Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy za wszystkie miłe słowa :loveu: Dziewczynki są kochane i podbiły serca obozowiczów, nawet tych którzy mieli jakieś złe skojarzenia ze sznaucerami przekazane przez "specjalistów" :shake: Miałyśmy też funkcję edukacyjną bo większość ludzi nigdy nie widziała olbrzyma pieprzaka albo nawet nie wiedziała o ich istnieniu :evil_lol:

BTW jestem w szoku ile się zgłosiło pieprzaków na światową :multi: Uwaga! Na dzień 14.08 - 61 sztuk :crazyeye::crazyeye::crazyeye: W życiu tylu nie widziałam na wystawie, jak było 15-20 na tego typu wystawach to było dużo. Tak więc ciężko będzie :razz: Na klubowej dzień później jest zgłoszonych 15 więc jakby mniej :cool3:

Ewka przydomki to mają chyba zawsze takie same skoro z tej samej hodowli - chodziło ci pewnie o imię :razz: Ania - właścicielka Syriusza ma kontakt z hodowczynią więc pewnie sama jej podeśle i się pochwali.
Tak, był Michał jako instruktor od frisbee, a z nim jego dziewczyny :p
Janka i Mery to suki Aliny i Piotra Bendiuk którzy prowadzili obóz i są właścicielami szkoły Alpi - nie wiem jakie one mają rodowodowe imiona ale Janka jest siostrą miotową Tazy :razz: a Mery zupełnie nie wiem :roll:

Zdjęć będzie więcej - spokojna głowa :cool1:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewka ale będziesz miała fajnie! Taki szaleniec to jest coś :)

Justa fakt maluch brzydki nie jest ;) a w okolicach W-wy będe jeszcze w tym roku na klubowej w Nowym Dworze Maz. więc może wpadniesz?

A teraz na dobranoc seria konie&sznaucery oraz krowy&sznaucery :)

z jednej strony krowy...

... z drugiej strony Dirki :)

i koniki

Posted

ariss napisał(a):
ale fajne te tereny tam:loveu:

a jak kleszczory?

Tereny boskie :loveu:
A kleszczorów zero. Podobnie jako komarów. Aż byłam w ciężkim szoku bo zabrałam całą batalię do walki a tu nic :multi:

Posted

AnkaG napisał(a):
Panny sznupkowe nie ganiały koników? U mnie też w tym roku nie ma komarów (w okolicy domu).

Nie ganiają :loveu: Za to u mnie wieczorem powinno się chodzić w stroju rodem z Afryki - komary dosłownie pożerają :angryy:

Od-Nowa napisał(a):
obie suczyny to wygrana w totka - każda bezkonkurencyjna w swojej kategorii.
masz farta Weszko,że możesz im towarzyszyć :lol:

Pięknie to ujęłaś Taniu :loveu:

Vesper kończy dzisiaj 5 miesięcy :cool1:

Posted

A dzisiaj mój aniołek Forsa obchodziłaby 6. urodziny, a tymczasem od prawie 3 lat biega po tęczowych łąkach :candle: Forsa to był bardzo głupi pomysł :mad: i jak się spotkamy to dostaniesz za to :shake:

Posted

Taaak, czasem jak patrzę na Vesper to myślę że Forsa wróciła w wydaniu II ulepszonym - bez demolki mieszkania ;)
Taniu zdjęcia frisbowe mam na DVD a domowy komp nie czyta takich, laptop wróci do mnie w piątek bo musiałam go odesłać do Holandii gdyż... zapomniałam przez wakacje hasła i się zablokował ;) Więc dopiero wtedy będę mogła wstawić frisbowanie.

Ale mam inne - może się spodobają i takie :)

Vesper i Róża - dwie wariatki

Posted

matko! chwilę człowieka nie było a to małe już do kolan urosło!! :crazyeye:

jakie toto śliczne jest :loveu: takie szczeniaczo nieporadne ale takie duże już :razz:

Posted

weszka napisał(a):
http://img219.imageshack.us/img219/694/dsc0819t.jpg

Czego się uczycie? Ubierania koszulki? :eviltong:

Ps. A tak w ogóle dzięki za linka z dietą... okazuje się, ze ejst do przeżycia i jaka skuteczna :razz: