Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszlam przywitac sie po dlugiej nieobecnosci, a tu takie wiesci i zmiany:crazyeye::shake::-(:multi::loveu:.
Przede wszystkim wspolczuje straty :-(:glaszcze: - Sympa

• biegaj szczesliwa.
    i....
    Gratuluje slodziaka:multi: wspanialy szkrab na zbolale serce http://i48.tinypic.com/4lhbb8.jpg :loveu::loveu::loveu:- juz nie moge doczekac sie wiecej fotek.
    Gratuluje doroslej juz Vesperki - Zyj sto lat:laola::BIG: :laola:.
    a o Dirki juz nie wspomne - piekne, dojrzale suczydlo:loveu:.
    Obie na zdjeciach prezentuja sie wspaniale i okazale - super olbrzymki :loveu:.
    Fotorelacja z Cruftsa - bomba! Szkoda tylko, ze porownanie organizacji 'ich' z 'naszym' daje wiele do myslenia.... i zyczenia.
    Pozdrawiamy serdecznie:bye:

• Posted

Vesperka bardzo dziękuje za miłe życzenia :) Cieszy się całym swoim szarym ciałkiem i przesyłka lizaki dla wszystkich :)

Od-Nowa tortu nie było ale był duuży smakowity specjalny herbatnik ze strusiem :razz::lol: Impreza będzie w weekend - połączymy urodziny ze świętowaniem (mam nadzieję) sukcesu na wystawie jako młodzieżówka, no i trzeba będzie powitać nową czarną mordę, która już jutro do nas przybywa :multi:

kaho miło że byłaś i dużo napisałaś :p

Posted

Urodzinowe życzenia dla Vesper! Dłuuugich spacerów, obfitych deserów, i dobrych relacji z nową kuzynką (wygląda na ambitną i charakterną dziewczynę).

Posted

najlepszego dla Vesper!!!!

Oby nam w sobotę jednak pogoda dopisała, bo prognozy nie są optymistyczne. Ja za chwilkę ruszam do Katowic, do zobaczenia na miejscu!

Posted

marako, ariss bardzo dziękujemy za życzenia :) Oczywiście przekazałam zainteresowanej :)

Taaaadaaaam! No to jest czarna owca naszej sfory - przedstawiam Państwu DEMOLKA Asterniger - czyli FURLA dla przyjaciół ;)

pierwsze rodzinne ujęcie ze swoją nową rodzinką

taka jestem cudna

przyszedł też braciszek

Posted

I że mają wygodną kanapę :D

Szara część sfory przyjęła malucha bez problemów, za to Furla naszczekała na Vesper aż ta się cała skuliła - ha! ma się ten charakterek! Obeszła całe mieszkanie, obwąchała, jeszcze nie jest bardzo pewna siebie ale już zaczęła biegać za piłeczką i zbierało ją na zabawę z Vesper. Musi odpocząć bo dziś cały dzień w podróży, tyle nowych miejsc, ludzi, mnóstwo wrażeń na małe ciałko psie. Ale jest boska, a najpiękniejsze ma stopy - to mój fetysz :loveu: Są duże, miękkie, okrągłe i cudownie puszyste - miodzio :loveu:

Posted

Mała jest świetna!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda, że jej nie poznam, ale liczę na opowieści o niej:) Do zobaczonka za chwilę:)

strasznika, średnikom stopy śmierdzą, wszystkim które znam:eviltong:

Posted

:crazyeye: Ale piękne czarnidełko:loveu: Juz teraz mam swoja ulubienicę u Ciebie, chociaż każda Twoją sunię lubię, ale jednak czarny sznup jest najcudniejszy (olbrzym oczywiście, bo z miników to cz-s:lol:)

I spóźnione życzonka długich latek spędzonych z Tobą dla Vesper:loveu::tort:

Posted

Ano dobrze było, a nawet doskonale - Zw. Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie i Zw. Rasy :multi: Czyli tak jak chciałam, a nawet lepiej :lol: Vesper bardzo ładnie się zachowuje w ringu i mimo swojego szaleństwa poza umie się spiąć i robić co należy :loveu:
    Poza tym było fajnie towarzysko więc sobota jak najbardziej udana :lol:
    eria ma dwie foty Vespery z wystawy - wstaw kochana!