Doginka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Foty łatwe i przyjemne:lol: Mi się podobają, więc niech już waćpanna nie narzeka:mad::lol: Quote
eria Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 http://img257.imageshack.us/img257/9339/dsc15837142876.jpg świetna ta fotka latająca :) i domeczek taki akuratny bym powiedziała:loveu: Quote
Unbelievable Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 http://img715.imageshack.us/img715/9402/dsc16717162482.jpg jaaakie wpatrzone :loveu: ciekawe tylko, czy w panią czy w to co pani w ręce trzyma :evil_lol: Quote
weszka Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Unbelievable']http://img715.imageshack.us/img715/9402/dsc16717162482.jpg jaaakie wpatrzone :loveu: ciekawe tylko, czy w panią czy w to co pani w ręce trzyma :evil_lol: Nie otwiera mi się link do zdjęcia więc nie mogę ci odpowiedzieć ;) A póki co lecimy dalej z fotkami :) na szlaku ciąg dalszy - przekraczamy strumyk :) na leśnych ścieżkach Quote
weszka Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 widoczek sztuczne jezioro na szyczcie Żaru - robi niezłe wrażenie! coś dla małych i dużych - mini tor saneczkowy ;) Quote
Unbelievable Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 a mi się normalnie otwiera... na pół ;) http://img715.imageshack.us/img 715/9402/dsc16717162482.jpg Quote
weszka Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 dzieciak się zmęczył po wejściu na szczyt i tak oto padł w knajpce i jeszcze trochę widoków a to już widok na Vesperkę ;) 2w1 czyli widok i Dirki Quote
weszka Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 na czatach ;) bo stado się rozeszło Dirki ogląda mijankę kolejek widać jaki kolor ma woda i ile jej jest Tyle na dziś. CDN... :) Quote
weszka Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Ano pięknie :) Aż żal było wracać. Gdyby jeszcze woda w jeziorze nie była taka wielka i bura to już by można się całkiem zachwycić, a może nawet i zamoczyć jakąś część ciała lub któregoś psa ;) Quote
malawaszka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ano własnie - bo w takie wodzie to strach :shake: no ale i tak fajny wyjazd mieliście! Quote
weszka Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Unbelievable']a mi się normalnie otwiera... na pół ;) http://img715.imageshack.us/img 715/9402/dsc16717162482.jpg Ani na pół ani w całości ani w żadnej konfiguracji ;) Nie i już ;) Quote
Unbelievable Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 weszka napisał(a):Ani na pół ani w całości ani w żadnej konfiguracji ;) Nie i już ;) linki mnie chyba nie lubią :evil_lol: w każdym razie chodzi o zdjęcie całej ekipy ze wspomagaczami w rękach ;) Quote
ariss Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 takie wypady to cud, miód i malina:loveu: marzy mi się taki wypad w góry! ale najbardziej bym chciała pojechać do Norwegii:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Uwielbiam łażenie po górach, ale tylko jak świeci słoneczko:lol: Piękne foty:loveu: Quote
weszka Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 ariss napisał(a):takie wypady to cud, miód i malina:loveu: marzy mi się taki wypad w góry! ale najbardziej bym chciała pojechać do Norwegii:loveu::loveu::loveu: Ano fajnie wyjechać i oderwać się od codzienności. Oj tak! Mnie też się marzy Norwegia... ale tam strasznie drogo :( Doginka napisał(a):Uwielbiam łażenie po górach, ale tylko jak świeci słoneczko:lol: Piękne foty:loveu: Ja po górach łazić nie lubię. Chodzę za karę ;) i w ramach pokuty. Jedni chodzą do spowiedzi, a ja chodzę w góry :D Choć oczywiście widoki i atmosfera super jednak samo chodzenie mnie nijak nie bawi ;) Quote
ariss Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 weszka napisał(a):Ano fajnie wyjechać i oderwać się od codzienności. Oj tak! Mnie też się marzy Norwegia... ale tam strasznie drogo :( Ja po górach łazić nie lubię. Chodzę za karę ;) i w ramach pokuty. Jedni chodzą do spowiedzi, a ja chodzę w góry :D Choć oczywiście widoki i atmosfera super jednak samo chodzenie mnie nijak nie bawi ;) Jeden szczeniaczek ode mnie prawdopodobnie będzie tam mieszkał. Rozmawiałam z przyszłymi właścicielami(powinnaś ich pamiętać z Opola- byli z nami pod namiotem) podobno nie jest tak drogo jak się wie jak jeździć i najważniejsze, żeby jedzenie zabrać ze sobą bo rzeczywiście jest drogie! Może kiedyś uda spełnić się marzenia! a chodzenia po górach jest rewelacyjne!!!!!!!!!!!!! Nie znasz się:eviltong::evil_lol: Quote
weszka Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Tak pamiętam owych sympatycznych ludzi. Nie wiedziałam że aż z Norwegii byli. W razie czego będziesz miała fajną metę ;) no a poza tym przecież dzieciaka trzeba będzie odwiedzić. Góry są piękne :loveu: ale sama czynność chodzenia po nich nie :diabloti: Może trochę fot :cool3: ? Vesper gnębi Negrę swoją obecnością i zakłóca spokój w obgryzaniu patyka :evil_lol: trójeczka, Dirki robiła za rozjemcę :lol: Quote
weszka Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 no ja se tylo leżę ;) ale patyka to bym ci zabrała! przerywnik ze spaceru Quote
weszka Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 dziecko i pies była też i Furla :), szalały z Vesper jak opętane Quote
Doginka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ale mi przyszła ochota na kąpiel w czystej, chłodnej wodzie po tym Twoim spacerowym przerywniku:lol: Quote
weszka Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 czasem dołączała też Dirki gorąco uffff to wleziemy pod krzaki albo tak też chłodniej Quote
weszka Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 badania terenowe i znów jakieś wygibasy ;) było też ognisko a później lulu i spać i to by było na tyle fotorelacji :) Quote
weszka Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 To cieszę się :) Zostawiłam dzisiaj Vesperkę na wolności a nie w kenelce. Upał straszny to pomyślałam że jej może być gorąco. Zobaczymy po powrocie czy coś zmastrowała czy nie ;) Quote
Recommended Posts