Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Dziś było wolne i było ładnie więc był i dłuuugi spacer, a efektem trochę zdjęć. Nie są za ciekawe no ale żal by było nic nie wstawić ;)

sfora na wolności

Biedna Vesperka pozbyła się ukochanej piłki. Niestety Furla przejęła ją na cały spacer i tylko z rzadka udawało się Vesper do niej dobić

Dirul słodki pies :)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aż tak się Dirulek podoba :oops::loveu::multi:
Mamy trochę pagórków i bardzo to malownicze wszystko. Zresztą to miejsce gdzie mieszkamy i spacerujemy nazywa się Górka Narodowa :)

Posted

weszka napisał(a):
To trzymaj się w fotelu bo to jakieś 70 kg żywej rozpędzonej suczej masy ;)

Ekhem, ja przepraszam ale ja w takich momentach się odsuwam na boczek:scared:

Ostatnio na wybiegu miałam zawał jak rozpedzona suka DONa zaszarżowała na mnie i skoczyła, ledwo się odsunełam aleee zawał miał prawie i nogi mi się ugieły masakra jak się wystraszyłam heh

Posted

Saththa napisał(a):
Ekhem, ja przepraszam ale ja w takich momentach się odsuwam na boczek:scared:

Ostatnio na wybiegu miałam zawał jak rozpedzona suka DONa zaszarżowała na mnie i skoczyła, ledwo się odsunełam aleee zawał miał prawie i nogi mi się ugieły masakra jak się wystraszyłam heh

hi hi hi taki śliczniutki malutki sznaucer to jeszcze nie jest masakra, gorzej jak pędzi na ciebie kilka dogów niemieckich, albo jakiś zapala do Ciebie sympatią i postanowi się przytulić i dać Ci buziaka z zaskoczenia :razz:

a Twoje dziewczynki Weszko urocze, Furla choć najmłodsza sprawia wrażenie bardzo potężnej :loveu:

Posted

[quote name='eria']ja tam na fotki Twoich dziewczyn zawsze jestem chętna!
:)
[quote name='ariss']zupełnie tak jak ja:)

Siem cieszem :):):)

[quote name='Spanielkaaa']Witamy. ;)

A my witamy u nas :)

[quote name='Saththa']Ekhem, ja przepraszam ale ja w takich momentach się odsuwam na boczek:scared:

Dobrze że ci się udało. Takie rozpędzone psie bydlątko może narobić szkód w człowieku. Bunia

• złamała mojemu szwagrowi żebro bo wpadła na niego w pościgu za rzuconą śnieżką :evil_lol:

• [quote name='Rudzia-Bianca']A jak ja Wam zazdroszczę że macie gdzie spacerować , u nas totalna demolka okolicy trwa nadal - pobojowisko i plac ćwiczeń bojowych w jednym :(
    Piękne psiska jak zwykle :)

Całe szczęście nasze tereny ciągle są i nie zabudowali ich. Wam niestety powódź dała popalić ale może do wiosny się uwiną?

[quote name='Fides79']
    a Twoje dziewczynki Weszko urocze, Furla choć najmłodsza sprawia wrażenie bardzo potężnej :loveu:

Z Furlą to jest tak jak było z eriowym Kreonem
  • który na zdjęciach wychodził na ogromnego psa, a na żywo wcale taki nie był. Furla jest najmniejsza, ma mocną kość to fakt ale jest szczupła i ogólnie na żywo nie sprawia wrażenia dużego psa, a wręcz przeciwna. Duża i potężna to jest Dirki :razz:

A my jesteśmy po pokazie, który był taki sobie ogólnie. Trochę nieskładny i niewiele ludzi jednak było ale zawsze to okazja do treningu i przyjemne spędzenie czasu. Był nasz klubowy profi fotograf to jak nas ustrzelił i wstawi fotki będziemy się chwalić. Swoich nie mam bo ręce miałam zajęte psami, była jeszcze Furla więc moja siostra też nie miała jak focić. Niestety jest i minus tego wypadu bo Vesper miała spięcie z klubową koleżanką belgiem tervikiem a efektem jest niegroźna rana pod brodą i na głowie, i niestety dość paskudnie rozerwana końcówka ucha. Póki co skleiłam jej stripami ale nie wiem czy się sklei bez szycia :shake::roll: