weszka Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Dziękuję w imieniu Vesperki :) Przekażę wszystkie życzenia :) Quote
kaho Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Przyszlam przywitac sie po dlugiej nieobecnosci, a tu takie wiesci i zmiany:crazyeye::shake::-(:multi::loveu:. Przede wszystkim wspolczuje straty :-(:glaszcze: - Sympa biegaj szczesliwa. i.... Gratuluje slodziaka:multi: wspanialy szkrab na zbolale serce http://i48.tinypic.com/4lhbb8.jpg :loveu::loveu::loveu:- juz nie moge doczekac sie wiecej fotek. Gratuluje doroslej juz Vesperki - Zyj sto lat:laola::BIG: :laola:. a o Dirki juz nie wspomne - piekne, dojrzale suczydlo:loveu:. Obie na zdjeciach prezentuja sie wspaniale i okazale - super olbrzymki :loveu:. Fotorelacja z Cruftsa - bomba! Szkoda tylko, ze porownanie organizacji 'ich' z 'naszym' daje wiele do myslenia.... i zyczenia. Pozdrawiamy serdecznie:bye: Quote
Od-Nowa Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 no i jak spędzacie dzien urodzin?? nie będzie relacji z pożerania tortu?? :-) :-) Quote
weszka Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Vesperka bardzo dziękuje za miłe życzenia :) Cieszy się całym swoim szarym ciałkiem i przesyłka lizaki dla wszystkich :) Od-Nowa tortu nie było ale był duuży smakowity specjalny herbatnik ze strusiem :razz::lol: Impreza będzie w weekend - połączymy urodziny ze świętowaniem (mam nadzieję) sukcesu na wystawie jako młodzieżówka, no i trzeba będzie powitać nową czarną mordę, która już jutro do nas przybywa :multi: kaho miło że byłaś i dużo napisałaś :p Quote
marako Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Urodzinowe życzenia dla Vesper! Dłuuugich spacerów, obfitych deserów, i dobrych relacji z nową kuzynką (wygląda na ambitną i charakterną dziewczynę). Quote
ariss Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 najlepszego dla Vesper!!!! Oby nam w sobotę jednak pogoda dopisała, bo prognozy nie są optymistyczne. Ja za chwilkę ruszam do Katowic, do zobaczenia na miejscu! Quote
weszka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 marako, ariss bardzo dziękujemy za życzenia :) Oczywiście przekazałam zainteresowanej :) Taaaadaaaam! No to jest czarna owca naszej sfory - przedstawiam Państwu DEMOLKA Asterniger - czyli FURLA dla przyjaciół ;) pierwsze rodzinne ujęcie ze swoją nową rodzinką taka jestem cudna przyszedł też braciszek Quote
weszka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Kijuś był baaardzo przejęty wycieczką po pieska :) i z nowymi "siostrami" obczaiła gdzie jest wiaderko z karmą ;) Quote
weszka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 I że mają wygodną kanapę :D Szara część sfory przyjęła malucha bez problemów, za to Furla naszczekała na Vesper aż ta się cała skuliła - ha! ma się ten charakterek! Obeszła całe mieszkanie, obwąchała, jeszcze nie jest bardzo pewna siebie ale już zaczęła biegać za piłeczką i zbierało ją na zabawę z Vesper. Musi odpocząć bo dziś cały dzień w podróży, tyle nowych miejsc, ludzi, mnóstwo wrażeń na małe ciałko psie. Ale jest boska, a najpiękniejsze ma stopy - to mój fetysz :loveu: Są duże, miękkie, okrągłe i cudownie puszyste - miodzio :loveu: Quote
Od-Nowa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 fantastyczne czernidło. stópki boskie obczaiłam zanim napisałaś o nich. piękne zwierze!! no to jak nic, musicie się w komplecie stawić we Wrocławiu :-) Quote
strasznika Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Stopy to moja ulubiona psia część ciała... muszę je wąchać, bo inaczej nie bedzie... he he Quote
ariss Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Mała jest świetna!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda, że jej nie poznam, ale liczę na opowieści o niej:) Do zobaczonka za chwilę:) strasznika, średnikom stopy śmierdzą, wszystkim które znam:eviltong: Quote
eria Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 a mnie zazdrość zżeraaaaaaaa ;) do zobaczenia w Spodku, kurcze obym zdążyła dojechać... Quote
Doginka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 :crazyeye: Ale piękne czarnidełko:loveu: Juz teraz mam swoja ulubienicę u Ciebie, chociaż każda Twoją sunię lubię, ale jednak czarny sznup jest najcudniejszy (olbrzym oczywiście, bo z miników to cz-s:lol:) I spóźnione życzonka długich latek spędzonych z Tobą dla Vesper:loveu::tort: Quote
AnkaG Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 :-o Ale ten czas leci Wszystkiego najlepszego Vespuniu. Quote
weszka Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Ano dobrze było, a nawet doskonale - Zw. Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie i Zw. Rasy :multi: Czyli tak jak chciałam, a nawet lepiej :lol: Vesper bardzo ładnie się zachowuje w ringu i mimo swojego szaleństwa poza umie się spiąć i robić co należy :loveu: Poza tym było fajnie towarzysko więc sobota jak najbardziej udana :lol: eria ma dwie foty Vespery z wystawy - wstaw kochana! Quote
eria Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 na korytarzu i na ringu, niestety trochę się późno zorientowałam,że Vesper się właśnie wystawia Quote
Doginka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Gratulacje Ale ona się pięknie prezentuje:loveu: Quote
Recommended Posts