Tekla64 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 a ja bych chciala zdjecia albo filmik ale cos fajnego bym se poogldala o pieprzakach z jedna czarna jak sie da ??? wiem ze cosik ci tam nie tak idzie ale moze nalezy przegonic zle i optymistycznie podejsc do rzeczy??? trzymaj sie slonko i odzywaj a najlepiej to zrob nam radoche , troche jej spadnie na ciebie hiihi optymistycznie pomizial od nas swoje panienki Quote
weszka Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Tekla64 napisał(a):ja tam sie nie byda klocic czy to juz Szczecin czy nie ale odbieralam Donne-Juane w Szczecinie i widzialam kojec z reszta wiec chyba tam mial te hodowle ale jak mowie klocic sie nie byda. Racja - hodowla "z Bezrzecza" o ile się nie mylę ;) marako napisał(a):Jak już przywołałaś Koszalin, Jambi, to jeszcze Hajko-Nerita z olbrzymami. Totek i dziewczyny - świetny zespół. Muszę też opanować sztukę nagrywania filmików, bo moja piątka z ich rozpiętością rozmiarów od 3 do 43 kilogramów też nieźle dokazuje i czasem żałuję, że nic z tego nie zostaje do powspominania. Poza olbrzymami w Hajko-Nerita są też czarne mini i PON-y :) Filmy są fajne, a od kiedy mam sprytniejszą komórkę to mogę nagrywać i łapać "momenty". A już na wystawach to zupełnie bez porównania mieć film i zdjęcia. Na filmach mozna się fajnie podszkolić i wyłapać różne głupie zachowania swoje i psa ;) Zdjęcia tego nie pokażą. Będę teraz wrabiać ludzi w kręcenie :cool3: Tekla64 napisał(a):a ja bych chciala zdjecia albo filmik ale cos fajnego bym se poogldala o pieprzakach z jedna czarna jak sie da ??? wiem ze cosik ci tam nie tak idzie ale moze nalezy przegonic zle i optymistycznie podejsc do rzeczy??? trzymaj sie slonko i odzywaj a najlepiej to zrob nam radoche , troche jej spadnie na ciebie hiihi optymistycznie pomizial od nas swoje panienki Mówisz - masz :) Filmik jeszcze z ubiegłego tygodnia co to się wtedy nie chciał wstawić :) [video=youtube;HUVJ3K7La-4]http://www.youtube.com/watch?v=HUVJ3K7La-4[/video] Quote
Fides79 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 fajny filmik, sie nabiegała dziewczynka i jaka szczęśliwa a jak pięknie piłkę w locie złapała (mniej wiecej w 44-45 sek filmu) super teren na spacer macie :lol: Quote
Doginka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Uffffffff, czekałam ponad pół godziny aż mi się wgra filmik z kotkiem Totkiem w pudełku, ale sie doczekałam i wcale nudno nie było:lol: Teraz czekam aż się wgra ten drugi film:razz: Quote
Saththa Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Oooooiii filmik :) A któz to tak biega za piłeczką? Jak ładnie oddaje i czeka ahhh... I jeszcze bardzo mi się podobały zbliżenia do ziemi jak sie po piłeczkę schylałaś :) Quote
weszka Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 ariss napisał(a):Wróciłam:multi: nadrobiłam zaległości, obejrzałam filmik:loveu: i pomimo naszych marudzeń, że lepiej byłoby na spacerku a nie hali to i tak fajnie się to wszystko wspomina:loveu: No i już wiem czym mam Dirula przekonywać:evil_lol: ona kocha parówki:lol: Byłam pewna, ze odpowiadałam Ci ale coś mi się nie napisało. To piszę jeszcze raz ;) Tak, pewnie że miło się wspomina, a że marudzimy to taki już nasz urok. Pewnie dlatego że wszystko na naszej głowie hihi - czesanie, wystawianie, dbanie, cała otoczka potrafi człowieka potężnie zmordować. Dirul kocha wszystko co nadaje się do jedzenia a na top liście jest chleb, kabanos i parówki (byle pokrojone bo jak dasz całe to nie wie co z tym zrobić gupolek ;)) Fides79 napisał(a):fajny filmik, sie nabiegała dziewczynka i jaka szczęśliwa a jak pięknie piłkę w locie złapała (mniej wiecej w 44-45 sek filmu) super teren na spacer macie :lol: Vesper jest najszczęśliwsza ze swoją ukochaną różową piłką :) A tereny mamy super to prawda i niezmiennie się nimi zachwycamy i wznosimy modły żeby ich nie zabudowali. Saththa napisał(a):Oooooiii filmik :) A któz to tak biega za piłeczką? Jak ładnie oddaje i czeka ahhh... I jeszcze bardzo mi się podobały zbliżenia do ziemi jak sie po piłeczkę schylałaś :) Vespereczka sobie biega i się cieszy :) Głuptasek piłeczkowy. No pewnie że przynosi i oddaje - inaczej pańcia nie rzuci i nie będzie radochy. Tiaaa najazdy na ziemie mistrzowskie ale nie jest łatwo ogarnąć jedną osobą tyle czynności w jednym czasie hihi Quote
Tekla64 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 no czasem chcialoby sie coy ktos drugi sie zaangazowal i chociaz ino fajne zdjecia robil no nie a tu nic z tego wszytsko sama zosia samosia Quote
Saththa Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 My z Tazzem na dwie piłki lecimy narazie :0 w momencie jak wypuszcza jedna ja rzucam drugą :) Quote
weszka Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Tekla64 napisał(a):no czasem chcialoby sie coy ktos drugi sie zaangazowal i chociaz ino fajne zdjecia robil no nie a tu nic z tego wszytsko sama zosia samosia To prawda.... Saththa napisał(a):My z Tazzem na dwie piłki lecimy narazie :0 w momencie jak wypuszcza jedna ja rzucam drugą :) Bardzo dobrze. Byle wytrwale do skutku. Quote
Saththa Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 weszka napisał(a): Bardzo dobrze. Byle wytrwale do skutku. Juz czasem mi się uda wyegzekwowac "siad" zanim rzucę druga piłkę :D P.S Dodali znaczniki facebookowe "lubię to" i własnie jestem pierwsza która lubi :D Quote
weszka Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Na sobotnie dzień dobry mam filmik i kilka zdjęć (komórkowych wprawdzie ale są). Początek dnia był taki - dwa sępy czekające aż wstanę bo coś było nudno z rana, słońce zaglądało przez roletę i się już chciało zaczynać dzień :) [video=youtube;97Vkzz5zXAk]http://www.youtube.com/watch?v=97Vkzz5zXAk[/video] edit. zaraz będą fotki bo się nie zmniejszyły i muszę jeszcze raz wtłoczyć :/ Quote
weszka Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 no wstaaawaj! bo nuuudnooooo! a później było spacerowanie w słońcu choć powietrze rześkie i wiatr znów lodowaty i pozowanie - oczywiście nie mogły się równocześnie na mnie popatrzeć ;) Quote
weszka Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 i patycek do obróbki PS. zdjęcia są z komórki i robione zmarzniętą ręką więc wybaczcie ich jakość ;) Quote
Fides79 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 weszka napisał(a): PS. zdjęcia są z komórki i robione zmarzniętą ręką więc wybaczcie ich jakość ;) Olga, ja nie wiem o ci Ci chodzi z tą jakością zdjęc, sa naprawde bardzo dobre, i wcale nie widać, że robione telefonem :lol: a jak chcesz zobaczyć naprawde złej jakości zdjęcia telefonowe to zajrzyj do Felka ;) Quote
Tekla64 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 jaaa jakie masz zdyscyplinowane panienki !!!! moje dawno by byly cale w lozku i na mnie!!!! a nie tylko staly i glowe polozyly hihihi a ztym patrzeniem to mysle ze wszystkie nasze maupy na przekor nam tak wlasnie robia Quote
eria Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Filmik pobudkowy super :) Kreon robił to samo co Vesper, też kładł swój wielki ciężki łeb w ten sposób na łóżku na pobudkę i to tak zazwyczaj nos w nos hihiih:loveu::loveu: Quote
Doginka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Tekla64 napisał(a):...a ztym patrzeniem to mysle ze wszystkie nasze maupy na przekor nam tak wlasnie robia Moje nie robią - na słowo "pozuj" patrzą wszystkie cyyyyyyy w jedną stronę;-) Weszko, masz super aparat w telefonie, bo jakość fot jest doskonała;-) Quote
Tekla64 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Doginko musisz nas dobijac??? moje piec maja w d... gdzies moje fotografowawnie i tylko jak mnie sie uda cos zlapac to mam i tak mam. a tu se przyjszlam zobaczyc czy cosik nowego sie wstawilo???? a;e se poczekam jakby co zwlaszcza na filmiki !!!! Quote
Doginka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Madziu (Tekluniu) kochana, gdzież bym śmiała Cię dobijać:crazyeye: ja poprostu wyszkoliłam te moje chochliki na parówkę i słowo "pozuj" kojarzy im się teraz baaardzo pozytywnie:lol: Mówię patrz w lewo - patrzą, w prawo - też patrzą, tylko prosto jak chcę żeby patrzyły, to Lotos zawsze wybiega mnie kochać:roflt: Ale i to wyćwiczymy, bo chłopsiaczek ma jeszcze czas:lol: Quote
jambi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Fides79']a jak pięknie piłkę w locie złapała (mniej wiecej w 44-45 sek filmu) a mi się najbardziej podobała czarna ręka siegająca po piłeczkę (60 sek filmu) a dlaczego tylko jedna popieprzona laseczka na filmiku? a ten filmik to Ty z łózka kręciłaś? jak się cudnie obkręciła dookoła krzesła :lol: [quote name='weszka']Początek dnia był taki - dwa sępy czekające aż wstanę bo coś było nudno z rana, słońce zaglądało przez roletę i się już chciało zaczynać dzień :) http://www.youtube.com/watch?v=97Vkzz5zXAk [quote name='eria'] Kreon robił to samo co Vesper, też kładł swój wielki ciężki łeb w ten sposób na łóżku na pobudkę i to tak zazwyczaj nos w nos hihiih:loveu::loveu: Aron robi tak samo :) a co do patrzenia w różne strony .... skąd ja to znam...:roll: :evil_lol: Quote
weszka Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Troszkę mnie nie było bo początek tygodnia miałam służbowo-wyjazdowy. Okrutnie nie chciało mi się jechać ale wyjazd okazal się pozytywnym zaskoczeniem i był całkiem przyjemny. Zoo zostało pod opieka mamusi, spisało się grzecznie i dotrwało lekko stęsknione do mojego powrotu ;) Pogodę mamy ponurą, wczoraj padał śnieg, coś się ślimaczy ta wiosna. Ale już bliżej niż dalej. Quote
jambi Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 no własnie, a ja się tak zastanawiałam skąd Twoja absencja ;) Quote
Recommended Posts