Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Sunia oporządzona. Ma charrrrakterek jak na miniaturkę przystało ;) Kłapała ząbkami ale ja sobie nic z tego nie robiłam więc dawała spokój. W schronisku mówili że miała jakiegoś wrzoda pod szyją i chyba stąd ma uraz bo nie chce sobie dać poobcinać akurat tam - ma kilka strąków ale nie dałam rady sama jej opanować, a nie chciałam jej uciąć. jutro jak będziemy u wetki to dokończę :)
No ale powiem Wam że maleńka jest ładniutka! Chcecie zobaczyć???

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żyjemy po pierwszej wspólnej nocy :lol: Tekla jest grzeczna, ładnie spała, nic nie rozrabiała ani nie pakowała się do łóżka :cool3:. Gorzej z Bunią, która postanowiła absolutnie nie tolerować gościa :mad::angryy: - więc chodzi w kagańcu :diabloti:
A to taki właśnie mam zestaw - pospacerowy :p

Posted

Witam,już jestem;)
Glucior wygląda jak prawdziwy Glucior czyli jak na prawdziwego ślimaka przystało:eviltong:
A mała jest śliczna no i po fryzowaniu dużo lepiej:lol:

Posted

Witaj Gassira! Jak poszło w Poznaniu????

Podobało Wam się to zdjęcie więc wrzucam w oryginale - bez wykadrowania tak jak było wcześniej. Lepiej widać gdzie Dirki wlazła :)

Posted

My się nie wystawiałyśmy w Poznaniu!!!!
W swojej klasie,czyli największych berbeciów;) osiągnełyśmy wszystko co chciałyśmy-3 wspaniałe opisy:loveu:
Z wystawianiem startujemy od marca-wtedy trzymajcie mocno kciuki:lol:

Posted

Drżyjcie konkurenci jak Gassula wpadnie na ringi ;) - śliczna z niej dziewczynka.
A Dirki dziś znów zdarła firankę... normalnie nogi z szarej doopy powyrywam :angryy::angryy::mad: Już odsunęłam w miejscu gdzie włazi na obserwacje to i tak się udało :mad: Nie wiem co jej odbiło ostatnimi czasy ale to jest nie do wytrzymania.

Posted

weszka napisał(a):
Żyjemy po pierwszej wspólnej nocy :lol: Tekla jest grzeczna, ładnie spała, nic nie rozrabiała ani nie pakowała się do łóżka :cool3:. Gorzej z Bunią, która postanowiła absolutnie nie tolerować gościa :mad::angryy: - więc chodzi w kagańcu :diabloti:

ooo to baBunia ma muchy w nosie :loveu: wolno jej z racji wieku ;)

ale szczęście, że Tekla spokojna przy dużych dziewczynkach bo nie mogę sobie wypbrazić co by było jakby miała taki charrakterrek jak moja Luna :shake: siwy dym :lol:

Posted

Tekla spokojne całe szczęście. Ale Bunia daje popalić :angryy: cały czas jest w kagańcu bo się rzuca nie na żarty :angryy::shake: i boję się żeby Tekli krzywdy nie zrobiła. Jędza jedna!

Posted

Oj nadal nas straszą, że będzie nieczynne Dogo między 24 a 8 rano!
Biedna Bunia - wiem co to znaczy, jak pies musi chodzić w kagańcu w domu, bo tak było u nas z Amiga jak Bono do nas został przywieziony :evil_lol: Czy Wy moze wiecie, kto mi sprawił taki prezencik??? ;)

Posted

Amiga jesli o mnie chodzi to ja nic nie wiem na ten temat :diabloti: Jaki Bono :evil_lol::eviltong::crazyeye::crazyeye::crazyeye:????

Uraczę Was zdjęciami ślimaków żeby uczcić że dogo działa :p Ładne prawda?

Posted

AMIGA napisał(a):
Oj nadal nas straszą, że będzie nieczynne Dogo między 24 a 8 rano!
Biedna Bunia - wiem co to znaczy, jak pies musi chodzić w kagańcu w domu, bo tak było u nas z Amiga jak Bono do nas został przywieziony :evil_lol: Czy Wy moze wiecie, kto mi sprawił taki prezencik??? ;)

może zapomnieli tego napisu usunąć, oby :razz:

Posted

AMIGA napisał(a):
Myslisz, że to jest możliwe, że ktoś zapomniał??

mam info od Admina:

W ciagu nastepnych kilku dni szykuje sie przejscie na nowy serwer... tym razem z pamiecia 8GB RAM powinno smigac... ale juz teraz powinno byc troche lepiej...