Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

a ja bych chciala zdjecia albo filmik ale cos fajnego bym se poogldala o pieprzakach z jedna czarna jak sie da ???
wiem ze cosik ci tam nie tak idzie ale moze nalezy przegonic zle i optymistycznie podejsc do rzeczy???
trzymaj sie slonko i odzywaj a najlepiej to zrob nam radoche , troche jej spadnie na ciebie hiihi

optymistycznie pomizial od nas swoje panienki

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tekla64 napisał(a):
ja tam sie nie byda klocic czy to juz Szczecin czy nie ale odbieralam Donne-Juane w Szczecinie i widzialam kojec z reszta wiec chyba tam mial te hodowle ale jak mowie klocic sie nie byda.

Racja - hodowla "z Bezrzecza" o ile się nie mylę ;)

marako napisał(a):
Jak już przywołałaś Koszalin, Jambi, to jeszcze Hajko-Nerita z olbrzymami.

Totek i dziewczyny - świetny zespół. Muszę też opanować sztukę nagrywania filmików, bo moja piątka z ich rozpiętością rozmiarów od 3 do 43 kilogramów też nieźle dokazuje i czasem żałuję, że nic z tego nie zostaje do powspominania.

Poza olbrzymami w Hajko-Nerita są też czarne mini i PON-y :)
Filmy są fajne, a od kiedy mam sprytniejszą komórkę to mogę nagrywać i łapać "momenty". A już na wystawach to zupełnie bez porównania mieć film i zdjęcia. Na filmach mozna się fajnie podszkolić i wyłapać różne głupie zachowania swoje i psa ;) Zdjęcia tego nie pokażą. Będę teraz wrabiać ludzi w kręcenie :cool3:

Tekla64 napisał(a):
a ja bych chciala zdjecia albo filmik ale cos fajnego bym se poogldala o pieprzakach z jedna czarna jak sie da ???
wiem ze cosik ci tam nie tak idzie ale moze nalezy przegonic zle i optymistycznie podejsc do rzeczy???
trzymaj sie slonko i odzywaj a najlepiej to zrob nam radoche , troche jej spadnie na ciebie hiihi
optymistycznie pomizial od nas swoje panienki

Mówisz - masz :) Filmik jeszcze z ubiegłego tygodnia co to się wtedy nie chciał wstawić :)

[video=youtube;HUVJ3K7La-4]http://www.youtube.com/watch?v=HUVJ3K7La-4[/video]

Posted

fajny filmik, sie nabiegała dziewczynka i jaka szczęśliwa
a jak pięknie piłkę w locie złapała (mniej wiecej w 44-45 sek filmu)
super teren na spacer macie :lol:

Posted

Uffffffff, czekałam ponad pół godziny aż mi się wgra filmik z kotkiem Totkiem w pudełku, ale sie doczekałam i wcale nudno nie było:lol:
Teraz czekam aż się wgra ten drugi film:razz:

Posted

Oooooiii filmik :)

A któz to tak biega za piłeczką? Jak ładnie oddaje i czeka ahhh...

I jeszcze bardzo mi się podobały zbliżenia do ziemi jak sie po piłeczkę schylałaś :)

Posted

ariss napisał(a):
Wróciłam:multi: nadrobiłam zaległości, obejrzałam filmik:loveu: i pomimo naszych marudzeń, że lepiej byłoby na spacerku a nie hali to i tak fajnie się to wszystko wspomina:loveu:
No i już wiem czym mam Dirula przekonywać:evil_lol: ona kocha parówki:lol:

Byłam pewna, ze odpowiadałam Ci ale coś mi się nie napisało. To piszę jeszcze raz ;)
Tak, pewnie że miło się wspomina, a że marudzimy to taki już nasz urok. Pewnie dlatego że wszystko na naszej głowie hihi - czesanie, wystawianie, dbanie, cała otoczka potrafi człowieka potężnie zmordować.
Dirul kocha wszystko co nadaje się do jedzenia a na top liście jest chleb, kabanos i parówki (byle pokrojone bo jak dasz całe to nie wie co z tym zrobić gupolek ;))

Fides79 napisał(a):
fajny filmik, sie nabiegała dziewczynka i jaka szczęśliwa
a jak pięknie piłkę w locie złapała (mniej wiecej w 44-45 sek filmu)
super teren na spacer macie :lol:

Vesper jest najszczęśliwsza ze swoją ukochaną różową piłką :)
A tereny mamy super to prawda i niezmiennie się nimi zachwycamy i wznosimy modły żeby ich nie zabudowali.

Saththa napisał(a):
Oooooiii filmik :)

A któz to tak biega za piłeczką? Jak ładnie oddaje i czeka ahhh...

I jeszcze bardzo mi się podobały zbliżenia do ziemi jak sie po piłeczkę schylałaś :)

Vespereczka sobie biega i się cieszy :) Głuptasek piłeczkowy. No pewnie że przynosi i oddaje - inaczej pańcia nie rzuci i nie będzie radochy.
Tiaaa najazdy na ziemie mistrzowskie ale nie jest łatwo ogarnąć jedną osobą tyle czynności w jednym czasie hihi

Posted

Tekla64 napisał(a):
no czasem chcialoby sie coy ktos drugi sie zaangazowal i chociaz ino fajne zdjecia robil no nie a tu nic z tego wszytsko sama
zosia samosia

To prawda....

Saththa napisał(a):
My z Tazzem na dwie piłki lecimy narazie :0 w momencie jak wypuszcza jedna ja rzucam drugą :)

Bardzo dobrze. Byle wytrwale do skutku.

Posted

weszka napisał(a):

Bardzo dobrze. Byle wytrwale do skutku.

Juz czasem mi się uda wyegzekwowac "siad" zanim rzucę druga piłkę :D

P.S Dodali znaczniki facebookowe "lubię to" i własnie jestem pierwsza która lubi :D

Posted

Na sobotnie dzień dobry mam filmik i kilka zdjęć (komórkowych wprawdzie ale są).

Początek dnia był taki - dwa sępy czekające aż wstanę bo coś było nudno z rana, słońce zaglądało przez roletę i się już chciało zaczynać dzień :)
[video=youtube;97Vkzz5zXAk]http://www.youtube.com/watch?v=97Vkzz5zXAk[/video]

edit. zaraz będą fotki bo się nie zmniejszyły i muszę jeszcze raz wtłoczyć :/

Posted

no wstaaawaj! bo nuuudnooooo!

a później było spacerowanie w słońcu choć powietrze rześkie i wiatr znów lodowaty

i pozowanie - oczywiście nie mogły się równocześnie na mnie popatrzeć ;)

Posted

weszka napisał(a):

PS. zdjęcia są z komórki i robione zmarzniętą ręką więc wybaczcie ich jakość ;)

Olga, ja nie wiem o ci Ci chodzi z tą jakością zdjęc, sa naprawde bardzo dobre, i wcale nie widać, że robione telefonem :lol:
a jak chcesz zobaczyć naprawde złej jakości zdjęcia telefonowe to zajrzyj do Felka ;)

Posted

jaaa jakie masz zdyscyplinowane panienki !!!!
moje dawno by byly cale w lozku i na mnie!!!!
a nie tylko staly i glowe polozyly hihihi
a ztym patrzeniem to mysle ze wszystkie nasze maupy na przekor nam tak wlasnie robia

Posted

Filmik pobudkowy super :) Kreon robił to samo co Vesper, też kładł swój wielki ciężki łeb w ten sposób na łóżku na pobudkę i to tak zazwyczaj nos w nos hihiih:loveu::loveu:

Posted

Tekla64 napisał(a):
...a ztym patrzeniem to mysle ze wszystkie nasze maupy na przekor nam tak wlasnie robia

Moje nie robią - na słowo "pozuj" patrzą wszystkie cyyyyyyy w jedną stronę;-)

Weszko, masz super aparat w telefonie, bo jakość fot jest doskonała;-)

Posted

Doginko musisz nas dobijac???
moje piec maja w d... gdzies moje fotografowawnie i tylko jak mnie sie uda cos zlapac to mam i tak mam.

a tu se przyjszlam zobaczyc czy cosik nowego sie wstawilo????
a;e se poczekam jakby co zwlaszcza na filmiki !!!!

Posted

Madziu (Tekluniu) kochana, gdzież bym śmiała Cię dobijać:crazyeye: ja poprostu wyszkoliłam te moje chochliki na parówkę i słowo "pozuj" kojarzy im się teraz baaardzo pozytywnie:lol: Mówię patrz w lewo - patrzą, w prawo - też patrzą, tylko prosto jak chcę żeby patrzyły, to Lotos zawsze wybiega mnie kochać:roflt: Ale i to wyćwiczymy, bo chłopsiaczek ma jeszcze czas:lol:

Posted

[quote name='Fides79']a jak pięknie piłkę w locie złapała (mniej wiecej w 44-45 sek filmu)

a mi się najbardziej podobała czarna ręka siegająca po piłeczkę (60 sek filmu)

a dlaczego tylko jedna popieprzona laseczka na filmiku?

a ten filmik to Ty z łózka kręciłaś? jak się cudnie obkręciła dookoła krzesła :lol:

[quote name='weszka']Początek dnia był taki - dwa sępy czekające aż wstanę bo coś było nudno z rana, słońce zaglądało przez roletę i się już chciało zaczynać dzień :)
http://www.youtube.com/watch?v=97Vkzz5zXAk

[quote name='eria'] Kreon robił to samo co Vesper, też kładł swój wielki ciężki łeb w ten sposób na łóżku na pobudkę i to tak zazwyczaj nos w nos hihiih:loveu::loveu:

Aron robi tak samo :)

a co do patrzenia w różne strony .... skąd ja to znam...:roll: :evil_lol:

Posted

Troszkę mnie nie było bo początek tygodnia miałam służbowo-wyjazdowy. Okrutnie nie chciało mi się jechać ale wyjazd okazal się pozytywnym zaskoczeniem i był całkiem przyjemny. Zoo zostało pod opieka mamusi, spisało się grzecznie i dotrwało lekko stęsknione do mojego powrotu ;)
Pogodę mamy ponurą, wczoraj padał śnieg, coś się ślimaczy ta wiosna. Ale już bliżej niż dalej.