Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Tak ucho zdecydowanie żyło własnym życiem ;)
Kciuki się przydadzą bo to zawsze skomplikowana operacja logistyczna. Muszę najpierw iść z samą Bunią, złapać i wrócić po Dirki :)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weszko fotki są prześliczne:loveu:. Ach te sznupkowe mordencje:diabloti: i jak tu nie kochac:eviltong::cool3:. Kijuś też swietny, dzieci oprócz psów sa rzeczywiście świetnym obiektem do focenia.
Mój nowy skarb natomiast właśnie śpi mi na nogach. Nie odstępuje mnie dosłownie na krok (gdzie ja tam i ona).Anda, bo tak się wabi, ma 3 latka pochodzi z SZAMOCIŃSKIEJ PSIARNI dlatego kiedyś pytałam czy znasz taką hodowlę. Jest bardzo spokojna (ale może to efekt upału za oknem i cieczki ,którą właśnie dostała) i mało szczekliwa jak na sznupka. Nie cierpi dużych aut:angryy:-te obszczekuje namietnie. Ale tu się z nią zgadzam ja też nie cierpię tego hałasu, który dzieki nim mam za oknem.
To narazie tyle o moim skarbie. Myzianko dla DIRKI I BUNIULKI.

Posted

:loveu:boskie fotki :loveu::loveu:
ucho Sympy hihih :evil_lol::evil_lol:
a mocz ja łapałam u Foxi chochelką do zupy:evil_lol: bo ona jak kucnie to przy samej ziemi:shake::evil_lol: i rondelek nie wchodził w grę;)

Posted

Bardzo mi miło że się foteczki podobają :p
madziamn fajnie że masz Andusię :loveu: bo z pewnością dostarczy wiele radości. Może nam ją pokażesz?
Operacja łapanie siuśków się powiodła :razz: Złapano do rondelka (eria patent z chochelką też jest mi znany hihi), przelano do pojemnika i w drodze do pracy zawiozłam do laboratorium. Zobaczymy jakie będą wyniki.

Posted

[quote name='weszka']Muszą!
eria widzę że Ty też urobiona po pachy w robocie hihihi :cool3::evil_lol:
luzik totalny, szef w Czechach, siedze se na dogo i co jakiś czas odbieram jakiś telefon hihi :evil_lol: znów mnie czeka wycieczka na pocztę ale to późnieeeeeeeeeeeej :diabloti:

Posted

myślałam o tym aby Andusi założyc galeryje ale jeszcze nie potrafię. postaram się u Ciebie cosik wkleic.

I JAK TU NIE ROZPUŚCIC SZNUPA :evil_lol:
Dla tych co nie widzieli MÓJ PSI ANIOŁEK:lilangel:CZYLI FIONKA:
OBIE KOCHAM BARDZO MOCNO I KAZDA Z NICH MA NA ZAWSZE MIEJSCE W MYM SERCU.

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Olga, nic się nie zmieniło w sprawie Gina ?
Wysyłać ???

Niestety nic :shake: nadal siedzi w hotelu i czeka więc bardzo proszę o anons w DP. Kiedy by się ukazał?

AnkaG napisał(a):
No to czekamy na wyniki sioo.

Sioo jak marzenie :multi: Wszystko ok :multi:

madziamn napisał(a):
.

OBIE KOCHAM BARDZO MOCNO I KAZDA Z NICH MA NA ZAWSZE MIEJSCE W MYM SERCU.

Słodka sunia :loveu: Oczywiście że każda ma swoje miejsce, każdy skarbek dużo wnosi w nasze życie :loveu: i jest KIMŚ :loveu:

Posted

A pytałaś o ten syrop? Dzisiaj rozmawiałam z Irenką i Maksiu prawie już nie popuszcza. Maksiu to ten piesek co artykuł był w Moim Psie (Anioły i złoty pies). Kojarzysz?

Madziamn ja mam cztery miniatury czarno-srebrne. :lol: Grubiutka ta niunia. Skąd ją wzięłaś?

Posted

A tak w ogóle to Dirki była dzisiaj pierwszy raz w salonie fryzjerskim :cool1: Tak dla odmiany zamiast sama się męczyć to postanowiłam oddać ją w ręce fachowca. Wzbudziła zachwyt :loveu: jaka śliczna, jaką ma wspaniała sierść, jaka grzeczna, mądra i przytulasta. Same superlatywy :loveu: choć parę prób zakonczenia przed czasem podjęła ale trudno się dziwić jak się sti prawie 3 godz. na stoliku.
Rzeczywiście zachowywała się jak dama a myślałam że będzie nieznośna bo nie jest przyzwyczajona do salonu.
Wygląda ładnie, schludnie - skubały ją 4 osoby :crazyeye: Ale w sumie z satysfakcją stwierdzam że wygląda tak jak ja bym ją zrobiła :razz: czyli nie jest źle z moimi umiejętnościami :cool3:
To parę fot ze spaceru po męczącym pobycie w SPA :p

Posted

Cholera zapomniałam o syropie! Zapytam mailowo ;)

Wrrr więcej fot nie będzie dzisiaj po padła bateria w aparacie i nie mam jak zgrać. Tak więc cdn jutro.

Posted

jeśli chodzi o ten propalin, to brała go nasza znajoma sznupka Figa po sterylizacji, bo popuszczala i pomógł !!!

edit. Dirki wygląda cudnie !!
swoją drogą - to musiał być jakiś dobry polecony salon że się nie bałaś iść tam z Dirki...

Posted

eria napisał(a):
jeśli chodzi o ten propalin, to brała go nasza znajoma sznupka Figa po sterylizacji, bo popuszczala i pomógł !!!

edit. Dirki wygląda cudnie !!
swoją drogą - to musiał być jakiś dobry polecony salon że się nie bałaś iść tam z Dirki...

Bo właśnie ten syrop jest na takie popuszczania. Czytałam w necie. Ale może rzeczywiście jak pisze Anka można go i zastosować w innych przypadkach. Zaraz zapytam moją panią wetkę.

Rzeczywiście ładnie wygląda :loveu: chociaż nie jest wyrwana całkiem jak początkowo myślałam bo by nie odrosła na październik, a wtedy potrzebujemy być w formie. Jest zrobiona na pół gwizdka tak żeby chwilę przed wystawą zerwać górę i powinno być ok :cool1:
Salon w sumie sama wybrałam no i na wszelki wypadek cały czas siedziałam żeby móc interweniować :evil_lol: ale nie było potrzeby. Znają się na rzeczy. Była skubana nawet palcami :-o na 4 pary rąk. Przy okazji podpatrzyłam parę trików bo też i po to poszłam :razz: