Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieciak się zmęczył po wejściu na szczyt i tak oto padł w knajpce

i jeszcze trochę widoków

a to już widok na Vesperkę ;)

2w1 czyli widok i Dirki

Posted

Ano pięknie :) Aż żal było wracać. Gdyby jeszcze woda w jeziorze nie była taka wielka i bura to już by można się całkiem zachwycić, a może nawet i zamoczyć jakąś część ciała lub któregoś psa ;)

Posted

weszka napisał(a):
Ani na pół ani w całości ani w żadnej konfiguracji ;) Nie i już ;)

linki mnie chyba nie lubią :evil_lol:
w każdym razie chodzi o zdjęcie całej ekipy ze wspomagaczami w rękach ;)

Posted

takie wypady to cud, miód i malina:loveu: marzy mi się taki wypad w góry! ale najbardziej bym chciała pojechać do Norwegii:loveu::loveu::loveu:

Posted

ariss napisał(a):
takie wypady to cud, miód i malina:loveu: marzy mi się taki wypad w góry! ale najbardziej bym chciała pojechać do Norwegii:loveu::loveu::loveu:

Ano fajnie wyjechać i oderwać się od codzienności. Oj tak! Mnie też się marzy Norwegia... ale tam strasznie drogo :(

Doginka napisał(a):
Uwielbiam łażenie po górach, ale tylko jak świeci słoneczko:lol:
Piękne foty:loveu:

Ja po górach łazić nie lubię. Chodzę za karę ;) i w ramach pokuty. Jedni chodzą do spowiedzi, a ja chodzę w góry :D Choć oczywiście widoki i atmosfera super jednak samo chodzenie mnie nijak nie bawi ;)

Posted

weszka napisał(a):
Ano fajnie wyjechać i oderwać się od codzienności. Oj tak! Mnie też się marzy Norwegia... ale tam strasznie drogo :(

Ja po górach łazić nie lubię. Chodzę za karę ;) i w ramach pokuty. Jedni chodzą do spowiedzi, a ja chodzę w góry :D Choć oczywiście widoki i atmosfera super jednak samo chodzenie mnie nijak nie bawi ;)

Jeden szczeniaczek ode mnie prawdopodobnie będzie tam mieszkał. Rozmawiałam z przyszłymi właścicielami(powinnaś ich pamiętać z Opola- byli z nami pod namiotem) podobno nie jest tak drogo jak się wie jak jeździć i najważniejsze, żeby jedzenie zabrać ze sobą bo rzeczywiście jest drogie! Może kiedyś uda spełnić się marzenia!

a chodzenia po górach jest rewelacyjne!!!!!!!!!!!!! Nie znasz się:eviltong::evil_lol:

Posted

Tak pamiętam owych sympatycznych ludzi. Nie wiedziałam że aż z Norwegii byli. W razie czego będziesz miała fajną metę ;) no a poza tym przecież dzieciaka trzeba będzie odwiedzić.

Góry są piękne :loveu: ale sama czynność chodzenia po nich nie :diabloti:

Może trochę fot :cool3: ?

Vesper gnębi Negrę swoją obecnością i zakłóca spokój w obgryzaniu patyka :evil_lol:

trójeczka, Dirki robiła za rozjemcę :lol:

Posted

To cieszę się :)

Zostawiłam dzisiaj Vesperkę na wolności a nie w kenelce. Upał straszny to pomyślałam że jej może być gorąco. Zobaczymy po powrocie czy coś zmastrowała czy nie ;)