Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

weszka napisał(a):
...spędziłam prawie 5 godz. usiłując ogarnąć futro Furli. Masakra. I nie skończyłam jeszcze ;) Ale chociaż z CTR-a zrobił się sznaucer a to już dobrze rokuje.

Weszko wpadnij do mnie, tylko Rapcia mi zrób na sznupa:roflt:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno mnie nie było ale coś mnie znów choroba zmogła, tyle że świata to nie obchodzi specjalnie i tak się snuję kaszląca i z lekka słaba. Ale przyniosłam wieczorową porą ładne zdjęcia z zimowego treningu agility :)

obczajanie tunelu

Vesperka lotna

zimowy Dirulek czeka na swoją kolej

Posted

Dzięki Rudziu :) Po mnie łazi jakiś wirus pieroński, a teraz jeszcze prawie tracę głos. A doleczyć się nie mogę i takie właśnie efekty, że co chwilę mi nawraca.

Posted

foty rewelacja!!!!!!!!!!!!!

a do Dirki to mi się jaką fajna pomarańczowa obroża widzi;) ogólnie nie przepadam za tym kolorem ale z Twoją sucz mi jakoś fajnie gra:)

Posted

ariss napisał(a):

a do Dirki to mi się jaką fajna pomarańczowa obroża widzi;) ogólnie nie przepadam za tym kolorem ale z Twoją sucz mi jakoś fajnie gra:)

ja tam Dirki widzę tylko w różowym rogzie, zresztą za moją namową Weszka taki kupiła pewnego roku w Katowicach :)
Pomarańcz też by fajnie rozświetlił jej szarość !

Posted

Tekla64 napisał(a):
mnie sie tyz bardzo lotna podoba!!!!
zrob cosik z soba cobys juz sie pozbyla chorobskow wszelakich
scisakm serdecznie , ja juz po nartach niestety
bylo suuuuppppeeer

Dobre było ale się skończyło - to odnośnie twoich nart ;)
Ze sobą robię cosik, nawet sporo ale skuteczność średnia. Choć może zaczyna rokować pomalutku.

ariss napisał(a):

Fajne foty, inne psiaki z klubu też mają fajne. Mam nadzieję że jeszcze jakieś będą no i że ów zdolny fotograf będzie częściej na naszych treningach.
Pomarańcz... hmmm jakoś nie mam zacięcia do tego koloru ale może Dirul by spasował do niego. Kto wie ;)

Fides79 napisał(a):
a ja wczoraj pokazywałam mojej cioci Twojego Totka i była nim oczarowana, niezwykle się zachwycała kolorem sierści :loveu:

Przekażę zainteresowanemu :)

eria napisał(a):
ja tam Dirki widzę tylko w różowym rogzie, zresztą za moją namową Weszka taki kupiła pewnego roku w Katowicach :)
Pomarańcz też by fajnie rozświetlił jej szarość !

To prawda, różowego Rogza razem kupowałyśmy i bardzo ładnie w niej Dirulowi. Nadal go mamy i używamy choć ostatnio mam zajawkę na nieco bardziej stonowane kolory dla suczy.

Posted

Odkurzyłam dziś szare suczydła. Vesper wyrwana na myszkę, a Dirki tylko przetrymowana bo mi szkoda tego jej pięknego futra ;) To tak w ramach przedświątecznych porządków.

Posted

jejku chcecie mnie zawstydzic???
wszystkie moje wygladaja makabrycznie albo mam takie wrazenie po tygodniowej nieobecnosci
ale Borysa juz odgruzowalam i mimo ze chudy juz nie straszy sterczacymi klakami, NIko i Tekla wygladaja jak szczotki ryzowe juz mocno zuzyte a Dona chyba ma ambicje zostac afganem
ino ze nie mam czasu by sie przyzwoicie za nie zabrac na razie ino rozczesalam co bylo do rozczesania
no i jednak zimno wiec chcyba sie wstrzymam z cieciem bo ja umiem ino na krotko hihihi.

Posted

Spokojnych i bardzo milych swiat!

jak tam twoje zdowko?!

nas zasypalo, wczoraj wieczoraem zaczelo i sypie do teraz
ale jest pieknie i tobie tez zycze bardzo udanmych swiat i odpoczynku

Posted

To chociaż macie białe święta. U mnie jest odwilż, syf, pada deszcz, nie da się chodzić. Najgorsza pogoda z możliwych zwłaszcza na święta. Ale coś widzę że się ochładza to może dojdzie zima.

Posted

u nas też 2 dni temu była odwilż, ale wczoraj w południe sypało i.. sypie dalej. :D
przynajmniej pies nie mokry ;-)
teraz po szaleńczym biegu w śniegu śpi w walizce mojej siostry ;)
pozdrawiam i Wesołych Świąt :P

Posted

Radosnych i rodzinnych Świąt :x-mas::tree1::x-mas: Tobie Weszko i całej ludzko-psio-kociej Rodzince
życzy Toska1, czyli reaktywacja Toski :evil_lol:
z Tofciem , niestety już bez Tosi :placz:, ale z Rodzynką

Posted

[quote name='klaudusia0219']u nas też 2 dni temu była odwilż, ale wczoraj w południe sypało i.. sypie dalej. :D
przynajmniej pies nie mokry ;-)
teraz po szaleńczym biegu w śniegu śpi w walizce mojej siostry ;)
pozdrawiam i Wesołych Świąt :P

Zmęczony sznaucer=szczęśliwy sznaucer=święty spokój w domu ;)
Dziękuję za życzenia :)

[quote name='Toska1']Radosnych i rodzinnych Świąt :x-mas::tree1::x-mas: Tobie Weszko i całej ludzko-psio-kociej Rodzince
życzy Toska1, czyli reaktywacja Toski :evil_lol:
z Tofciem , niestety już bez Tosi :placz:, ale z Rodzynką

Witaj Toska! Bardzo dziękuję za wizytę i życzenia :)
Przykro mi, że nie ma Tosi już z Tobą :( nie wiedziałam... a kim jest Rodzynka???

Mam trochę kiepskawych zdjęć z dzisiejszych szaleństw w parku. Wczoraj trochę napadał śniegu, zrobił się mróz ale dzień był szary i mój krótki ciemny obiektyw + marne umiejętności nie sprostały zadaniu. Ale że bawiliśmy się fajnie to wstawiam na pamiątkę ;)

Vesperka śmisznotka

dwa warioty

widać warioty zawsze parami ;)

a tu już jest ich trzech

zero szacunku dla ciotki ;)