Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hahaha aleście głupawki dostały :evil_lol::lol: No a czy wy myślicie, że to takie łatwe zrobić sobie autoportret i jeszcze nie wyglądać jak ostatni kretyn? Taka zajawka żeby nie trzeba było świrować i narzekać że was gnębię ;)

i jeszcze domowe suki

tak wypoczywają interchampiony :lol: zajmując dwa meble jednocześnie

a tak ci co są u progu bycia championem ;)

Posted

weszka napisał(a):
Hahaha aleście głupawki dostały :evil_lol::lol: No a czy wy myślicie, że to takie łatwe zrobić sobie autoportret i jeszcze nie wyglądać jak ostatni kretyn? Taka zajawka żeby nie trzeba było świrować i narzekać że was gnębię ;)

Eee no dobra, rzeczywiście masz rację :D Ale żeby tak długo?:)

Fajnie :) Fajna fryzurka;) I kolorek taki żywy:)

A co do suczydełek... to czy ja o czymś nie wiem? Gdzie Czarnusza?

Posted

weszka jak ja marzę o takim kolorze :loveu:
a suki fajowe, większa wygoda za większe osiągnieęcia :P

Santha ja też się zawsze o Furle wypytuje- ten świr na punkcie czarnych :D

Posted

no!!! serdeczne dzieki , pewnie ta wzmianka o politykach cie w koncu zmusila do zaprzestania utrzymywania w tajemnicy prawdy jaka juz znalysmy : bardzo twarzowa fryzurka i kolor tyz piekny, pieknie ci w niej !!!

suki na jednym czy na dwu meblach czy tez pozdrawiajace jak zwykle zachwycajace , one sa piekne w kazdej pozie hihihi

Posted

Pewnie widziałyście już ale im więcej osób zobaczy tym lepiej
no i może rozszerzyć swój teren :-(

Napisał malawaszka /irenaka
uważajcie na psiaki!!!!!
Bardzo wszystkich proszę, jeżeli ktoś mieszka w tej okolicy to rozwieście plakaty z ostrzeżeniem.

Całość komunikatu od Pani Alinki w tej sprawie:

UWAGA! TRUTKA NA SZCZURY !

W Krakowie - w rejonie ulic Wrocławskiej, Śląskiej, Świętokrzyskiej, Mazowieckiej, Litewskiej, Racławickiej, okolicach Parku Młynówki Królewskiej jakiś "miłośnik" psów wyłożył mięso z TRUTKĄ NA SZCZURY. W ciągu 2-ch ostatnich dni odeszło 5 psów. Zwracamy uwagę, że zatrucie teraz produkowanymi trutkami (w przeciwieństwie do wcześniej używanych) często objawia się dopiero po kilku dniach. Dlatego prosimy zwracać szczególną uwagę na zachowanie i stan zdrowia swojego psa i w sytuacji jakichkolwiek podejrzeń udać się natychmiast do lekarza wet. Sugerujemy również wyprowadzanie psów (przynajmniej przez najbliższy okres czasu) w kagańcach. W naszym rejonie rok temu była podobna sytuacja ale zamiast trutki, pani (bo została zidentyfikowana) użyła proszku do prania, który mieszała z mielonym mięsem i podrzucała w okolice dzikich działek przy Parku Młynówki Królewskiej. W tamtym przypadku kilka psów uległo zatruciu. Tu mamy do czynienia ze śmiercią 5-ciu psów. Prosimy o czujność i obserwację, bo trzeba znaleźć tego człowieka??? Prosimy również o dzielenie się tą wiadomością z właścicielami okolicznych psów.

Posted

[quote name='eria']No wreszcie ! Trza przyznać że się postarałaś !!
Fryzurka super ,tylko czy grzywka Ci nie przeszkadza taka długa? ;)

:) Grzywka jest taka do brwi, nie wchodzi do oczu, na zdjęciu jakoś mi zjechała bo robiłam cuda żeby sobie samej zrobić fotę ;)

[quote name='Saththa']

A co do suczydełek... to czy ja o czymś nie wiem? Gdzie Czarnusza?

Tak jak napisała Fides - Furla u mojej siostry bo tam właśnie mieszka :)

[quote name='Saththa']Weszko... ja apeluję o Czarną Furlę :) Strasznie dawno nie widziałam dziewczynki...

Postaram się to jakoś naprawić. Może uda się jeszcze dzisiaj bo wpadnie chyba na spacer do nas. Chyba że nadal będzie tak sypało śniegiem jak teraz to nie wezmę aparatu.

[quote name='Rudzia-Bianca']I to ma być krótko ;)
Kolor superowy pewnie bym Cię na ulicy nie poznała ;)

Jest krótko, tylko przód długi, a boczki i tył krótkie ;) Kolor nieco zaostrzony bo ja ruda z natury ale delikatniej jak wiecie zresztą bo ostatnio miałam swój kolor.

[quote name='Tekla64']
suki na jednym czy na dwu meblach czy tez pozdrawiajace jak zwykle zachwycajace , one sa piekne w kazdej pozie hihihi

Bardzo jesteś miła :)

[quote name='Rudzia-Bianca']Pewnie widziałyście już ale im więcej osób zobaczy tym lepiej
no i może rozszerzyć swój teren :-(

Co za świr następny???!!!

Posted

Dla miłośników czarnej mam jedno kiepskie komórkowe zdjęcie ze spaceru.

mam jeszcze filmik z podskoków za śnieżkami ale muszę go jakoś ściągnąć na kompa a to chwilkę potrwa ;)

Posted

Furla :) Ahhh strasznie się cisza moje oczy:)

A jak jest snieg to jest dostatek piłeczek:) Tylko odnaleźć je trudno:)

Ogólnie czarna plama na filmiku :razz: Normalnie podobna do Tazza :eviltong: