eria Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 http://img34.imageshack.us/img34/5109/dsc0603c.jpg uszy jak uszy ale Furla też ma tu dobrą minę :D Quote
malawaszka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 ooo mamo każde zdjęcie to analiza która to Dirki a która Vesper :lol: Quote
Doginka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ja już ich nie umiem odróżnić, myli mi się Vesper z Dirki:lol:Obie cudowne i czarnulka oczywiście też:loveu: Quote
weszka Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Proszę zapamiętać, że jasna morda i chuda doopa to Vesper ;) Albo kolorowe kokardy powiążę ;) Dobranoc! Tą przynajmniej łatwo odróżnić hihi Quote
Doginka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Dobra, to ja czekam na te kolorowe kokardy:roflt:;-) Quote
ariss Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 ja tam nie mam problemu;) dla mnie cały czas są trochę inne:) Quote
weszka Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Są zupełnie inne ;) Na żywo nie byłoby problemu z odróżnieniem ;) Chętnych zapraszam na porównanie na wystawę w Łodzi gdzie będą wszystkie :) A teraz wiosennie (zdjęcia zrobione komórką przez mojego szwagra, muszę przyznać że jakość całkiem, całkiem :-o) Quote
Bliss Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 witam :) tu jak zawsze słonko świeci :loveu: to zdjęcie jest niesamowite taki konik na kanapie wygląda obłędnie :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 hihihi Bliss szary konik kanapowy ;) Choć niektórzy twierdzą że to koza ;) Quote
Bliss Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 koza :evil_lol: jak ty to robisz, że kanapa taka śliczna? u mnie w skórze kopią dołki zanim raczą się powalić i wygląda już koszmarnie :diabloti: no dla przyzwoitości przyznam że dzieciaki swoje też dłubią :roll: Quote
weszka Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Kanapa z bliska już nie jest taka śliczna ;) ale to sprawka kotka Totka który w paru miejscach zostawił ślady pazurków. Suczęta się tylko na niej grzecznie układają. Zresztą na kanapie przeważnie leży kocyk dla ochrony, jak robiłam fotę musiał być widocznie w praniu ;) Quote
Bliss Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 kocyk :shake: u nas w kocyku też trzeba kopać i efekt ten sam :evil_lol: wrzuciłam filmik na wątek Miszy - zobacz sama - oni mają adhd - a ty mi tu o kocyku ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Bliss napisał(a):kocyk :shake: u nas w kocyku też trzeba kopać i efekt ten sam :evil_lol: wrzuciłam filmik na wątek Miszy - zobacz sama - oni mają adhd - a ty mi tu o kocyku ;) Bazyl też ma adhd i to chyba w jakiejś zmutowanej wersji , kocica też normalna nie jest i na nic wszelkie kocyki i ochraniacze na kanapę jak zaczynają gonitwę ;) Quote
Doginka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Olga, mam wrażenie, że spotkamy się wszystkie trzy, a raczej cztery w Łodzi - Ty, Ariss i ja :multi:..... i jeszcze Kaho;-) Quote
ariss Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Doginka napisał(a):Olga, mam wrażenie, że spotkamy się wszystkie trzy, a raczej cztery w Łodzi - Ty, Ariss i ja :multi:..... i jeszcze Kaho;-) z nami jeszcze będzie Pani Kugulca:cool3: szkoda, że to jednodniowe show...bo by niezła imprezka była:cool3: Quote
eria Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 w życiu bym nie wpadła że te fotki od szwagra to komórką robione!:) Quote
Doginka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 eria napisał(a):w życiu bym nie wpadła że te fotki od szwagra to komórką robione!:) No właśnie wczoraj zapomniałam napisać, że wcale nie widać, że komornicką robione, a później już mi się nie chciało pisać;-) Quote
zerduszko Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 weszka napisał(a):Są zupełnie inne ;) Na żywo nie byłoby problemu z odróżnieniem ;) Chętnych zapraszam na porównanie na wystawę w Łodzi gdzie będą wszystkie :) Ja je od dawna nie rozróżniam ;) Quote
weszka Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Komórka taka full wypas, w sumie najmniej to ma chyba z komórki jeszcze, a więcej z mini komputera ;) więc i foty dobre - ma aparat 5 mpx! A teraz niespodzianka! Wczoraj zabrałyśmy Totka na spacer :) Był nieco oszołomiony sytuacją ale ciekawił się bardzo światem, trochę zwiedzał. No i wkurzył się na Vesper (po raz pierwszy!) która koniecznie chciała się z nim bawić i za mocno go do tego namawiała ;) Quote
weszka Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 najeżony kot łowca ;) wkurzony na Vesper przeprosiny Quote
Justa Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 haha, Totek nie wygląda na szczęśliwego :lol: Quote
Doginka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ale Totek ma cuuuuudny czerwony garniturek:loveu: Quote
kaho Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='weszka'] wkurzony na Vesper http://img213.imageshack.us/img213/5347/dsc0760p. A mnie sie wydawalo, ze na tym zdjeciu jest bardzo zadowolony z takich pieszczot:lol:. Quote
weszka Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Totek miał ogrom wrażeń ;) Dzisiaj już był dzielniejszy i maszerował bardziej pewny siebie. Za obstawę miał Dirki, Vesper dręczycielka została w domu ;) Później pojechał się zaszczepić do weta więc też miał różne sobotnie atrakcje. A ja z Vesper jutro wybywam na wystawę do Opola walczyć o kolejne Zw. Mł. do Mł. Ch. PL :):):) Ma być ładna pogoda więc zapowiada się fajna wycieczka. Quote
Recommended Posts