Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saththa napisał(a):
Łoj... a ja myslałam, że Furla tez Weszkowa jest... Skąd mi sie to wzieło?:niewiem:

bo czytasz niedokładnie :eviltong: , Furla jest i była weszkowej siostry, a właściwie małego Kijka - weszkowego siostrzeńca ("Czekałem na Ciebie całe życie" ja to będę zawsze pamiętać :evil_lol: )

a fryzurka fajna! :) ja niestety do grzywek sie nie nadaję, przeszkadzają mi i zawsze to to odgarniam, podpinam, zawijam... :roll: ale Tobie ładnie! :lol:

Posted

[quote name='jambi']bo czytasz niedokładnie :eviltong: , Furla jest i była weszkowej siostry, a właściwie małego Kijka - weszkowego siostrzeńca ("Czekałem na Ciebie całe życie" ja to będę zawsze pamiętać :evil_lol: )

"Czekałem na Ciebie całe życie" to tez pamietam... nie wiem jak to się stało... :niewiem: chyba bannerek mnie zmylił:)

Posted

W sumie to formalnie w rodowodzie Furla jest moją własnością :razz: W serduchu też ją traktuję jako swojego psa :loveu: Ogólnie wszystkie nasze psy są wspólnym dobrem rodzinnym :loveu: Tak więc Saththa nie musisz czuć się całkiem zmylona ;)

Posted

Zdjęć nie mam kiedy robić. Rano jak idę na spacer to jeszcze ciemno, a jak wracam z pracy to już szaro. Ostatnio w dodatku była fatalna pogoda, dopiero od weekendu zrobiło się znów zimowo. Poza tym mało czasu na to co lubię no i tak się żyje, ogólnie średnio bym powiedziała. No ale nie marudzę choć słyszałam, że dzisiaj jest najgorszy dzień roku wg brytyjskich naukowców.

Posted

weszka napisał(a):
No ale nie marudzę choć słyszałam, że dzisiaj jest najgorszy dzień roku wg brytyjskich naukowców.

a to ciekawa teoria
ja już kilka "najgorszych" dni miałam a tu jeszcze jakieś 340 przed nami ;)

Posted

Tekla64 napisał(a):
eee tam najgorszy jestes na gg ?

Napisałam.

Fides79 napisał(a):
a to ciekawa teoria
ja już kilka "najgorszych" dni miałam a tu jeszcze jakieś 340 przed nami ;)

Ten dzisiejszy najgorszy to taki ponoć naukowo najgorszy z różnych dziwnych wyliczeń. Akurat mój nie był taki najgorszy, bez rewelacji również ale nic takiego się nie wydarzyło.

Posted

weszka napisał(a):
W sumie to formalnie w rodowodzie Furla jest moją własnością :razz: W serduchu też ją traktuję jako swojego psa :loveu: Ogólnie wszystkie nasze psy są wspólnym dobrem rodzinnym :loveu: Tak więc Saththa nie musisz czuć się całkiem zmylona ;)

Ha dziękuję już mi lepiej:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

weszka napisał(a):

Ten dzisiejszy najgorszy to taki ponoć naukowo najgorszy z różnych dziwnych wyliczeń. Akurat mój nie był taki najgorszy, bez rewelacji również ale nic takiego się nie wydarzyło.

u mnie też nic...;) ale to chyba dobrze :D

Posted

ja miewałam już gorsze :evil_lol: <optymistka> :evil_lol:

Dziś miałam straszny kocioł w pracy bo sama na zmianie byłam i nogi mi włażą do dooopki już.... Ale tym nie mierzę jakości dnia :lol:

Posted

zasadniczo muszę się przyznać, że moje nogi też jakby jak u erii, ale to chyba nic dziwnego, bo one zwyczajowo chyba tam sie kończą?

serio najgorszy dzień był wczoraj? to sie nalezy cieszyć!:multi: znaczy że juz za nami i teraz może byc tylko lepiej :p

Posted

A dziś kolejny dzień życia :)
Totek pozdrawia :)

I takie tam łóżkowe filmiki kocio-psie :)
[video=youtube;hbm1r6XUVt8]http://www.youtube.com/watch?v=hbm1r6XUVt8[/video]

[video=youtube;IV4tDHchLCs]http://www.youtube.com/watch?v=IV4tDHchLCs[/video]

Posted

Fides79 napisał(a):
Totek jest fantastyczny :loveu:

I sliczny :) Sliczności prosze go wymiziac ode mnie koniecznie w wolnej chwili :)
Filmik drugi świetny jak sobie nos w nos siedza i Totek potem ja łapką :)

Posted

Totek w stadzie psim to jest cyrk. On chyba myśli że też jest psem bo zachowuje się czasem mało kocio ;) Poza tym ja kota nigdy nie miałam i żadna ze mnie kociara. Ot wychowałam go jak psa i obserwując czasem koty znajomych widzę że on jakby jest troszkę inny ;) Poza tym układy z sukami ma świetne. One mu czasem trochę dokuczają ale on to najwyraźniej lubi bo niespecjalnie się broni czy ucieka. Kiedyś ja go broniłam ale że on się nadstawiał za chwilę to pomyślałam - radźcie sobie sami. Strasznie z niego ciekawskie stworzenie, nic nie umknie jego uwadze ani w domu ani na ulicy - jest głównym inżynierem budowlańcem, nadzorcą. Jakby umiał mówić to byłby świetnym źródłem informacji bo wie kto, kiedy i z kim ;)
Doginko to machanie ogonem to akurat u kota nie jest przejaw zadowolenia. Raczej jest nieco zdegustowany, że to szare psie cielątko mu wlazło na miejsce gdzie on sobie spokojnie leżał i spał.

Posted

Nareszcie dotarł dyplom Interchampiona :multi: Ma rozmiar A3 więc nie mieści się niestety cały w skanerze to wstawiam tyle ile udało się zeskanować. Teraz muszę kupić ramki i powiesić na ścianie sławy gdzie wiszą wszystkie championaty i dyplom ze światowej :razz:

Posted

I mam jeszcze filmik z pokazu agility. Zakrwawiona po walce Vesper kica po torze ;)

[video=youtube;ImDIk_PG5OI]http://www.youtube.com/watch?v=ImDIk_PG5OI[/video]