zerduszko Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Fajna impreza :) Ps. One tak zgodnie, z jednej "miski"? :crazyeye: Quote
weszka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 No pewnie, że zgodnie :) Nie ma opcji żeby były jakiekolwiek konflikty. Jak widać jedzą ładnie i jeszcze dzieciak w tym wszystkim siedzi ;) oczywiście pod naszym czujnym okiem bo też wiadomo, że to tylko psy i 100% zaufania w każdej sytuacji mieć nie można. to jeszcze z pozdrowieniami od czarnego mordulca :loveu: Quote
Culineo Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 w końcu wysłuchali moich próśb !!!! 1oo latek Furlowata pięności !! :D jaka ona już dojrzała ;] <buja w obłokach> Quote
eria Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ale tort !!!! :D WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA FURLI!:loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 łoohoohoooo i tu urodzinki! 100 lat Furla :loveu: Quote
weszka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Jak urodziny to tort musi być :) Furla dziękuje za życzenia :) A ja z Vesper biorę jutro udział w pokazie agility z okazji akcji na rzecz bezdomnych zwierząt. To nasz debiut publiczny i ciekawe co z tego wyniknie ;) Quote
zerduszko Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 weszka napisał(a): A ja z Vesper biorę jutro udział w pokazie agility z okazji akcji na rzecz bezdomnych zwierząt. To nasz debiut publiczny i ciekawe co z tego wyniknie ;) Fajnie by było jakby Was ktoś nagrał. Jeszcze nie widziałam kicającego olbrzyma ;) Quote
Fides79 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 łoooo :bday: sto latek, jak ten czas leci, dopiero Furla taka gapciowata była a tu proszę już roczek :klacz: a za występ trzymamy kciuki i czekamy na relację :kciuki: Quote
ariss Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Z okazji urodzin życzymy masy prezentów, długich spacerów, dużej ilości mięska,błotka i wszystkiego co Furla uwielbia:razz: no i trzymamy kciuki za debiut!:lol: Quote
Saththa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Ahhh spóźniłam się :( Ale juz nadrabiam: Eszystkiego najlepsiejeszego: Najlepsiejszych państwa, kosteczek żarełka mizianek spacerów i wogule wszystkiego :) A za pokaz 3mamy kciuki ;) Quote
marako Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Wszystkiego najlepszego dla Furli! Tort wspaniały, a mina solenizantki wskazuje, że jej się też podobał (czy wszystkie sznaucery tak lubią smakołyki?) Czekam na wieści o pokazie (sama mam ochotę zacząć z Hondą tę zabawę, ale nie mam pewności, czy olbrzymy się nadają, a i ja mogę też nie dawać rady - może to mnie zdopinguje...) Quote
Tekla64 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 no to najsedrczniejsze gratulacje dla Furli!!!!! samych tylko dobrych dni a jak tam pokaz ???? poopowiadajecie troche Quote
weszka Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Furliszon bardzo dziękuje za życzenia i przesyła machanie ogonem :) Dzisiejszy dzień bardzo sympatyczny. Wiele nie pokazałyśmy bo i niewiele jeszcze umiemy obydwie, a do tego nowe miejsce, Vesper nieco rozbiegana umysłowo ale i tak było fajnie bo przecież chodzi o wspólną zabawę :loveu: Byli moi przyjaciele, rodzina, ludzie z klubu, sporo osób przyszło popatrzeć więc naprawdę super sposób na spędzenie czasu :p Póki co mamy kilka ujęć z kicań ;) a foty będą później bo padła bateria w aparacie i muszę podładować żeby zrzucić na kompa. marako odpowiadając na pytanie to agility nadaje się dla olbrzymów :razz: - Vesper i Dirki skaczą z dużą lekkością i mają radochę. Nie będą oczywiście tak szybkie jak bordery czy malinois ;) choć i na to jest sposób. Ale z całą pewnością w ramach rozrywki umysłowej i fajnego spędzenia czasu to super sprawa i dla ludzi (bo się trochę człek porusza) i dla psa bo ma ruch połączony z myśleniem. A to my kicające ;) [video=youtube;OqBlA7H82wk]http://www.youtube.com/watch?v=OqBlA7H82wk[/video] Quote
malawaszka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 haha czadowo!!! :klacz: Vesper na kilka elementów miała własny pomysł :lol: świetna sprawa! Quote
weszka Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Tak, Vesperka czasem kombinuje jak to sznaucer - jak by tu zarobić piłkę albo smakołyk i się nie narobić ;) Quote
Culineo Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 motto sznaucerów "co by tu zrobić żeby się nie narobić" :D:D Vesper fajnie kombinowała :D Quote
weszka Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Ale jak na zaledwie parę treningów i tyle emocji wokół to i tak było nieźle ;) Ja też kilka razy zawaliłam źle ją prowadząc co wiedzę dopiero na filmie. Duuużo jeszcze przed nami ;) Quote
eria Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 dużo przed Wami,ale jaka to fantastyczna zabawa dla obojga !!!! :) aż miło patrzeć !!! Quote
Saththa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Hehhe ;) Ale fajnie ;) Ja z Tazzem byłam na jednym treningu ale szczerze to sie trochę zniechęciłam tym naprowadzeniem go aby przednimi łapami był na innym podłożu niż tylnymi :) a pozatym boi sie tej hmmm przewalającej się deski po przebiegnięciu :P Ale fajnie sie patrzyło, pozdrawiam ;) Quote
anetta Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Brawo :klacz: Dla Furli 100 laaat!! :multi::loveu: :BIG: Tort pierwsza klasa!! Dynie są super :lol::lol: :evil_lol: Słomkę miałaś pod kolor oczu :evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Saththa napisał(a):Hehhe ;) Ale fajnie ;) Ja z Tazzem byłam na jednym treningu ale szczerze to sie trochę zniechęciłam tym naprowadzeniem go aby przednimi łapami był na innym podłożu niż tylnymi :) a pozatym boi sie tej hmmm przewalającej się deski po przebiegnięciu :P Ale fajnie sie patrzyło, pozdrawiam ;) Jak na pierwszym treningu zaczęliście od skakania przeszkód strefowych i ćwiczenia stref to nie dziwota że się zniechęciłaś :roll: Dobrze, że pies nie zrobił sobie krzywdy :roll: Strefówki to najtrudniejsza sprawa i nikt przy zdrowych zmysłach tym nie rozpoczyna nauki :crazyeye: To wychodzi w trakcie, a i trzeba mieć dobrą metodę. A najlepsze, że przeważnie zaczyna się od ćwiczenia bez przeszkód :razz: Quote
Recommended Posts