weszka Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Kurcze szkoda, że nie mam warunków na jeszcze jednego psa bo bym wzięła takiego cz-s na zaś ;) A póki co mam swoje szarzydełka, które dziś były na Błoniach :) Obejrzałyśmy piknik zwierzakowy, połaziły w innych okolicznościach przyrody i nieco zmęczone powróciły do domu. Dirki była na smyczy bo do niej mam jednak zasadę ograniczonego zaufania, a Vesperka grzeczna na 100% zawsze więc biegała sobie luzem. Parę luźnych fotek: szalona Dirulek Quote
weszka Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 trzeba zaznaczyć nowe terytorium ;) obserwacje Quote
weszka Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 sznupanie ;) i uśmiech na mordulcu :) Quote
Fides79 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 fajne foty, widać, że dziewczyny miały gdzie pobiegać :) sznupanie ;) :lol: "sznupanie" - fajne określenie ;) Quote
malawaszka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 oj tak sznupanie to to co sznupy lubią robić najbardziej :lol: Quote
Doginka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Oprócz sznupania ja widzę tu jeszcze prześliczne stanie:loveu: http://img706.imageshack.us/img706/8468/dsc1229i.jpg Quote
weszka Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Fides79 napisał(a):fajne foty, widać, że dziewczyny miały gdzie pobiegać :) :lol: "sznupanie" - fajne określenie ;) Te nasze krakowskie Błonia to oaza w środku miasta :multi: Wprawdzie czasem SM organizuje tam naloty ale jednak od lat jest to miejsce psich spotkań i spacerów więc nikomu nie przeszkadzają szalejące luzem psy. A sznupanie to z gwary śląskiej - oznacza szukać, wąchać :razz: Pasuje jak ulał to niuchających sznaucerów. malawaszka napisał(a):oj tak sznupanie to to co sznupy lubią robić najbardziej :lol: To prawda. Rycie brodą po wszystkim to jest to :diabloti: Doginka napisał(a):Oprócz sznupania ja widzę tu jeszcze prześliczne stanie:loveu: http://img706.imageshack.us/img706/8468/dsc1229i.jpg Prawda że ładnie się Dirulek wystawił :loveu: Quote
Doginka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 weszka napisał(a):...Prawda że ładnie się Dirulek wystawił :loveu: Mogłyby te nasze sznupaczki zawsze tak stawać - szczególnie na ringach:lol: Quote
weszka Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Oj tak mogłyby! Dirki zawsze staje najładniej sama, poza ringiem. W ringu też oczywiście umie ale to nigdy nie jest taka fajna, naturalna postawa jak np. właśnie na tym zdjęciu. Quote
ariss Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 a mi się zdjęcia otwierają do połowy:(:angryy: Quote
Fides79 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 weszka napisał(a):Te nasze krakowskie Błonia to oaza w środku miasta :multi: Wprawdzie czasem SM organizuje tam naloty ale jednak od lat jest to miejsce psich spotkań i spacerów więc nikomu nie przeszkadzają szalejące luzem psy. A sznupanie to z gwary śląskiej - oznacza szukać, wąchać :razz: Pasuje jak ulał to niuchających sznaucerów. wiem wiem, kiedyś byłam w pięknym Krakowie, jestem nim oczarowana, a Błonia podziwiałam z perspektywy Kopca Kościuszki :lol: Quote
jambi Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 weszka napisał(a):Te nasze krakowskie Błonia to oaza w środku miasta :multi: Wprawdzie czasem SM organizuje tam naloty ale jednak od lat jest to miejsce psich spotkań i spacerów więc nikomu nie przeszkadzają szalejące luzem psy. to my mamy w Warszawie taki odpowiednik - Pola Mokotowskie - zielona oaza w samym centrum stolycy - bardzo lubię to miejsce :) szczególnie wczesną wiosną i późną jesienią, gdy nie ma nikogo oprócz mnie i kundli, ewentualnie jeszcze innych psiarzy :) Quote
Tekla64 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 oj toc to piknosc tyn cz-s i ja tyz chce!!!! twoje pieprzaki pikne jak zawsze i ciesze sie ze juz masz samochodzik ja takie blonia mam za plotem ino nie koszone hihihi Quote
weszka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Wczoraj podbijałyśmy Wrocław i... VESPER - CWC, CACIB, BOB :crazyeye::-o:multi: Normalnie szok :crazyeye: Najpierw w swojej klasie wygrała z czeską suką, następnie w porównaniu o Cacib z suką z klasy otwartej, a później jeszcze wzięła BOB już bez porównania z psem :cool3: Tak więc byłam zachwycona i zaskoczona :loveu: FURLA - doskonała, II w kl. młodzieży. Dostała szczenięcego świra i zamiast chodzić to kicała, gryzła smycz, mnie, skakała jak kózka :mad::evil_lol: No ale drugie miejsce też nie boli choć... :oops: Quote
eria Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Gratulacje !!!! Chcemy fotki konkurencji i Vesper zobaczyć ! :) I Furlę rzecz jasna ;) Quote
weszka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 A dziękujemy, dziękujemy :) W sprawie zdjęć to czekamy na Tanię ;) bo była naszym nadwornym fotografem. Quote
eria Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Tobie to dobrze, na każdej wystawie nadworny fotograf :D Quote
weszka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 No rzeczywiście jakoś mam farta ostatnio ;) Chętnych zapraszam do Rybnika, a następnie do Legionowa na klubówkę ;) Quote
Od-Nowa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 na początek szybko 3 ;-) reszta powolutku ;) Vesprzaczek się zmienił nie do poznania od czasu kiedy widziałam ją ostatnio (grudzień 2009) urosła, zmężniała i pokryła się pieprzakowym włosem. Serce ciocine pękło bo Vesprzaczek nie poznał matki chrzestnej (:placz:) ale nadrobimy to mam nadzieję szybko :-) no to teraz Vesprzak wystawowy przed w trakcie i na należytym miejscu :razz: Quote
Doginka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Oj, właśnie przeczytałam opis na GG:lol: W te pędy przyleciałam na Dogo, żeby Wam pogratulować tego BOB-a :multi: GRATULUJĘ Quote
weszka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Taniu dzięki za szybkie 3 foty no i czekam na więcej przebierając nóżkami ;) Moja mina na ostatnim zdjęciu mówi wszystko hihi Doginko dziękuję za gratulacyje :) Quote
ariss Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 weszka napisał(a):VESPER - CWC, CACIB, BOB GRATKI:multi::multi::multi: a co ja Ci w Łodzi powiedziałam:razz: że Vesper będzie wygrywać:multi:, teraz najwyższa pora żeby dokopać Dirki:diabloti::evil_lol: weszka napisał(a):No rzeczywiście jakoś mam farta ostatnio ;) Chętnych do Legionowa na klubówkę ;) mogę się podjąć tego zadania:lol: no chyba, że w tym samym czasie będzie sędziowanie średniaków;) Quote
weszka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 ariss napisał(a):GRATKI:multi::multi::multi: a co ja Ci w Łodzi powiedziałam:razz: że Vesper będzie wygrywać:multi:, teraz najwyższa pora żeby dokopać Dirki:diabloti::evil_lol: Dziękuję :loveu::multi: Będzie okazja na klubówce bo jadą wszystkie i w razie czego poszukuję handlera ;) Może masz chęć tym razem spróbować dokopać Dirki hihihi :mad::evil_lol::eviltong: ariss napisał(a): mogę się podjąć tego zadania:lol: no chyba, że w tym samym czasie będzie sędziowanie średniaków;) Możesz się podjąć podwójnego zadania - focenia i wystawiania ;) Zgłaszasz akces? :eviltong: Quote
zerduszko Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ale cudna cudniasta :) Gratuluję :multi: W Rybniku będziecie w niedzielę :razz: W najbliższą? Gdzie Was szukać? :) Quote
Recommended Posts