Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przegraliśmy :placz::placz::placz:
Sympulka spokojnie przeszła przez Tęczowy Most i pewnie już jest z Forsą, Bunią i Mizią :-(
Symp

• tak szybko się to stało, nie mogę w to uwierzyć...

Taką Cię zapamiętamy - mocną, szaloną, dożartą, z grzywką na bok i bandanką...

:placz::placz::placz:

• Posted

:( Strasznie mi przykro !!!
    Byłam przekonana,że to jeszcze nie czas, że będzie jeszcze walczyć .........

(*) Trzymaj się Weszko...

ehhh to się często dzieje szybko. Kreoś dzień przed śmiercią biegał za piłeczką :-(

Posted

jak miało się już stać to najgorsze to dobrze, że nie chorowała długo, ja pamiętam jak cięzko było z Bolusiem... wszyscy cierpieliśmy... wiem, że to marne pocieszenie... :(

śpij słodko lalunia [']

Posted

Oczywiście malawaszko że z dwojga złego to lepiej, że tak ale... choć byliśmy świadomi że to nastąpi - raczej wcześniej niż później - to nikt nie sądził że sytuacja tak się potoczy i że pożegnamy się nagle w ciągu doby :( Była w dobrej formie i nagle się załamało :( Zresztą nigdy nie jest się gotowym :( Zawsze jest za wcześnie i nie wtedy...

ariss dziękuję kochana.

Przekażę wszystkie wyrazy współczucia Marcie i Tadkowi - w końcu Sympa była jednak najbardziej ich psem...

Takie przemyślenia... 12 lat i prawie miesiąc temu w tym samym gabinecie wet. witałam Sympę na świecie... a dziś ją w tym samym miejscu i z tymi samymi wetami pożegnałam :(