Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no nie mogie sie na nie napatrzec!!!!
alez ci sie dzis udala ta sesja cudnie ze az tyla foteckow mamy dzis do ogladania przepieknych panienek pieprzastych!!!!
no sliczne panienki a i akita tyz sie ladnie prezentuje
ale ja sie zachwycam pieprzowymi panienkami!!!

Posted

hihihi... wyżeł faktycznie :evil_lol:

a ja to wogóle przepraszam... wstyd mi że hoho...:oops:

przegapiłam urodziny... weszko, spóźnione ale są! przekaż proszę solenizantce ;)

stooo lat, stooo lat, niech żyje żyje naaaaaaaam!

na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że to przez te baby paskudne, co mie molestowały o opowiastkę... pół dnia na nią poświęciłam :evil_lol:

no a teraz nadrabiam...

http://img695.imageshack.us/img695/7484/18032011083.jpg - ale cudna psiuta - jaka zatroskana mina :lol:

Fides79 napisał(a):
CC?? a ja myślałam ze ona taka labkowata :icon_roc:
hi hi ale ze mnie znawca psów :lol::roll:

ee, możesz odetchnąć, dla mnie to tez był typ labkowaty :niewiem: , ale skoro to CC, to już wiem, skąd ta "zatroskana mina"

w sumie widzę, że nie tylko my sie pomyliłysmy co do rasy ;) faktycznie, ogon i uszy zmieniają wyraz, jesli o mnie chodzi to najbardziej drastyczna zmiana dla mnie to doberman, reszte jakoś przyjęłam bezstresowo :p

a ile cudnych zdjęć w galerii! pięknościowe pieprzne panienki :loveu:

no, jest i czarne! [/URL"]http://img852.imageshack.us/img852/4008/23032011155.jpg

Posted

greatmadwomen napisał(a):
super sznupki :loveu: gdzie chodzicie na spacerki, bo nie kojarzę widoku :hmmmm: zakrzówek?

Nie ;) To Górka Narodowa - tu mieszkamy i mamy takie cudne tereny :)

Tekla64 napisał(a):
no nie mogie sie na nie napatrzec!!!!
alez ci sie dzis udala ta sesja cudnie ze az tyla foteckow mamy dzis do ogladania przepieknych panienek pieprzastych!!!!
no sliczne panienki a i akita tyz sie ladnie prezentuje
ale ja sie zachwycam pieprzowymi panienkami!!!

Jak miło sprawić komuś radość :)

klaudusia0219 napisał(a):
no wiadomo ! :D Vesper i Dirki jak zwykle piękne damy :D :loveu:

Saththa napisał(a):
Super zdjęcia :)

A dziękować, dziękować :)

Fides79 napisał(a):
a kolega Baton bardzo elegancki i przystojny :p

super mają dziewczyny te identyfikatory-adresówki :)

Kolega ma na imię BOTAN ;)
Adresówka Vesper ma jeszcze zdjęcie z jednej strony - kupiłam na allegro, a ta co ma Dirki to ode mnie z eko-psa ;) jest fajna bo można ją bez problemu przepinać bez łamania paznokci ;)

Rudzia-Bianca napisał(a):
No ja jak zwykle z poślizgiem ;) ale wszystkiego najpsiejszego dla Vesperki :)

Przekażę! Dobrych życzeń nigdy za dużo.

wilczy zew napisał(a):
Fotki super :loveu:

ktoś nam tu ściemnia,że ma sznauca a to przecież wyżeł :-D

Dziwne, że ten wyżeł wyszedł w Vesper :evil_lol: bo ja uważam że Dirki ma w sobie wyżła - jej pasją jest tropienie zwierzyny i z posłuszeństwem w zakresie powrotów i przywołania jest na bakier jak ją złapie świr :mad:

jambi napisał(a):
hihihi... wyżeł faktycznie :evil_lol:

a ja to wogóle przepraszam... wstyd mi że hoho...:oops:

przegapiłam urodziny... weszko, spóźnione ale są! przekaż proszę solenizantce ;)

a ile cudnych zdjęć w galerii! pięknościowe pieprzne panienki :loveu:

no, jest i czarne! [/URL"]http://img852.imageshack.us/img852/4008/23032011155.jpg

Jesteś usprawiedliwiona :cool3::loveu:
Noo czarnego miało być więcej ale oczywiście w sobotę jak sie widziałyśmy to waliło śniegiem i nic nie wyszło ze zdjęć :angryy:

Posted

weszka napisał(a):
Jesteś usprawiedliwiona :cool3::loveu:
Noo czarnego miało być więcej ale oczywiście w sobotę jak sie widziałyśmy to waliło śniegiem i nic nie wyszło ze zdjęć :angryy:

uffff... ulżyło mi :lol:

a u nas w sobote - rano spojrzenie w okno - szok! śnieg!!!! a koło 11 bylismy na działce i słońce waliło po oczach i było cieplutlo ;) wieczorem - ziiiimno.... zwariowac można :stupid:

Posted

Napisał Fides79
a kolega Baton bardzo elegancki i przystojny :-P

super mają dziewczyny te identyfikatory-adresówki :smile:

Kolega ma na imię BOTAN ;-)
Adresówka Vesper ma jeszcze zdjęcie z jednej strony - kupiłam na allegro, a ta co ma Dirki to ode mnie z eko-psa ;-) jest fajna bo można ją bez problemu przepinać bez łamania paznokci ;-)

Botan - Baton, Dirki- Driki, ważne że wiadomo o kogo chodzi :evil_lol:

na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że to przez te baby paskudne, co mie molestowały o opowiastkę... pół dnia na nią poświęciłam :evil_lol:

hmmm no to jako jedna z tych molestujących czuję się urażona :obrazic:
a myśmy Ci chciały wraz z inną molestującą zafundowac niespodziankę :nono:

Posted

Fides79 napisał(a):
hmmm no to jako jedna z tych molestujących czuję się urażona :obrazic:
a myśmy Ci chciały wraz z inną molestującą zafundowac niespodziankę :nono:

no weeeeeź... przecież wieeeeesz, że ja tak z miłoooości , no musiałam się jakoś usprawiedliwić nie?
noooo.... nie obrażaj sie na mnie cooooo? i ta druga też nieeee....

niespodzianke?! jaką niespodzianke?!?!

Posted

jambi napisał(a):
no weeeeeź... przecież wieeeeesz, że ja tak z miłoooości , no musiałam się jakoś usprawiedliwić nie?
noooo.... nie obrażaj sie na mnie cooooo? i ta druga też nieeee....

niespodzianke?! jaką niespodzianke?!?!

no zastanowie się :hmmmm:
a co do niespodzianki to sie muszę skonsultowac i naradzić :eviltong:

Posted

weszka napisał(a):
Postaram się kiedyś ją złapać. Ale śmieje się całą paszczą unosząc wargi i pokazując zęby jak koń. Pocieszna jest wtedy!...

Wiem jak to wygląda, bo Rapcio baaardzo często się tak uśmiecha:lol: Pełną paszczą:lol:

Piękna sesja zdjęciowa, ale tu, w tej galerii to już norma:loveu:

Posted

jesli mamy na mysli taki super grymas to Waclaw tak robil jak nabroil hihihi
Tokio klapala szczekami a Dona wali sie cala na ciebie , kazdy ma jakies swoje usmiechy .

Posted

och, ile przepięknych zdjęć :loveu:

cudne pieprzaczki, takie arystokratyczne :evil_lol:

a jakim cudem oddała koledze patyczek?! no nie wierzę :diabloti:

Posted

Przyleźliśmy i my :multi: przeraziła nas troche ilosc stron tej przeogromniastej galeryji ale postaramy się nadrobic:mdleje:
Więc ( jak to Dżambo ma w zwyczaju zaczynac zdanie ) Dzień-do-bry :Rose: tu Lilo :B-fly:i Lilo :Dog_run:

Posted

lilo napisał(a):
Przyleźliśmy i my :multi: przeraziła nas troche ilosc stron tej przeogromniastej galeryji ale postaramy się nadrobic:mdleje:
Więc ( jak to Dżambo ma w zwyczaju zaczynac zdanie ) Dzień-do-bry :Rose: tu Lilo :B-fly:i Lilo :Dog_run:

no a ta znowu o mnie ... ale to znaczy że przeczytała pierwszego posta :eviltong: ... to teraz nadrabiaj u weszki :razz:

Posted

ahedok napisał(a):
och, ile przepięknych zdjęć :loveu:

cudne pieprzaczki, takie arystokratyczne :evil_lol:

a jakim cudem oddała koledze patyczek?! no nie wierzę :diabloti:

To wersja sznaucera dla konesera jak ja to mówię :diabloti: choć arystokracja też brzmi dumnie :p

Vesperka jest cwaną suką i wie komu można oddać, a komu nie. Do Botana ma wielki szacunek, długo go do siebie przekonywała i świetnie wyczuwa jak powinna się w danej sytuacji zachować. Koleżance CC też wszystko oddaje, a za to wyrywa wszelkie patyki i zabawki biednej Dirki, która jej na to pozwala. :razz:

lilo napisał(a):

Dziń-dybry Lilo i Lilo :multi:
Nie będzie egazminu ze znajomości galeryji więc nie musisz czytać wszystkiego od deski do deski :diabloti:

Posted

weszka napisał(a):

Dziń-dybry Lilo i Lilo :multi:
Nie będzie egazminu ze znajomości galeryji więc nie musisz czytać wszystkiego od deski do deski :diabloti:

Tylko potem bedziesz się zastanawiać jak ja czemu Furli na zdjeciach czesto nie ma :d Albo różne dziwne kwiatki inne chociaż jak się Furla pojawiła to ja już na bierzaco byłam ale mi się zapomniało :lol:

Posted

Tekla64 napisał(a):
jaaaa nie wiem co bardziej podziwiac mala sucza dame czy wielgachny cien jej wlascicielki ??? hihihi

Wolny kraj - masz wybór :evil_lol: