Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Kurcze szkoda, że nie mam warunków na jeszcze jednego psa bo bym wzięła takiego cz-s na zaś ;)

A póki co mam swoje szarzydełka, które dziś były na Błoniach :) Obejrzałyśmy piknik zwierzakowy, połaziły w innych okolicznościach przyrody i nieco zmęczone powróciły do domu. Dirki była na smyczy bo do niej mam jednak zasadę ograniczonego zaufania, a Vesperka grzeczna na 100% zawsze więc biegała sobie luzem. Parę luźnych fotek:

szalona

Dirulek

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fides79 napisał(a):
fajne foty, widać, że dziewczyny miały gdzie pobiegać :)

:lol: "sznupanie" - fajne określenie ;)

Te nasze krakowskie Błonia to oaza w środku miasta :multi: Wprawdzie czasem SM organizuje tam naloty ale jednak od lat jest to miejsce psich spotkań i spacerów więc nikomu nie przeszkadzają szalejące luzem psy.
A sznupanie to z gwary śląskiej - oznacza szukać, wąchać :razz: Pasuje jak ulał to niuchających sznaucerów.

malawaszka napisał(a):
oj tak sznupanie to to co sznupy lubią robić najbardziej :lol:

To prawda. Rycie brodą po wszystkim to jest to :diabloti:

Doginka napisał(a):
Oprócz sznupania ja widzę tu jeszcze prześliczne stanie:loveu:
http://img706.imageshack.us/img706/8468/dsc1229i.jpg

Prawda że ładnie się Dirulek wystawił :loveu:

Posted

Oj tak mogłyby! Dirki zawsze staje najładniej sama, poza ringiem. W ringu też oczywiście umie ale to nigdy nie jest taka fajna, naturalna postawa jak np. właśnie na tym zdjęciu.

Posted

weszka napisał(a):
Te nasze krakowskie Błonia to oaza w środku miasta :multi: Wprawdzie czasem SM organizuje tam naloty ale jednak od lat jest to miejsce psich spotkań i spacerów więc nikomu nie przeszkadzają szalejące luzem psy.
A sznupanie to z gwary śląskiej - oznacza szukać, wąchać :razz: Pasuje jak ulał to niuchających sznaucerów.

wiem wiem, kiedyś byłam w pięknym Krakowie, jestem nim oczarowana, a Błonia podziwiałam z perspektywy Kopca Kościuszki :lol:

Posted

weszka napisał(a):

to my mamy w Warszawie taki odpowiednik - Pola Mokotowskie - zielona oaza w samym centrum stolycy - bardzo lubię to miejsce :) szczególnie wczesną wiosną i późną jesienią, gdy nie ma nikogo oprócz mnie i kundli, ewentualnie jeszcze innych psiarzy :)

Posted

Wczoraj podbijałyśmy Wrocław i... VESPER - CWC, CACIB, BOB :crazyeye::-o:multi: Normalnie szok :crazyeye: Najpierw w swojej klasie wygrała z czeską suką, następnie w porównaniu o Cacib z suką z klasy otwartej, a później jeszcze wzięła BOB już bez porównania z psem :cool3: Tak więc byłam zachwycona i zaskoczona :loveu:
FURLA - doskonała, II w kl. młodzieży. Dostała szczenięcego świra i zamiast chodzić to kicała, gryzła smycz, mnie, skakała jak kózka :mad::evil_lol: No ale drugie miejsce też nie boli choć... :oops:

Posted

na początek szybko 3 ;-)
reszta powolutku ;)

Vesprzaczek się zmienił nie do poznania od czasu kiedy widziałam ją ostatnio (grudzień 2009) urosła, zmężniała i pokryła się pieprzakowym włosem. Serce ciocine pękło bo Vesprzaczek nie poznał matki chrzestnej (:placz:) ale nadrobimy to mam nadzieję szybko :-)

no to teraz Vesprzak wystawowy

przed

w trakcie

i na należytym miejscu :razz:

Posted

Taniu dzięki za szybkie 3 foty no i czekam na więcej przebierając nóżkami ;) Moja mina na ostatnim zdjęciu mówi wszystko hihi

Doginko dziękuję za gratulacyje :)

Posted

weszka napisał(a):
VESPER - CWC, CACIB, BOB

GRATKI:multi::multi::multi:

a co ja Ci w Łodzi powiedziałam:razz: że Vesper będzie wygrywać:multi:, teraz najwyższa pora żeby dokopać Dirki:diabloti::evil_lol:

weszka napisał(a):
No rzeczywiście jakoś mam farta ostatnio ;) Chętnych do Legionowa na klubówkę ;)

mogę się podjąć tego zadania:lol: no chyba, że w tym samym czasie będzie sędziowanie średniaków;)

Posted

ariss napisał(a):
GRATKI:multi::multi::multi:

a co ja Ci w Łodzi powiedziałam:razz: że Vesper będzie wygrywać:multi:, teraz najwyższa pora żeby dokopać Dirki:diabloti::evil_lol:

Dziękuję :loveu::multi:
Będzie okazja na klubówce bo jadą wszystkie i w razie czego poszukuję handlera ;) Może masz chęć tym razem spróbować dokopać Dirki hihihi :mad::evil_lol::eviltong:

ariss napisał(a):

mogę się podjąć tego zadania:lol: no chyba, że w tym samym czasie będzie sędziowanie średniaków;)

Możesz się podjąć podwójnego zadania - focenia i wystawiania ;) Zgłaszasz akces? :eviltong: