Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']no widzisz jak już znasz moje gusta :evil_lol:
podoba mi się sunia :lol: se przeglądnęłam stronę hodowli
http://www.velkyknirac-aprocne.com/prezentace/fotky/15089a1x2.jpg

eria no cóż o gustach się nie dyskutuje :roll: Mnie taki typ kompletnie nie leży :shake:

[quote name='Doginka']Śliczny ten Ravel:loveu::loveu::loveu:

O! Tu się zgodzę :loveu:

[quote name='Kashdog']My pierwszy nie pierwszy raz w Waszej galerii, ale pierwszy raz się odzywamy :multi::cool3:

Miło mi - zapraszam na stałe :)

Dla chętnych parę zdjęć ze słowackiej beznadziejnej klubówki Picasa Web Albums - weszka - Klubowa Sznau...

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):
Takie nie do końca świadome gratulacje też się liczą :eviltong:

Jakie nie świadome?? Oglądałam zdjecia, filmik, OCENIŁAM Ja :razz: i gartuluję. A czy jakiś c\c czy cacib, to się kompletnie nie liczy, wazne, ze wsio cacy :eviltong:

Posted

ariss napisał(a):
uwielbiam Cię za te średniaczki:loveu::loveu::loveu:mogę ukraść:razz:?

Tak sądziłam że się ucieszysz :) Oczywiście kradnij!

zerduszko napisał(a):
Jakie nie świadome?? Oglądałam zdjecia, filmik, OCENIŁAM Ja :razz: i gartuluję. A czy jakiś c\c czy cacib, to się kompletnie nie liczy, wazne, ze wsio cacy :eviltong:

No doooobra :diabloti: Najważniejsze że wsio cacy :cool1:

Posted

weszka napisał(a):
W czasie jesiennej szarugi suki się nie nudzą bo mają siebie :)

Prawda przenajświętsza :p Ja się ogromniście cieszę, że udało mi się dobrać kuleżankę do mojego brodatego potfora :shake:

A suki - ś liczne, o wiele lepsze niż na wystawie :loveu: :eviltong:

Posted

zerduszko napisał(a):
Prawda przenajświętsza :p Ja się ogromniście cieszę, że udało mi się dobrać kuleżankę do mojego brodatego potfora :shake:

:placz::placz::placz:

hahaha naprawdę mina Vesper powala na tym pierwszym filmiku haha :loveu:

Posted

[quote name='eria']na początku pierwszego filmiku nie wiedziałam która jest która :evil_lol: a na końcu rozbroiła mnie roześmiana mordka Vesper :loveu:

[quote name='ariss']Vesper jest cudowna:loveu:ta minka prosto do kamery:loveu:

Taka z niej zachwycona światem dziewczynka :loveu: Cieszy się z każdego przechodnia, każdego psa i wszystkiego wokół :loveu:

[quote name='zerduszko']

A suki - ś liczne, o wiele lepsze niż na wystawie :loveu: :eviltong:

Pewnie że tak - wystawy to skromny dodatek do naszeg życia :razz:

[quote name='malawaszka']:placz::placz::placz:

Dlaczego płakusiasz???

[quote name='Doginka']Vesper tak urosła, że jak nie widać mordki, to ciężko je odróżnić:crazyeye:
Ale obie są piękniusie:loveu::loveu::loveu:

Też już parę razy mnie zmyliły :cool1:

[quote name='Od-Nowa']zupełnie się zmieniła!! jakaż piękna i wesoła :loveu: koniecznie trzeba zrobić zdjęcie z filmiku tej miny!! tylko nie wiem jak to się robi ...:oops:
Sucz bomba!

Taniu sucz z tej małej 7,5 kg kulki którą wiozłaś na kolanach wyrosła na 24,5 kg szczeniaka (dzisiejszy pomiar) :loveu:
Dopiero po zdjęciach które wczorak Kashdog wstawił widzę jaka wielka jest różnica bo tak na codzień to ona dla mnie jest małym szczeniakiem który nic nie rośnie :diabloti:

[quote name='Kashdog']

Mina Vesper zabójcza :diabloti:

Brawo za zrobienie foty! Szkoda że taka ciemna i marna. Ale zrobię Wam taką minę aparatem ;)

Posted

[quote name='Doginka']Mauuupo jedna daj się namówić na to, na co Cię namawia Gassirowa na GG:mad: a wręcz nakazuję:mad::diabloti:

Namawia mnie na PW :eviltong: Oj Doginko gdyby to było takie proste i łatwe :roll: Mnie na to na co mnie namawiacie nie trzeba wcale namawiać ale niestety rzeczywistość jest inna :shake:

Posted

weszka napisał(a):
Namawia mnie na PW :eviltong: Oj Doginko gdyby to było takie proste i łatwe :roll: Mnie na to na co mnie namawiacie nie trzeba wcale namawiać ale niestety rzeczywistość jest inna :shake:

No cóż, jesteśmy wielce niepocieszone:placz:

Posted

Doginka napisał(a):
No cóż, jesteśmy wielce niepocieszone:placz:

Cóż ja też :shake: ale prawda jest taka że Vesper póki co nie jest jeszcze w formie do zdobywania punktów za urodę :diabloti:

zerduszko napisał(a):
oj, kobiety, nie świntuszcie ;)

Że my :crazyeye::-o Głodnemu chleb na myśli :eviltong:

Posted

Suki wylądowały dzisiaj w wannie po popołudniowym spacerze. Spotkałyśmy nasze sąsiedzkie 2 bordery - Leszko ma rok, a Taj 4 mies. :loveu: Chłopaki są cuuudne :loveu: Przez godzinę szaleli w czwórkę oczywiście ganiając po największym błocku i kałużach. Ale jakie szczęście psie :loveu: Moje spodnie i kurtka do pralki, kaloszki całe szczęście się dobrze myją ;)

Posted

Ty masz szczęście że jeszcze psiarzy na spacerze spotykasz... Ja pamiętam kilka lat temu o której bym nie poszła na pola ,to zawsze kogoś znajomego spotkałam. Teraz mogę chodzić parę godzin i żywej duszy.... Ewentualnie briard Tacio lub goldenek Max...

Posted

Kashdog napisał(a):
A zdjęcia jakieś z tego spacerosa są :cool3:?

Zdjęć niet :cool1:

eria napisał(a):
Ty masz szczęście że jeszcze psiarzy na spacerze spotykasz... Ja pamiętam kilka lat temu o której bym nie poszła na pola ,to zawsze kogoś znajomego spotkałam. Teraz mogę chodzić parę godzin i żywej duszy.... Ewentualnie briard Tacio lub goldenek Max...

W taką pogodę jak teraz jest pewien plus - otóż na łąkach są tylko najtwardsi (najbardziej szurnięci) psiarze :evil_lol: czyli głównie bordery, młody husky Winter i my - jakoś inni wymiękają w takie błocko i syfozę. Przynajmniej jest spokój bo nie ma dzieciaków, spacerowiczów co im psy przeszkadzają i psy mogą swobodnie biegać.

Wczoraj przeczytałam że na jedynym w Krakowie wybiegu dla psów, na który czasem jeździłyśmy został wprowadzony regulamin i psy mają być w kagańcach :crazyeye::angryy: więc cały sens tego miejsca szlag trafił. Poniewaz jest spore oburzenie bo wybieg kosztował 400 tys. zł i został zrobiony właśnie po to żeby psy mogły biegać swobodnie, to mam nadzieję że wkrótce jacyś mądrzy radni co to wprowadzili się opamiętają :shake: Za chwilę wprowadzą zakaz posiadania psów w ogóle bo już nigdzie nie można iść żeby psa spuścić bez kagańca.