Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):
Musiałabym Panu odjąć trochę lat i pozbyć się żony ;) Jak już ;)

Zdjęć nie mam. Pogoda nie sprzyja foceniu - zimno, ciemno. Może się coś poprawi to w wolne nadchodzące dni coś cyknę. Zwłaszcza że w niedzielę szykuje nam się wielosznaucerowy spacer ;)

dlaczego wy wszystkie (czyt. fajne babki:cool3:) mieszkacie na drugim końcu świata? U mnie wszyscy uciekają na nasz widok, mysle ze moje damy ładnie by sie wpasowały w sznaucerkowy krajobraz ;)

Posted

[quote name='eria']że Tania ma talent wiadomo nie od dziś,
tak samo jak to ,że ja jestem zachwycona szyją Vesper:loveu::loveu:
http://img337.imageshack.us/img337/4041/dsc1453vg.jpg

Oj ma!
Vesper szyjkę też ma :)

[quote name='klaudusia0219']a jaka jest strona aktivdoga? ;-) bo miałam, ale zapodziałam :D

www.activdog.pl

[quote name='anka_szklanka']dlaczego wy wszystkie (czyt. fajne babki:cool3:) mieszkacie na drugim końcu świata? U mnie wszyscy uciekają na nasz widok, mysle ze moje damy ładnie by sie wpasowały w sznaucerkowy krajobraz ;)

No też nie wiem dlaczego tak nas rozsiało po Polsce. Ale z częścią fajnych babek udaje się spotkać przy okazji wystaw, wakacji czy innych okazji to może i z nami nic straconego :)

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
no, może to jest jakiś tajemny spisek żeby te wszystkie psie-wariatki się nie dobrały i nie przyniosły zniszczenia świata :D:D

haha to najbardziej pewna opcja, bo inaczej STRACH SIE BAĆ :diabloti:

Posted

Jakby wszyscy byli tacy jak my to świat by był piękny, a zwierzęta szczęśliwe :cool3:

A ja mam cuuuudny nowy komplecik banerowo-avkowy! eria dziękuję ślicznie :loveu:

Posted

[quote name='weszka']eria ma smykałkę do tych spraw ;)

Widać widać;) ja tam mam dwie lewe ręce do tego niestety:) a już ze wstawieniem i podlinkowaniem to 3 walczyłam i i tak nic z tego nie wyszło:(

Posted

w Nadchodzącym 2011 Roku życzę Ci Weszko wszystkiego co najlepsze, uśmiechu na co dzień, radości z każdego dnia, wielu sukcesów osobistych i oczywiście wystawowych i oby Nowy był lepszy pod każdym względem od kończącego się właśnie 2010.

Posted

BY SIE WSZYSTKO WIODLO , SZCZESCIA ,ZDROWIA I WIELKIEJ RADOCHY W 2011!!!

najwazniejsz zebys zadowolona byla z wczorajszej nocy a leniwie to raczej wiekszosc z nas dzis spedza dzionek.

nasze piesy sa madre i przeczekaja mala niemoc nasza hihihi

sciskam serdecznie

Posted

A ja jeszcze do tego szczęścia i radości dodam miłość, pieniądze i duuużo zdrówka oraz samych sukcesów hodowlanych i wystawowych w tym Nowym 2011 Roku;-)

Modelka pięknie zaprezentowała obrożę i szyjkę:loveu: