weszka Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Sunia oporządzona. Ma charrrrakterek jak na miniaturkę przystało ;) Kłapała ząbkami ale ja sobie nic z tego nie robiłam więc dawała spokój. W schronisku mówili że miała jakiegoś wrzoda pod szyją i chyba stąd ma uraz bo nie chce sobie dać poobcinać akurat tam - ma kilka strąków ale nie dałam rady sama jej opanować, a nie chciałam jej uciąć. jutro jak będziemy u wetki to dokończę :) No ale powiem Wam że maleńka jest ładniutka! Chcecie zobaczyć??? Quote
weszka Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Tu jest wątek TEKLI - zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98841 Quote
weszka Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Żyjemy po pierwszej wspólnej nocy :lol: Tekla jest grzeczna, ładnie spała, nic nie rozrabiała ani nie pakowała się do łóżka :cool3:. Gorzej z Bunią, która postanowiła absolutnie nie tolerować gościa :mad::angryy: - więc chodzi w kagańcu :diabloti: A to taki właśnie mam zestaw - pospacerowy :p Quote
ariss Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Witam,już jestem;) Glucior wygląda jak prawdziwy Glucior czyli jak na prawdziwego ślimaka przystało:eviltong: A mała jest śliczna no i po fryzowaniu dużo lepiej:lol: Quote
weszka Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Witaj Gassira! Jak poszło w Poznaniu???? Podobało Wam się to zdjęcie więc wrzucam w oryginale - bez wykadrowania tak jak było wcześniej. Lepiej widać gdzie Dirki wlazła :) Quote
ariss Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 My się nie wystawiałyśmy w Poznaniu!!!! W swojej klasie,czyli największych berbeciów;) osiągnełyśmy wszystko co chciałyśmy-3 wspaniałe opisy:loveu: Z wystawianiem startujemy od marca-wtedy trzymajcie mocno kciuki:lol: Quote
weszka Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Drżyjcie konkurenci jak Gassula wpadnie na ringi ;) - śliczna z niej dziewczynka. A Dirki dziś znów zdarła firankę... normalnie nogi z szarej doopy powyrywam :angryy::angryy::mad: Już odsunęłam w miejscu gdzie włazi na obserwacje to i tak się udało :mad: Nie wiem co jej odbiło ostatnimi czasy ale to jest nie do wytrzymania. Quote
malawaszka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 weszka napisał(a):Żyjemy po pierwszej wspólnej nocy :lol: Tekla jest grzeczna, ładnie spała, nic nie rozrabiała ani nie pakowała się do łóżka :cool3:. Gorzej z Bunią, która postanowiła absolutnie nie tolerować gościa :mad::angryy: - więc chodzi w kagańcu :diabloti: ooo to baBunia ma muchy w nosie :loveu: wolno jej z racji wieku ;) ale szczęście, że Tekla spokojna przy dużych dziewczynkach bo nie mogę sobie wypbrazić co by było jakby miała taki charrakterrek jak moja Luna :shake: siwy dym :lol: Quote
weszka Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Tekla spokojne całe szczęście. Ale Bunia daje popalić :angryy: cały czas jest w kagańcu bo się rzuca nie na żarty :angryy::shake: i boję się żeby Tekli krzywdy nie zrobiła. Jędza jedna! Quote
weszka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Hi hip hurrra! Dogo odżyło :D Ciekawe na jak długo ;) Quote
AMIGA Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Oj nadal nas straszą, że będzie nieczynne Dogo między 24 a 8 rano! Biedna Bunia - wiem co to znaczy, jak pies musi chodzić w kagańcu w domu, bo tak było u nas z Amiga jak Bono do nas został przywieziony :evil_lol: Czy Wy moze wiecie, kto mi sprawił taki prezencik??? ;) Quote
weszka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Amiga jesli o mnie chodzi to ja nic nie wiem na ten temat :diabloti: Jaki Bono :evil_lol::eviltong::crazyeye::crazyeye::crazyeye:???? Uraczę Was zdjęciami ślimaków żeby uczcić że dogo działa :p Ładne prawda? Quote
Matusz Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 AMIGA napisał(a):Oj nadal nas straszą, że będzie nieczynne Dogo między 24 a 8 rano! Biedna Bunia - wiem co to znaczy, jak pies musi chodzić w kagańcu w domu, bo tak było u nas z Amiga jak Bono do nas został przywieziony :evil_lol: Czy Wy moze wiecie, kto mi sprawił taki prezencik??? ;) może zapomnieli tego napisu usunąć, oby :razz: Quote
eria Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 fajne Gluciory -czy to już jest docelowe ich lokum ? Quote
weszka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 To jest Glucior http://img85.imageshack.us/img85/35/pb131168kg4.jpg Quote
weszka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 eria napisał(a):fajne Gluciory -czy to już jest docelowe ich lokum ? Nie, dopiero jutro odbieram apartament :p Quote
AMIGA Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Matusz napisał(a):może zapomnieli tego napisu usunąć, oby :razz: Myslisz, że to jest możliwe, że ktoś zapomniał?? Quote
ariss Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 śliczny Gluciorek:eviltong: jakąś obróżke byś mu zafundowała,żeby się chłopak wyróżniał!!!Hahahahahaha;) Quote
Matusz Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 AMIGA napisał(a):Myslisz, że to jest możliwe, że ktoś zapomniał?? mam info od Admina: W ciagu nastepnych kilku dni szykuje sie przejscie na nowy serwer... tym razem z pamiecia 8GB RAM powinno smigac... ale juz teraz powinno byc troche lepiej... Quote
weszka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Może jakąś naklejaną aplikację na muszlę :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts