Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

no DIRKI gwiazdeczką niewątpliwie jest:loveu: ślicznie wyglada panienka.
Ja Andulkę tak naprawdę wyciągnęłam z rąk pseudohodowcy:angryy:. Planowałam kupic szczeniaka we wrześniu ale jak ją zobaczyłam i warunki w jakich zyją te psiaki serce mi o mało nie pękło. Anda ma rodowód a co do reszty która tam została to pojęcia nie mam. Próbowałam się skontaktowac z hodowlą skad Anda pochodzi ale narazie bezskutecznie. Dotarłam tylko do ich strony w necie. Z gosciem chętnie zrobiłabym 'porządek" ale nie wiem jak.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziamn dobrze że ją wzięłaś. Niestety cieżko znaleźć bata na takich pseudo i w tym cały problem. Dopóki będzie popyt na nierodowodowe szczenięta i ludzie będą bezmyślnie dawać zarobek takim typkom to biznes się będzie kręcił :angryy:

A teraz w ramach przerwy do pracy - zaległe foteczki :)

niezbyt udane zdjęcie pt. Dirki w postawie

i biegi za jabłkami

;) ja złapię! ja!

Posted

sliczne zdjęcia ale świetnie wyszło to porównanie z mini kuzynem :evil_lol:
PS.też myslę ze dobrze zrobiłam przynajmniej następny idiota nie będzie jej eksploatował do granic możliwości

Posted

Hehe jak się człek poskarży to się nagle zrobił ruch :evil_lol: Jak miło :multi: Bardzo sie cieszę że wpadacie nawet jak się nie odzywacie - choć lepiej proszę się odzywać :razz:

Posted

witamy się poweekendowo ! co tu taka cisza ? :cool3:

ojeej ile fotek dwie strony temu:loveu::loveu::multi: Dirkulec w postawie bomba:loveu: a w galopie to już atomowa hihihihi:evil_lol:

Posted

I my się witamy :) Żyjemy i miło że do nas zaglądacie. Ja ostatnio coś mam dobę za krótką na wszystko ;)
Za to dzisiaj odkopałam rolki i wieczorem poszalałam w parku! Dirki się podobało ściganie pańci na kółkach ;) Ciekawe czy jutro się ruszę bo zastana jestem jak stare truchełko hehehe

edit. jest tylko minus taki że Dirki zgubiła obrożę, najnowszą Rogza tą szaro-żółtą buuuu :placz: i adresówkę :placz:

Posted

edit. jest tylko minus taki że Dirki zgubiła obrożę, najnowszą Rogza tą szaro-żółtą buuuu :placz: i adresówkę :placz:

może ktoś zadzwoni :cool3:
jak mogła zgubić obróżke?

Posted

Tez tak sobie marzę że jak jakiś psiarz znajdzie to zadzwoni... ja bym tak zrobiła. W sumie w parku głównie psiarze więc jest szansa.
Jak mogła zgubić sama nie wiem... jakoś chyba szalejąc z biglem ;) ale nie jestem pewna. To taki patent ktory można przy odrobinie starania zgubić ;)

Posted

Zdolne te sznupki Anda adresówkę zgubiła już na pierwszym spacerze na którym ją miała, co do obroży rzeczywiście nie jest to łatwe zgubic ale Dirki zdolna jest :diabloti:

Posted

Czesc pieprzaste dziewczynki :loveu:, wiedze ze sie fryzujecie, hehe mnie czeka zrobienie moich gigantow, ale jakos ciagle mi nie po drodze do tego :evil_lol:

super fotki :multi: