunię, jeśli w okolicy pojawiła się dorosła sznaucerka której wcześniej nie było proszony jest o kontakt kiara_et@interia.pl

PROSIMY O POMOC W SZUKANIU ZOSI!!!

Posted

jak impreza? jaki miałaś stroj? może jakaś foto relacja ;) ?

piękny ten kocurek, cudo!!!! widzę, że powiększasz się ;)

udał się transport sznaucerka?

szkoda mi bardzo Zosi, oby się odnalazła, mam nadzieję, że się jej nic nie stało i żyje.

Posted

[quote name='brygidakuzniak']- piękne zdjęcie imprezowe
- mam nadzieję, że zobaczymy się jutro na wybiegu, będę ok 19.00
Hihi cieszę się że sie podoba moje drugie oblicze :cool3:
Ja niestety nie będę jutro, mam fryzjera.

Posted

weszka napisał(a):
Hihi cieszę się że sie podoba moje drugie oblicze :cool3:
Ja niestety nie będę jutro, mam fryzjera.

łoł, szkoda :(
zapisałam sobie w kalendarzu ten termin jako prawdopodobny parę dni temu - hehe. Jak bedziesz szła następnym razem, to puść sms-ka. W tym tygodniu, a przynajmniej z początkiem, powinnam wracać do domu o przyzwoitej porze. Pa pa :lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Szkoda :( ale niestety tak wyszło ze zmianami mojej fryzjerki, chciałam iść we wtorek ale wtedy jest na rannej zmianie, a ja na środę muszę wyglądać jak człowiek ;) Jeśli się uda to będę we wtorek ale póki co nie wiem jak wyjdzie z czasem - dam znać na kom.

Posted

ja nie mogę :crazyeye: przebranie jest po prostu GENIALNE !!!!

Średniaczek po Twoich zabiegach upiększających będzie nie do poznania:loveu:

a w ogóle to witamy poniedziałkowo :-(