Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Są zupełnie inne ;) Na żywo nie byłoby problemu z odróżnieniem ;) Chętnych zapraszam na porównanie na wystawę w Łodzi gdzie będą wszystkie :)

A teraz wiosennie (zdjęcia zrobione komórką przez mojego szwagra, muszę przyznać że jakość całkiem, całkiem :-o)

Posted

koza :evil_lol:

jak ty to robisz, że kanapa taka śliczna?

u mnie w skórze kopią dołki zanim raczą się powalić i wygląda już koszmarnie :diabloti:
no dla przyzwoitości przyznam że dzieciaki swoje też dłubią :roll:

Posted

Kanapa z bliska już nie jest taka śliczna ;) ale to sprawka kotka Totka który w paru miejscach zostawił ślady pazurków. Suczęta się tylko na niej grzecznie układają. Zresztą na kanapie przeważnie leży kocyk dla ochrony, jak robiłam fotę musiał być widocznie w praniu ;)

Posted

kocyk :shake:

u nas w kocyku też trzeba kopać i efekt ten sam :evil_lol:

wrzuciłam filmik na wątek Miszy - zobacz sama - oni mają adhd - a ty mi tu o kocyku ;)

Posted

Bliss napisał(a):
kocyk :shake:

u nas w kocyku też trzeba kopać i efekt ten sam :evil_lol:

wrzuciłam filmik na wątek Miszy - zobacz sama - oni mają adhd - a ty mi tu o kocyku ;)

Bazyl też ma adhd i to chyba w jakiejś zmutowanej wersji , kocica też normalna nie jest i na nic wszelkie kocyki i ochraniacze na kanapę jak zaczynają gonitwę ;)

Posted

Doginka napisał(a):
Olga, mam wrażenie, że spotkamy się wszystkie trzy, a raczej cztery w Łodzi - Ty, Ariss i ja :multi:..... i jeszcze Kaho;-)

z nami jeszcze będzie Pani Kugulca:cool3:

szkoda, że to jednodniowe show...bo by niezła imprezka była:cool3:

Posted

eria napisał(a):
w życiu bym nie wpadła że te fotki od szwagra to komórką robione!:)

No właśnie wczoraj zapomniałam napisać, że wcale nie widać, że komornicką robione, a później już mi się nie chciało pisać;-)

Posted

weszka napisał(a):
Są zupełnie inne ;) Na żywo nie byłoby problemu z odróżnieniem ;) Chętnych zapraszam na porównanie na wystawę w Łodzi gdzie będą wszystkie :)

Ja je od dawna nie rozróżniam ;)

Posted

Komórka taka full wypas, w sumie najmniej to ma chyba z komórki jeszcze, a więcej z mini komputera ;) więc i foty dobre - ma aparat 5 mpx!

A teraz niespodzianka! Wczoraj zabrałyśmy Totka na spacer :) Był nieco oszołomiony sytuacją ale ciekawił się bardzo światem, trochę zwiedzał. No i wkurzył się na Vesper (po raz pierwszy!) która koniecznie chciała się z nim bawić i za mocno go do tego namawiała ;)

Posted

Totek miał ogrom wrażeń ;) Dzisiaj już był dzielniejszy i maszerował bardziej pewny siebie. Za obstawę miał Dirki, Vesper dręczycielka została w domu ;) Później pojechał się zaszczepić do weta więc też miał różne sobotnie atrakcje.
A ja z Vesper jutro wybywam na wystawę do Opola walczyć o kolejne Zw. Mł. do Mł. Ch. PL :):):) Ma być ładna pogoda więc zapowiada się fajna wycieczka.