weszka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Tak ucho zdecydowanie żyło własnym życiem ;) Kciuki się przydadzą bo to zawsze skomplikowana operacja logistyczna. Muszę najpierw iść z samą Bunią, złapać i wrócić po Dirki :) Quote
weszka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Seria z moim ulubionym modelem (poza psami oczywiście hihi). Kijuś na łące :) człoganko Quote
malawaszka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 :klacz: :mdleje: cudne te fotki!!!!!!! :loveu: Quote
madziamn Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Weszko fotki są prześliczne:loveu:. Ach te sznupkowe mordencje:diabloti: i jak tu nie kochac:eviltong::cool3:. Kijuś też swietny, dzieci oprócz psów sa rzeczywiście świetnym obiektem do focenia. Mój nowy skarb natomiast właśnie śpi mi na nogach. Nie odstępuje mnie dosłownie na krok (gdzie ja tam i ona).Anda, bo tak się wabi, ma 3 latka pochodzi z SZAMOCIŃSKIEJ PSIARNI dlatego kiedyś pytałam czy znasz taką hodowlę. Jest bardzo spokojna (ale może to efekt upału za oknem i cieczki ,którą właśnie dostała) i mało szczekliwa jak na sznupka. Nie cierpi dużych aut:angryy:-te obszczekuje namietnie. Ale tu się z nią zgadzam ja też nie cierpię tego hałasu, który dzieki nim mam za oknem. To narazie tyle o moim skarbie. Myzianko dla DIRKI I BUNIULKI. Quote
bina66 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 cudowne są te nasze sznaucerki, a zdjęcia przepiękne Quote
eria Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 :loveu:boskie fotki :loveu::loveu: ucho Sympy hihih :evil_lol::evil_lol: a mocz ja łapałam u Foxi chochelką do zupy:evil_lol: bo ona jak kucnie to przy samej ziemi:shake::evil_lol: i rondelek nie wchodził w grę;) Quote
weszka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Bardzo mi miło że się foteczki podobają :p madziamn fajnie że masz Andusię :loveu: bo z pewnością dostarczy wiele radości. Może nam ją pokażesz? Operacja łapanie siuśków się powiodła :razz: Złapano do rondelka (eria patent z chochelką też jest mi znany hihi), przelano do pojemnika i w drodze do pracy zawiozłam do laboratorium. Zobaczymy jakie będą wyniki. Quote
weszka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Muszą! eria widzę że Ty też urobiona po pachy w robocie hihihi :cool3::evil_lol: Quote
eria Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='weszka']Muszą! eria widzę że Ty też urobiona po pachy w robocie hihihi :cool3::evil_lol: luzik totalny, szef w Czechach, siedze se na dogo i co jakiś czas odbieram jakiś telefon hihi :evil_lol: znów mnie czeka wycieczka na pocztę ale to późnieeeeeeeeeeeej :diabloti: Quote
weszka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 U mnie też cisza, spokój i luz. A jestem dzisiaj tylko do godz. 13 bo potem mam coś do załatwienia :razz: Quote
Hanna R. Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Olga, nic się nie zmieniło w sprawie Gina ? Wysyłać ??? Quote
AnkaG Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 No to czekamy na wyniki sioo. Fajne fotki. Lubię takie maluchy. Ale u kogoś. :eviltong: Uszy ma Sympa zajefajne. :razz: Quote
madziamn Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 myślałam o tym aby Andusi założyc galeryje ale jeszcze nie potrafię. postaram się u Ciebie cosik wkleic. I JAK TU NIE ROZPUŚCIC SZNUPA :evil_lol: Dla tych co nie widzieli MÓJ PSI ANIOŁEK:lilangel:CZYLI FIONKA: OBIE KOCHAM BARDZO MOCNO I KAZDA Z NICH MA NA ZAWSZE MIEJSCE W MYM SERCU. Quote
weszka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 HankaRupczewska napisał(a):Olga, nic się nie zmieniło w sprawie Gina ? Wysyłać ??? Niestety nic :shake: nadal siedzi w hotelu i czeka więc bardzo proszę o anons w DP. Kiedy by się ukazał? AnkaG napisał(a):No to czekamy na wyniki sioo. Sioo jak marzenie :multi: Wszystko ok :multi: madziamn napisał(a):. OBIE KOCHAM BARDZO MOCNO I KAZDA Z NICH MA NA ZAWSZE MIEJSCE W MYM SERCU. Słodka sunia :loveu: Oczywiście że każda ma swoje miejsce, każdy skarbek dużo wnosi w nasze życie :loveu: i jest KIMŚ :loveu: Quote
AnkaG Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 A pytałaś o ten syrop? Dzisiaj rozmawiałam z Irenką i Maksiu prawie już nie popuszcza. Maksiu to ten piesek co artykuł był w Moim Psie (Anioły i złoty pies). Kojarzysz? Madziamn ja mam cztery miniatury czarno-srebrne. :lol: Grubiutka ta niunia. Skąd ją wzięłaś? Quote
weszka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 A tak w ogóle to Dirki była dzisiaj pierwszy raz w salonie fryzjerskim :cool1: Tak dla odmiany zamiast sama się męczyć to postanowiłam oddać ją w ręce fachowca. Wzbudziła zachwyt :loveu: jaka śliczna, jaką ma wspaniała sierść, jaka grzeczna, mądra i przytulasta. Same superlatywy :loveu: choć parę prób zakonczenia przed czasem podjęła ale trudno się dziwić jak się sti prawie 3 godz. na stoliku. Rzeczywiście zachowywała się jak dama a myślałam że będzie nieznośna bo nie jest przyzwyczajona do salonu. Wygląda ładnie, schludnie - skubały ją 4 osoby :crazyeye: Ale w sumie z satysfakcją stwierdzam że wygląda tak jak ja bym ją zrobiła :razz: czyli nie jest źle z moimi umiejętnościami :cool3: To parę fot ze spaceru po męczącym pobycie w SPA :p Quote
weszka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Cholera zapomniałam o syropie! Zapytam mailowo ;) Wrrr więcej fot nie będzie dzisiaj po padła bateria w aparacie i nie mam jak zgrać. Tak więc cdn jutro. Quote
eria Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 jeśli chodzi o ten propalin, to brała go nasza znajoma sznupka Figa po sterylizacji, bo popuszczala i pomógł !!! edit. Dirki wygląda cudnie !! swoją drogą - to musiał być jakiś dobry polecony salon że się nie bałaś iść tam z Dirki... Quote
weszka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 HankaRupczewska napisał(a):Wysłałam. Powinno ukazać się w piątek. Baaaardzo dziękuję :Rose: Quote
weszka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 eria napisał(a):jeśli chodzi o ten propalin, to brała go nasza znajoma sznupka Figa po sterylizacji, bo popuszczala i pomógł !!! edit. Dirki wygląda cudnie !! swoją drogą - to musiał być jakiś dobry polecony salon że się nie bałaś iść tam z Dirki... Bo właśnie ten syrop jest na takie popuszczania. Czytałam w necie. Ale może rzeczywiście jak pisze Anka można go i zastosować w innych przypadkach. Zaraz zapytam moją panią wetkę. Rzeczywiście ładnie wygląda :loveu: chociaż nie jest wyrwana całkiem jak początkowo myślałam bo by nie odrosła na październik, a wtedy potrzebujemy być w formie. Jest zrobiona na pół gwizdka tak żeby chwilę przed wystawą zerwać górę i powinno być ok :cool1: Salon w sumie sama wybrałam no i na wszelki wypadek cały czas siedziałam żeby móc interweniować :evil_lol: ale nie było potrzeby. Znają się na rzeczy. Była skubana nawet palcami :-o na 4 pary rąk. Przy okazji podpatrzyłam parę trików bo też i po to poszłam :razz: Quote
eria Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 edit. już myślałam że posta nie zauważyłaś nooo to Dirki gwiazda :D 4 osoby dookoła niej skaczą żeby piękna byla :) Quote
Recommended Posts