ariss Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Furla wyszła cudownie na zdjęciu z Twoją siostrą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 No doczekałaś się klaudisia ;) A ja się tak zastanawiam co to za kopiowany czarny sznaucer na tej focie http://img221.imageshack.us/img221/5185/dsc0526k.jpg :D Quote
Saththa Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 weszka napisał(a):i to by było na tyle http://img225.imageshack.us/img225/8409/dsc0538t.jpg Ale fajna obroża ;) A Tazz kładzie się jak Furla ale tylko jedną łapą na zmianę :) Quote
Culineo Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 doczekałam :D:D no właśnie nie wiem co..:cool3: myślałam, że nie wolno już kopiować :hmmmm: :eviltong: Quote
weszka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Saththa napisał(a):Ale fajna obroża ;) A Tazz kładzie się jak Furla ale tylko jedną łapą na zmianę :) Obroża Red Dingo ;) Jedną łapą się nie liczy ;) muszą być dwie :eviltong: klaudusia0219 napisał(a):doczekałam :D:D no właśnie nie wiem co..:cool3: myślałam, że nie wolno już kopiować :hmmmm: :eviltong: E tam nie wolno :razz: Po roku naturalności stwierdziłam że skopiuje i jak na amatorkę to nieźle nawet wyszło :diabloti::evil_lol: Quote
Fides79 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 ale super jesienne sznupiące sznupy :loveu::loveu: Quote
Tekla64 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 marne moze i sa ale napewno nie sa marne modelki!!!! a ze ja sie nie znam na zdjeciach to mnie sie podobaja i to bardzo a pozycja znajoma i to bardzo te zagrzebane w liscisch piekne ja za geleboko w las sie nie zapuszczam bo sie boje Quote
Saththa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Tekla64 napisał(a): ja za geleboko w las sie nie zapuszczam bo sie boje Dzików czy tak ogólnie? W szczecinie na wybieg wieczorową późną porą strach łazić bo dziki szaleją naokoło a i na wybieg sie gramolą... Ogrodzenia psują :) Quote
eria Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 dziki dotarły już też do nas na poligon ,gdzie nigdy ich nie było a chodzę tam już trochę lat:( Psy zaczęły się tam dziwnie zachowywać, ja tam już nie wybieram się sama w ogóle, bo mam stracha , a znajomi też nie bardzo chcą. Więc pozostają dużo mniejsze,ale póki co bezpieczniejsze pola. Quote
AnkaG Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Strachliwe ciotki :) Mi notorycznie - zwłaszcza w zimie spacerują dziki po drodze. I do tego uparte - nawet trąbienie nie wzrusza ich. Któregoś razu lis się drapał siedząc przed moja furtką. No ale ja wychodzę z 4 bojowymi psami które tak drą pyski jak wyczują dziki, że te raczej spylają. Moje dziewczynki :) A sznupy jesienne fajne :) Quote
Tekla64 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 ja nie ze strachu o siebie ino o to ze moje "polowszczyki" pojda w pogon i znowu ktroes moze nie wroci ! a chodzenie z 4 na smyczach po lesie mija sie z .... przyjemnoscia dla jednych i drugich. Quote
jambi Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Zdjęcia bardzo mi się podobają - mów sobie co chcesz, ale moim skromnym zdaniem wcale nie są marne :) Quote
weszka Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 To cieszę się że zdjęcia się podobały :) U mnie dzików jakoś nie ma ale ostatnio znajomy opowiadał mi o przygodzie z dzikiem na spacerze z psami i nie zazdroszczę. A u mnie choróbsko, grypa zwaliła mnie z nóg. Cały dzień spędziłam w łóżku z wysoką gorączką i Vesperką u boku. Quote
Culineo Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 ja tak samo :( ale jutro już do szkoły ... nie wiem czy się cieszyć czy nie :P Quote
Saththa Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ja też chora od soboty się wykluwało a wczoraj u lekarza stwierdzono Ostre zapalenie zatok. I siedze w domu heh a Tazz wżera wielkaaaaaaaą kość ;) Quote
weszka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 To dopadło sznaucerowe ciotki. Sukom się troszkę nudzi, zwłaszcza Vesper ale jednak spanie i tulenie się do pańci też nie jest takie złe ;) Quote
weszka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Dzięki ariss :) Pomału wracam do żywych tylko słabota straszliwa ze mnie. Quote
Luna123 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 pozdrawiamy z Fryziastą:p i życzymy zdrówka:p nie mam jakoś nastroju do pisania, pogoda beeee a ja muszę jeszcze wyskoczyć do sklepu:roll: Quote
weszka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Za to ta panna ma zawsze power na 100% :loveu: Dodam jeszcze, że to słodkie zdjęcie zostało wykonane moim Nikonem przez 4-letniego Kijołę :loveu: Umie się nim już ładnie posługiwać więc obawiam się o swój stołek nadwornego rodzinnego fotografa :evil_lol: Quote
Culineo Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 tylko wziąć i wycałować taką mordeczkę :loveu: Quote
weszka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Ona nie jest całuśna do obcych ;) Tylko do nas i tych co dobrze zna. Ale Ty już niedługo będziesz miała swoją osobistą mordę do całowania! Quote
Culineo Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 sznaucery raczej z natury nie są całuśne do obcych :] moja morda do całowanie, której się nie mogę doczekać :D Quote
weszka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 klaudusia0219 napisał(a):sznaucery raczej z natury nie są całuśne do obcych :] A to różnie bywa bardzo. Vesper jest aż za całuśna i uwielbia ludzi, Dirki jest uprzejma i lubi być kiziana ;), Furla bywa niesympatyczna do obcych i bardzo nieufna, Bunia i Sympa raczej olewały choć na granicy sympatii, Forsa była miła choć bez szaleństwa. To tak z historycznego przeglądu moich olbrzymek ;) Fajnie że będziesz miała swoją brodę! Ale współczuję szczeniaka hahahaha Quote
Recommended Posts