Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):
Naszło mnie dzisiaj żeby się wybrać z Dirki na europejską do Budapesztu... znaczy już mnie wcześniej nachodziło, później przeszło, a dzisiaj wróciło...

hihih trzymam :kciuki: za znalezienie sponsora :lol:

Posted

weszka napisał(a):
Naszło mnie dzisiaj żeby się wybrać z Dirki na europejską do Budapesztu... znaczy już mnie wcześniej nachodziło, później przeszło, a dzisiaj wróciło...

ja jeszcze cały czas się zastanawiam:evil_lol:

ale Dirki cholernik jeden,pańcie tak denerwować:diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
hihih trzymam :kciuki: za znalezienie sponsora :lol:

Trzymaj i nie puszczaj... bo może ja będę musiała :diabloti::evil_lol:

gassira napisał(a):
ja jeszcze cały czas się zastanawiam:evil_lol:

ale Dirki cholernik jeden,pańcie tak denerwować:diabloti:

Ja też myślę i myślę... bo pomijając zasadnicze jednak finanse to nie wiem czy to nie za wysokie progi dla głuptasa Dirki :oops::roll:
A o nerwach szkoda gadać :mad:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Jedzcie!!!!!! Bedziemy za Was trzymac kciukaski!!!!!!!!!

Pożyjemy, zobaczymy :roll: Ale poza przyjemnością dostania jakiejś fajnej oceny taka wystawa to okazja spotkać fajną stawkę pieprzaków, poznać ludzi, psy które widzi się tylko w internecie... i głównie dlatego bym bardzo chciała pojechać... :roll: może się uda.

malawaszka napisał(a):
buuahahahha :roflt: :evil_lol:

:diabloti::diabloti::eviltong:

Posted

weszka napisał(a):

Ja też myślę i myślę... bo pomijając zasadnicze jednak finanse to nie wiem czy to nie za wysokie progi dla głuptasa Dirki :oops::roll:
A o nerwach szkoda gadać :mad:

a masz z kim jechać????jak może się obie zdecydujemy to razem pojedziemy i koszty będą mniejsze?????Bo dla mnie poprostu jest za drogo trochę:roll:

Posted

Póki co nie bardzo mam... nie myślałam tak na poważnie nad tym wyjazdem więc... ale wiesz twój pomysł dobry... muszę wszystko ogarnąć i podjąć decyzję. Do 15.08 nie zostało aż tak dużo czasu zwłaszcza że tak szybko leci...

Posted

weszka napisał(a):
Póki co nie bardzo mam... nie myślałam tak na poważnie nad tym wyjazdem więc... ale wiesz twój pomysł dobry... muszę wszystko ogarnąć i podjąć decyzję. Do 15.08 nie zostało aż tak dużo czasu zwłaszcza że tak szybko leci...

ehhh...no właśnie ja to dopiero będę pewnie wiedziała koło 10.08 czy jest sznasa na tą wystawę,ale to jeszcze pogadamy;)

Posted

weszka napisał(a):
Tylko za sponsorem się muszę rozejrzeć ;)

Jesteś młoda, zgrabna i powabna to szybko sponsora znajdziesz. :eviltong: Czego sie nie robi dla kariery psa ... :diabloti:

Posted

weszka napisał(a):
Pożyjemy, zobaczymy :roll: Ale poza przyjemnością dostania jakiejś fajnej oceny taka wystawa to okazja spotkać fajną stawkę pieprzaków, poznać ludzi, psy które widzi się tylko w internecie... i głównie dlatego bym bardzo chciała pojechać... :roll: może się uda.

No pewnie, ze jedzie sie tez zeby psy poogladac i ze znajomymi spotkac! Ja sobie kilka lat temu tak pojechalam na swiatowke do Dortmundu, bo moje giganty z cietymi ogonami i nie moglam wystawic (Bangi jeszcze wtedy na swiecie nie bylo ;)), to sama pojechalam :cool3:. Zreszta teraz ta wystawa w Niemczech to tez taka towarzyska - cala masa znajomych byla - uwielbiam takie wystawy :loveu: :multi: - po wystawie grill i winko, a potem jeszcze psiaki sobie razem poganialy :loveu:.

Posted

weszka napisał(a):

To nie zastanawiaj się, tylko jak Ci Gassira proponuje, to jedź z Nią, to się spotkamy w Budapeszcie:p
Ja już wcześniej zapisałam Gordona i miałam zorganizowaną podróż, bo inaczej też z Ewą bym jechała:loveu:;)

Posted

AnkaG napisał(a):
Jesteś młoda, zgrabna i powabna to szybko sponsora znajdziesz. :eviltong: Czego sie nie robi dla kariery psa ... :diabloti:

Dziękuję cioteczko za komplementy :eviltong:

Ka-Vanga napisał(a):
No pewnie, ze jedzie sie tez zeby psy poogladac i ze znajomymi spotkac!

Dobrze że tez jesteś tego zdania bo niektórzy jeżdżą tylko żeby walczyć, pokazywać się i ogólnie dla szpanu i lansu itede :roll:

bina66 napisał(a):
Do Sopotu, czy Bialegostoku sie nie wybierasz?

Oj nie :shake:

Doginka napisał(a):
To nie zastanawiaj się, tylko jak Ci Gassira proponuje, to jedź z Nią, to się spotkamy w Budapeszcie:p
Ja już wcześniej zapisałam Gordona i miałam zorganizowaną podróż, bo inaczej też z Ewą bym jechała:loveu:;)

Kusi, kusi i mam nadzieję że się uda :cool3::roll:

Ratunku! Jestem śpiąca i nie chce mi się pracować. Od wczoraj prawie cały czas pada, jest ciemno, buro i ponuro. Zazdroszczę sukom które ułożyły się do snu jak ja musiałam wyjść :roll:

Posted

u Was dopiero od wczoraj tak jest ?? u nas już od tygodnia !! na poranne spacery chodze w bluzie polarowej i grubym polarze zimowym !!
ehhh ja też w pracce i musze iść na poczte korespondencje powysyłać a mi się nie chceee:evil_lol:

Posted

U nas pada ale nie jest specjalnie zimno. No skwaru nie ma jak na lipiec ale nie aż na polara.
Łączmy się w bólu ciotki pracujące na nieroby sznaucery (i nie tylko) ;)

Posted

Doginka napisał(a):

ja jeszcze nic nie proponuje:shake:bo nie wiem czy pojadę, a to tak nieładnie proponować,a później nie dotrzymać slowa!narazie rzucam pomysł:razz:

Posted

Też trzymam kciuki za udaną wyprawę ciotek i sznupków:loveu:.
A ja jakoś zyję bo muszę od tragedii minął miesiąc. Boli nadal choc może trochę inaczej nie mniej ale inaczej. Od jutra będzie ze mną Andusia. Nie zastąpi Fionki:-( bo jej nikt nie jest w stanie zastąpic ale może wniesie w moje życie choc trochę radości i będzie nam razem dobrze. Dziekuję Weszko bardzo Wam wszystkim dziękuję za zrozumienie.