weszka Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Dziękujemy za wszystkie miłe słowa :loveu: Dziewczynki są kochane i podbiły serca obozowiczów, nawet tych którzy mieli jakieś złe skojarzenia ze sznaucerami przekazane przez "specjalistów" :shake: Miałyśmy też funkcję edukacyjną bo większość ludzi nigdy nie widziała olbrzyma pieprzaka albo nawet nie wiedziała o ich istnieniu :evil_lol: BTW jestem w szoku ile się zgłosiło pieprzaków na światową :multi: Uwaga! Na dzień 14.08 - 61 sztuk :crazyeye::crazyeye::crazyeye: W życiu tylu nie widziałam na wystawie, jak było 15-20 na tego typu wystawach to było dużo. Tak więc ciężko będzie :razz: Na klubowej dzień później jest zgłoszonych 15 więc jakby mniej :cool3: Ewka przydomki to mają chyba zawsze takie same skoro z tej samej hodowli - chodziło ci pewnie o imię :razz: Ania - właścicielka Syriusza ma kontakt z hodowczynią więc pewnie sama jej podeśle i się pochwali. Tak, był Michał jako instruktor od frisbee, a z nim jego dziewczyny :p Janka i Mery to suki Aliny i Piotra Bendiuk którzy prowadzili obóz i są właścicielami szkoły Alpi - nie wiem jakie one mają rodowodowe imiona ale Janka jest siostrą miotową Tazy :razz: a Mery zupełnie nie wiem :roll: Zdjęć będzie więcej - spokojna głowa :cool1: Quote
ewka i haker Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 no o imie mi chodziło:) kurde tyle jest tych bordasow kochanych ze nie nadążam Quote
weszka Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Ja tam w borderach nie siedzę ;) jedynie adoruję je po cichu tak jak wilczaki. Quote
ewka i haker Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ja siedzę od 1.5roku i czekam jeszcze 1.5roku na takiego w domu Quote
Justa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 http://img36.imageshack.us/img36/7651/dsc0694x.jpg Rośnie Ci drugie przepiękne suczydło.. :mdleje: Teraz to już wystawy są Twoje ! I spróbuj nie przyjechać za rok na Warszawską.. :diabloti: Mam nadzieję, że z tym czasie nie będę w jakiejś oborze tudzież stajni na praktykach :diabloti: Quote
weszka Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Ewka ale będziesz miała fajnie! Taki szaleniec to jest coś :) Justa fakt maluch brzydki nie jest ;) a w okolicach W-wy będe jeszcze w tym roku na klubowej w Nowym Dworze Maz. więc może wpadniesz? A teraz na dobranoc seria konie&sznaucery oraz krowy&sznaucery :) z jednej strony krowy... ... z drugiej strony Dirki :) i koniki Quote
ariss Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ale fajne te tereny tam:loveu: a jak kleszczory? Quote
weszka Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 ariss napisał(a):ale fajne te tereny tam:loveu: a jak kleszczory? Tereny boskie :loveu: A kleszczorów zero. Podobnie jako komarów. Aż byłam w ciężkim szoku bo zabrałam całą batalię do walki a tu nic :multi: Quote
AnkaG Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Panny sznupkowe nie ganiały koników? U mnie też w tym roku nie ma komarów (w okolicy domu). Quote
Od-Nowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 obie suczyny to wygrana w totka - każda bezkonkurencyjna w swojej kategorii. masz farta Weszko,że możesz im towarzyszyć :lol: Quote
weszka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 AnkaG napisał(a):Panny sznupkowe nie ganiały koników? U mnie też w tym roku nie ma komarów (w okolicy domu). Nie ganiają :loveu: Za to u mnie wieczorem powinno się chodzić w stroju rodem z Afryki - komary dosłownie pożerają :angryy: Od-Nowa napisał(a):obie suczyny to wygrana w totka - każda bezkonkurencyjna w swojej kategorii. masz farta Weszko,że możesz im towarzyszyć :lol: Pięknie to ujęłaś Taniu :loveu: Vesper kończy dzisiaj 5 miesięcy :cool1: Quote
ewka i haker Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 wszystkiego naj na 5 miesięcy,ja myslalam ze ona starsza :loveu: Quote
weszka Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 A dzisiaj mój aniołek Forsa obchodziłaby 6. urodziny, a tymczasem od prawie 3 lat biega po tęczowych łąkach :candle: Forsa to był bardzo głupi pomysł :mad: i jak się spotkamy to dostaniesz za to :shake: Quote
Od-Nowa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 wstaw jakieś nowe zdjęcia hym? czekam cierpliwie na te frisbowe :cool3: Forsunia się podwoiła i jest z Tobą w dziewczynkach ;) Quote
weszka Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Taaak, czasem jak patrzę na Vesper to myślę że Forsa wróciła w wydaniu II ulepszonym - bez demolki mieszkania ;) Taniu zdjęcia frisbowe mam na DVD a domowy komp nie czyta takich, laptop wróci do mnie w piątek bo musiałam go odesłać do Holandii gdyż... zapomniałam przez wakacje hasła i się zablokował ;) Więc dopiero wtedy będę mogła wstawić frisbowanie. Ale mam inne - może się spodobają i takie :) Vesper i Róża - dwie wariatki Quote
weszka Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 lokalny kotek właśnie na takie spojrzenie Syriusza czekała Ania :) Vesper podczas sesji z klikerem Quote
weszka Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 i jeszcze dwie duże suki :) no i Ania ;) Quote
Bliss Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 matko! chwilę człowieka nie było a to małe już do kolan urosło!! :crazyeye: jakie toto śliczne jest :loveu: takie szczeniaczo nieporadne ale takie duże już :razz: Quote
ariss Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 http://img39.imageshack.us/img39/2378/dsc0817j.jpg ona chyba kocha pracować z człowiekiem:loveu: ale masz fajną koszulkę, chyba też ją sobie zamówie;)choć wolałabym bardziej dopasowaną taką jak były w akcji Pomagam bezdomnym psom i kotom ze schroniska i tam jest jeszcze łapka z tyłu...koszulke uwielbiam:loveu: Quote
zerduszko Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 weszka napisał(a):http://img219.imageshack.us/img219/694/dsc0819t.jpg Czego się uczycie? Ubierania koszulki? :eviltong: Ps. A tak w ogóle dzięki za linka z dietą... okazuje się, ze ejst do przeżycia i jaka skuteczna :razz: Quote
Recommended Posts